Hasňa Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Do hajzlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Umřel Carrol Shelby Ach jo, velkej borec to byl. Můj syn se naučil jméno Shelby ve 2 letech a pozná AC Cobru i GT 500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Tuhle debatu fyzická vs. duševní práce nechápu. Začalo to 3-denní nemocenskou ne? Troufám si tvrdit, že chřipky se lépe a rychleji zbavím s hrnkem čaje a paralenem u kompu a telefonu v kanclu, než zpocený s krumpáčem v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 to nas matfyzak rozjel flame S kanclkrysou vs. vyrobou. Moje zkusenost je takova, ze intenzivne pracovat hlavou je mnohem vic vycerpavajici nez intenzivne pracovat rukama a ne kazdej, kdo dela hlavou jenom sedi v kanclu. Aldo, podle prohlaseni o "doleceni v teplicku v kanclu" to vypada, ze nevis, o cem mluvis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Idiotská "sportovní" akce , kvůli které je neprůjezdná půlka Prahy a já to budu muset s dětmi objíždět. Proč neběhají po Stromovce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Když se řekne Shelby, tak prostě Cobra :-( Když Mustang tak BOSS 429 :-) Jinak před měsícem Alex Porsche - otec 911 a předevčírem Toni Lapine - otec 959 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 to nas matfyzak rozjel flame Souhlasim s tim, ze dusevni prace muze cloveka vycerpat mnohem vic nez fyzicka. Ale ty rymicky, chripecky, virozy jsou proste nemoci tela, ne ducha, a proto si myslim, a mam i tu zkusenost, ze se s tim dusevne makat da mnohem lepe nez fyzicky. Pokud makam nemocny manualne, to se pak vetsinou ta nemoc rozjede na plne kule. No ale zpet k jadru pudla. Drtiva vetsina lidi bude ty virozy, chripecky, rymicky prechazet, tahat to do prace, infikovat ostatni. Ono nam to pekne zmutuje, a tak za pet deset let tu na to vsichni vychcipame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Ono nam to pekne zmutuje, a tak za pet deset let tu na to vsichni vychcipame. Číst něco takového od Tebe.. potěší (ale já to tak černě nevidím, blažená nevědomost ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Idiotská "sportovní" akce , kvůli které je neprůjezdná půlka Prahy a já to budu muset s dětmi objíždět. Proč neběhají po Stromovce? Jeden z nejkrásnějších maratonů světa. Start i cíl je na proslulém Staroměstském náměstí, trať vede srdcem středověké metropole, podél Vltavy i různými pražskými čtvrtěmi. Na první maratónské metry za doprovodu Smetanovy Vltavy nezapomene snad žádný závodník. Na start se postaví 9 000 běžců z 82 zemí světa. Tak si to prostě objeď a neremcej, Pepo. A nebo si to zkus a pochopíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Číst něco takového od Tebe.. potěší (ale já to tak černě nevidím, blažená nevědomost ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Jeden z nejkrásnějších maratonů světa. Start i cíl je na proslulém Staroměstském náměstí, trať vede srdcem středověké metropole, podél Vltavy i různými pražskými čtvrtěmi. Na první maratónské metry za doprovodu Smetanovy Vltavy nezapomene snad žádný závodník. Na start se postaví 9 000 běžců z 82 zemí světa. Tak si to prostě objeď a neremcej, Pepo. A nebo si to zkus a pochopíš. Poraď sám sobě a na mě se laskavě vy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Poraď sám sobě a na mě se laskavě vy.. Pardon. Nabylo to myšleno zle. Myslel jsem tím, že nejsi na světě sám a kdyby jsi se někdy účastnil podobné akce, určitě bys měl více pochopení. Nic víc, nic míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Pardon. Nabylo to myšleno zle. Myslel jsem tím, že nejsi na světě sám a kdyby jsi se někdy účastnil podobné akce, určitě bys měl více pochopení. Nic víc, nic míň. Pardon i já. Dokážu chápat hodně věcí, ale tento týden je toho už na pražáky nějak zu viel. Nejdřív to byl dopravní kolaps při koncertu v Edenu a včera jsem se náhodou dozvěděl, že se s dětma do Chuchle na koníčky normálně nedostaneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Mě tenhle marathon nevadí. Koná se o víkendu, dá se to objet a je to nějaká smyslupná akce. Serou mně cykloblokády. Tam bych dával těm uličníkům na zadek (jak vždycky říkala moje babička) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Tak si to prostě objeď a neremcej, Pepo. A nebo si to zkus a pochopíš. To, že si někdo musí navlíknout dres a číslo, aby se mohl porozhlídnout po Praze mi přijde dost ujetý, ale že mi kvůli tomu před oknem postavěj stage a začnou v devět se zvukovkou mně nas...o neskutečně. Do hajzlu s maratonem, do hajzlu s Óčkem ... jdu vymejšlet bojkot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 To, že si někdo musí navlíknout dres a číslo, aby se mohl porozhlídnout po Praze mi přijde dost ujetý, ale že mi kvůli tomu před oknem postavěj stage a začnou v devět se zvukovkou mně nas...o neskutečně. Do hajzlu s maratonem, do hajzlu s Óčkem ... jdu vymejšlet bojkot Blbý to je, ale kdyby si bydlel na vesnici tak bys zase jednou za rok slyšel "Přijela pouť.... " a vemlouvavý hlas božského Karla by tě vybízel "Pojď půjdem na zem hledat démanty...." aby si se za chvíli dozvěděl, že "Poslední volná místa na našich kačeři" a "lístečky si můžete zakoupit na pokladně" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Blbý to je, ale kdyby si bydlel na vesnici tak bys zase jednou za rok slyšel "Přijela pouť.... " a vemlouvavý hlas božského Karla by tě vybízel "Pojď půjdem na zem hledat démanty...." aby si se za chvíli dozvěděl, že "Poslední volná místa na našich kačeři" a "lístečky si můžete zakoupit na pokladně" ... ty jseš vůůůůl ))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Zřejmě odešla základní deska na HTC desire DH napřed odpojoval kartu nyní nevidí signál a při ručním vyhledání operátora vidí jen vodafone tak do Sezimova ústí na opravu a buhví a jak :crying_anim:dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 vykrádačka našich (fotil Zdeněk) fotek na Watchuseek, po upozornění žádná reakcehttp://forums.watchuseek.com/f8/moon-watching-schaumburg-moon-collection-690472.htmlhttp://blog.chronoshop.cz/?p=704 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Já vidím jenom jednu shodnou, ten Perpetual Moon. Ostatní se liší.Napiš jim aby dodali aspoň zdroj, bylo by to od nich fér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky