Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

to nas matfyzak rozjel flame :)

S kanclkrysou vs. vyrobou. Moje zkusenost je takova, ze intenzivne pracovat hlavou je mnohem vic vycerpavajici nez intenzivne pracovat rukama a ne kazdej, kdo dela hlavou jenom sedi v kanclu. Aldo, podle prohlaseni o "doleceni v teplicku v kanclu" to vypada, ze nevis, o cem mluvis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to nas matfyzak rozjel flame :)

Souhlasim s tim, ze dusevni prace muze cloveka vycerpat mnohem vic nez fyzicka. Ale ty rymicky, chripecky, virozy jsou proste nemoci tela, ne ducha, a proto si myslim, a mam i tu zkusenost, ze se s tim dusevne makat da mnohem lepe nez fyzicky. Pokud makam nemocny manualne, to se pak vetsinou ta nemoc rozjede na plne kule. No ale zpet k jadru pudla. Drtiva vetsina lidi bude ty virozy, chripecky, rymicky prechazet, tahat to do prace, infikovat ostatni. Ono nam to pekne zmutuje, a tak za pet deset let tu na to vsichni vychcipame.
Odkaz ke komentáři

Idiotská "sportovní" akce , kvůli které je neprůjezdná půlka Prahy a já to budu muset s dětmi objíždět. Proč neběhají po Stromovce?

Jeden z nejkrásnějších maratonů světa.

Start i cíl je na proslulém Staroměstském náměstí, trať vede srdcem středověké metropole, podél Vltavy i

různými pražskými čtvrtěmi. Na první maratónské metry za doprovodu Smetanovy Vltavy nezapomene snad žádný závodník.

Na start se postaví 9 000 běžců z 82 zemí světa.

Tak si to prostě objeď a neremcej, Pepo. A nebo si to zkus a pochopíš.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Jeden z nejkrásnějších maratonů světa.

Start i cíl je na proslulém Staroměstském náměstí, trať vede srdcem středověké metropole, podél Vltavy i

různými pražskými čtvrtěmi. Na první maratónské metry za doprovodu Smetanovy Vltavy nezapomene snad žádný závodník.

Na start se postaví 9 000 běžců z 82 zemí světa.

Poraď sám sobě a na mě se laskavě vy..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Pardon. Nabylo to myšleno zle. Myslel jsem tím, že nejsi na světě sám a kdyby jsi se někdy účastnil podobné akce, určitě bys měl více pochopení. Nic víc, nic míň.

Pardon i já. Dokážu chápat hodně věcí, ale tento týden je toho už na pražáky nějak zu viel. Nejdřív to byl dopravní kolaps při koncertu v Edenu a včera jsem se náhodou dozvěděl, že se s dětma do Chuchle na koníčky normálně nedostaneme.

Odkaz ke komentáři

Mě tenhle marathon nevadí. Koná se o víkendu, dá se to objet a je to nějaká smyslupná akce. Serou mně cykloblokády. Tam bych dával těm uličníkům na zadek (jak vždycky říkala moje babička) :)

Odkaz ke komentáři

To, že si někdo musí navlíknout dres a číslo, aby se mohl porozhlídnout po Praze mi přijde dost ujetý, ale že mi kvůli tomu před oknem postavěj stage a začnou v devět se zvukovkou mně nas...o neskutečně. Do hajzlu s maratonem, do hajzlu s Óčkem ... jdu vymejšlet bojkot
Odkaz ke komentáři

To, že si někdo musí navlíknout dres a číslo, aby se mohl porozhlídnout po Praze mi přijde dost ujetý, ale že mi kvůli tomu před oknem postavěj stage a začnou v devět se zvukovkou mně nas...o neskutečně. Do hajzlu s maratonem, do hajzlu s Óčkem ... jdu vymejšlet bojkot

Blbý to je, ale kdyby si bydlel na vesnici tak bys zase jednou za rok slyšel "Přijela pouť.... " a vemlouvavý hlas božského Karla by tě vybízel "Pojď půjdem na zem hledat démanty...." aby si se za chvíli dozvěděl, že "Poslední volná místa na našich kačeři" a "lístečky si můžete zakoupit na pokladně" :)
Odkaz ke komentáři

Blbý to je, ale kdyby si bydlel na vesnici tak bys zase jednou za rok slyšel "Přijela pouť.... " a vemlouvavý hlas božského Karla by tě vybízel "Pojď půjdem na zem hledat démanty...." aby si se za chvíli dozvěděl, že "Poslední volná místa na našich kačeři" a "lístečky si můžete zakoupit na pokladně" :)

... ty jseš vůůůůl :))))))
Odkaz ke komentáři

Zřejmě odešla základní deska na HTC desire DH napřed odpojoval kartu nyní nevidí signál a při ručním vyhledání operátora vidí jen vodafone tak do Sezimova ústí na opravu a buhví a jak :crying_anim:dlouho

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...