bedja Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 No tak to jsi mě potěšil . ..no mě taky nee a potvrzuju ten průběh..do rána otok jak kráva..vidím si snad i horní ret..teď už boto nezapřu.. ..radši jsem jel i za doktorem..ale prý je to v cajku....zjevně má smysl pro humor.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 ja mel teda drzku take par krat nefunkcni, i kdyz ne se stehy, ale to jidlo je fakt peklo drzime palce Bedjo, at se das brzo dokupy.. ..díky... ..mám tam těch stehů údajně okolo 30ti kousků..:suicide_anim:nic moc zkušenost.. ..stravuju se uměle..po dovolené to váze prospěje..ale je to hnus velebnosti. ..ale, má to i výhody ležet doma..mám víc času na forum.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 ..no mě taky nee a potvrzuju ten průběh..do rána otok jak kráva..vidím si snad i horní ret..teď už boto nezapřu.. ..radši jsem jel i za doktorem..ale prý je to v cajku....zjevně má smysl pro humor.. Chlapi nechte toho . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Já potřebuji zuby, ne kozy . Jo aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Já jsem po implantátu měl také stehy.Pořád jde o chirurgický zákrok.Tvář mi natekla už v čekárně,bezprostředně po tom,co jsem slezl z křesla a během několika dalších hodin narostla do obludných rozměrů.Byla tak velká,že jsem jednu její část viděl detailně bez zrcadla.Asi 14 dní jsem doma ležel s bolestmi a teplotou.Rozhodně to není sranda. Já ví, že se to může stát. Znám tři lidi, kteří mají implantáty a všichni zcela bez komplikací. Já třeba za 5 hodin hrál pinčes. Ale jak jsem psal, tak vím, že to může být nepříjemné (a bolestivé apod.), ale co jsem slyšel a co mi říkal zubař (ale ten asi kecal ), tak to snad nebývá často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Já ví, že se to může stát. Znám tři lidi, kteří mají implantáty a všichni zcela bez komplikací. Já třeba za 5 hodin hrál pinčes. Ale jak jsem psal, tak vím, že to může být nepříjemné (a bolestivé apod.), ale co jsem slyšel a co mi říkal zubař (ale ten asi kecal ), tak to snad nebývá často. Já vycházím z toho, že když přiznal sám primář na zubni klinice, že to bude týden nepříjemné, automaticky si k tomu přidám další týden a je mě jasné, že se 14 dní nenažeru. Navíc nemám jeden, ale pět implantátů + umělé kosti. Takže už sem ty vaše vlastní zkušenosti nepište, nebo si radši nechám vyrvat celej hořejšek a dám si klapačky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 dám si klapačky . ..jo a hlavně tím naroste budget na hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 ..jo a hlavně tím naroste budget na hodinky.. To je fakt. Mohl bych si pořídi nové PO . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Jirko,nechci Tě strašit,já byl extrém.Pan doktor říkal,že jsem si všechny komplikace vybral až do dna.Prý takový případ nepamatuje.Každý den po zákroku jsem dojížděl na pozorování do specializovaného zdravotnického zařízení,kde jeden den probíhala exkurze mediků,kterou na mne,po zjištěni mého stavu,místní doktoři poslali,aby tuto neopakovatelnou příležitost využili ke studijním účelům.Po těch letech,co jsem tam měl díru,jsem měl ze začátku dost rozkousaný jazyk.O penězích se zmiňovat nebudu,to byl další horor.Přesto všechno bych na to šel v případě nutnosti(nedejbože)znovu.Přeju Ti,ať to máš v pohodě a bez zbytečných potíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 debil co hodil u Rousínova kukuřici přes dva pruhy, díky němuž mi cesta z Prahé do Ostravé trvala nestandardních 5 1/2 hoďky což je při pátku celkem velký oser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Proraženej chladič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Harold se přešáh a poslal mi špatné ručičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 A to jsem si myslel, ze v tomto vlaknu budu jen reagovat.. http://www.novinky.cz/ekonomika/269354-slovenske-obce-maji-platit-autorskemu-svazu-za-zpev-deti-na-den-matek.html Jak by rekl slovak, tady uz nekomu vazne je.e.. Bych celou SOZU rozpustil a naridil ji vraceni vseho, na cem se prizivila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 A to jsem si myslel, ze v tomto vlaknu budu jen reagovat.. http://www.novinky.cz/ekonomika/269354-slovenske-obce-maji-platit-autorskemu-svazu-za-zpev-deti-na-den-matek.html Jak by rekl slovak, tady uz nekomu vazne je.e.. Bych celou SOZU rozpustil a naridil ji vraceni vseho, na cem se prizivila Bojovat stejnými zbraněmi, debilitou a sprostotou, takže nasázet štěnice všem z OSY, SOZY a spol. a vyčichávat jakékoliv zapísknutí, či pokus o zpěv.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Hosi tohle mi taky vadi,ale ruku na srdce,kolik ste si stahli cd a vedome tim okradli interprety?to je jedno k druhymu a pak se vybiraj prachy i za nesmysly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Hosi tohle mi taky vadi,ale ruku na srdce,kolik ste si stahli cd a vedome tim okradli interprety?to je jedno k druhymu a pak se vybiraj prachy i za nesmysly... od interpretů které rád poslouchám jsem si CD vždycky rád koupil. A od těch které neposlouchám jsem si je nekoupil ani nestáhl. Ale ano, mám některé nahrávky stažené. Například alba která mám ještě na vinylu nebo na magnetofonové kazetě (pro mladší generace- to jsou taková prehistorická média co jdou kopírovat jen v reálném čase a ještě se ztrátou kvality) a sehnat je na CD je obtížné. A taky se obávám že zaměňuješ příčinu a následek. Pravděpodobnější scénář asi bude " chcem hrabat pořád víc a tak si najdem důvod". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Hosi tohle mi taky vadi,ale ruku na srdce,kolik ste si stahli cd a vedome tim okradli interprety?to je jedno k druhymu a pak se vybiraj prachy i za nesmysly... Divil by ses, ale na tohle jsem dost {pro mnohé debil} v žádném z mých počítačů není nic, co bych si nekoupil, nebo nebylo zdarma, fakt se snažím, zatím minimálně 10let.. Nejen proto jsem třeba proti poplatku z datových nosičů ve stylu "co kdybys něco ukradl". Zakazovat děckám zpívat a nutit je za to platit je humus a imho vyžaduje radikální stop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 jen pockejme az pujdem z hospody a po ceste si beknem nejakou z plnych plic a misto policajtu te dozene poplatek pro osu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 jen pockejme az pujdem z hospody a po ceste si beknem nejakou z plnych plic a misto policajtu te dozene poplatek pro osu U toho chci být z hradišťááá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 jen pockejme az pujdem z hospody a po ceste si beknem nejakou z plnych plic a misto policajtu te dozene poplatek pro osu To se musí vyřvávat hodně falešně, arytmicky, s nesrozumitelným, eventuelně vlastním textem. Já to jinak nedělám (protože to jinak ani neumím) a má to úspěch. Ještě po mě nikdo poplatky za autorský práva nechtěl. Horší je to ale s rušením nočního klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky