skalis Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 (upraveno) Našel jsem pod dveřma do bytu naškrabáno na papíře: Taky jsem pred lety nasel pred dverma podobnej vzkaz. Stezovali si na dupani, coz byl nesmysl. A nejen, ze nebyli schopni, kdyz uz u tech dveri stali, zazvonit a resit to osobne, ale ani se nepodepsali... Upraveno 31. března 2012 uživatelem skalis
tmoris Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Dám ti tip. Otevři mřížku ventilačky, dej tam dýmovnici a stoupni si ke dveřím. Kdo první vyběhne z bytu, začne nadávat a poběží k tobě,, je tvůj človek tzv. konstruktivne konfrontacni pristup Nebo tu trávu hul na balkóně. tzv. flegmaticky defenzivni pristup
mondeo2 Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Dám ti tip. Otevři mřížku ventilačky, dej tam dýmovnici a stoupni si ke dveřím. Kdo první vyběhne z bytu, začne nadávat a poběží k tobě, je tvůj človek Do toho bych taky šel, jen bych vymenil tu dýmovnici za slzák
ricous Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Dneska jsem zjistil, že naše tříleté děti dostaly od ženy na hraní mou sbírku aut 1:24 a sbírku matchboxů starou cca 30 let, tj. z mého dětství. Chtěl jsem je klukovi jednou dát, ale nějak později = je jasné, v jakém jsou teď stavu...
Gustaf Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Dneska jsem zjistil, že naše tříleté děti dostaly od ženy na hraní mou sbírku aut 1:24 a sbírku matchboxů starou cca 30 let, tj. z mého dětství. Chtěl jsem je klukovi jednou dát, ale nějak později = je jasné, v jakém jsou teď stavu... o-ouuu, taky mám takovou sbírku zabalenou v krabici ve sklepě...že jí jednou dám synovi...mno, jen se mi narodila holčička tak snad jindy....Ale chápu tvé rozhořčení, také by mě to netěšilo...
tombed Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Dneska jsem zjistil, že naše tříleté děti dostaly od ženy na hraní mou sbírku aut 1:24 a sbírku matchboxů starou cca 30 let, tj. z mého dětství. Chtěl jsem je klukovi jednou dát, ale nějak později = je jasné, v jakém jsou teď stavu... Richarde musíš chodit do pokojíku častěji než 1x za rok
JHonza Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Že větříček uvedl na ulici do pohybu kontejner na plasty a ten mi s kopce sjel rovnou na auto. Zrcátko naštěstí jen otočil, ale dveře a blatník to docela odnesly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quequeek Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Našel jsem pod dveřma do bytu naškrabáno na papíře: SOUSEDÉ! NEKUŘTE TRÁVU V KOUPELNĚ - SMRAD SE TÁHNE VĚTRÁNÍM DO OKOLNÍCH BYTŮ. POKUD SE STAV NEZMĚNÍ, BUDU NUCEN PODSTOUPIT RÁZNĚJŠÍ KROKY V. Říkal sem si, že to třeba někdo zoufalej rozházel všem v okolí, ale obešel jsem všechny sousedy na patře a byt nademnou a nikdo nic takového nedostal. Nechápu, že nějakej č..rák mě z něčeho obviní, vyhrožuje mi ráznějšíma krokama a ani nemá dost slušnosti na to, aby se podepsal nebo na sebe nechal kontakt. mně připadá, že v bytovkách je "vykriplenej č.....k" úplně povinná hodnost, vždy se prostě najde hovado v důchodu, co řeší takové maličkosti, velebím a uznale plácám po ramenou všechny, kdož bydlí někde na vesnici v RD...řeším totiž něco podobného, uvažuju, že to tady střelím a nasadím sem nepřizpůsobivý
FrantisekH Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Já mam zase souseda co nedokáže pochopit, že schody když jsou jenom dva obsazené byty na patře se myjí obtýden a vstupní chodba jednou za čtyři týdny, jelikož ze sedmi bytů jsou obsazeny jen čtyři.. prostě to má tak napsané v kalendáři jak tvrdí každý rok, v lednu si všichni marně myslíme, že by si to třeba mohl do toho kalendáře přepsat.. no asi má perpetual calendar nebo co
Andrew Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Že nedokážu rozluštit informaci, kterou nám chtěl FrantisekH říct v předchozím příspěvku
quequeek Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Že nedokážu rozluštit informaci, kterou nám chtěl FrantisekH říct v předchozím příspěvku že v každý bytovce se najde aspoň jedna py.a
FrantisekH Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 No bydlím v bytovce kde je sedm bytů z toho jen čtyři obydlené, a máme souseda co nedokázal za čtyři roky pochopit, že ten kdo v prázném bytě nebydlí, neumyje schody ani společné prostory...
Jay Doll Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Čili si stěžuješ, že nemáte uklízečku. Jasně
ricous Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Richarde musíš chodit do pokojíku častěji než 1x za rok Letos jsem tam už párkrát byl - maj tam ale takovej čurbes, že jsem ty auta neviděl. Dneska bylo uklizeno (po sobotnim PHD), šel jsem si s nima hrát, děti vytáhly box s autama a já šel do kolen...
Andrew Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 No bydlím v bytovce kde je sedm bytů z toho jen čtyři obydlené, a máme souseda co nedokázal za čtyři roky pochopit, že ten kdo v prázném bytě nebydlí, neumyje schody ani společné prostory... Jo tááák, se mnou se musí jak s volem, dík
gougy Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Letos jsem tam už párkrát byl - maj tam ale takovej čurbes, že jsem ty auta neviděl. Dneska bylo uklizeno (po sobotnim PHD), šel jsem si s nima hrát, děti vytáhly box s autama a já šel do kolen... Schovávals tu sbírku na to, aby dětem udělala radost, no a ta se hodí v každém věku
Doporučené příspěvky