Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

X10 neznám, ale X100 jsem viděl a je to nádherný stroj. Retro hodinky, retro foťák a rychle někam na dovolenou :-).

X100 je opravdu krásně zpracovaná, radost držet v ruce, ale provoz už tak happy není. Osobně mi dost vadil hybridní hledáček - prostě jsem v tom houby viděl (ale může to být očima) a ne zrovna třeskutá rychlost. Fakt je, že jsem ji porovnával se zrcadlovkou, kterou jsem tímhle chtěl suplovat a podle mě to nejde. Fotky stažené z netu jsou většinou super, ty moje zkušební mě už tolik netankovaly. Ale je pravda, že jsme dost zápasili s nastavením čehokoli. Každopádně doporučuju nejdřív vyzkoušet - kdo je zvyklý na kompakty bude z kvality asi nadšený, kdo fotí zrcadlovkou, no...hm...nevím. Ale cena už slezla, viděl jsem ji někde za 19 litrů.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemělo by se to někam nahlásit? Aby nás třeba pak nepopotahovali že jsme věděli že nebezpečný terorista chce zneschopnit jednotku v akci a neoznámili jsme to. Třeba bysme pak ve zprávách viděli jak přiletí ten lítací robot a ustřelí mu fritovací pánvičku.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Nemělo by se to někam nahlásit? Aby nás třeba pak nepopotahovali že jsme věděli že nebezpečný terorista chce zneschopnit jednotku v akci a neoznámili jsme to. Třeba bysme pak ve zprávách viděli jak přiletí ten lítací robot a ustřelí mu fritovací pánvičku.

Není to nakonec nějakej trestnej čin? Snižování bojeschopnosti armády nebo tak něco... :D

Odkaz ke komentáři

Bude toho přibývat, viz článek. Jinak v Belgii je dneska nějakých 6% muslimů. Ti ovšem nežijí na vesnicích. Takže v samotném Bruselu je to přes 25% populace. Jinde spíš výjimky.

Diky Jayi, dobre jsem si pocet :D btw, mas nejaky blizsi vztah k Belgii, ze se tak orientujes?

To by byl vzhledem k jeho výrokům velice jemný trest. Co ho a jemu podobné, dát na hodinku do cely k brejvíkovi ?

No cece, ja ti nevim, jestli Breivik neni mistr sveta jen s kverem v ruce, ale tvari v tvar s holejma rukama by se nepodelal.. a 100 poradnych ran nakou rakoskou - podle me by uz po 20 videl cernobile :)

..ale sdilim nazor, ze za taketo vyroky by si zaslouzil teda neco hodne osklivejsiho, nez rok v lochu.. jeste se u toho blbecek bude citit, jako hrdina.

Pri teto prilezitosti davam do pozornosti tento aartikl

Odkaz ke komentáři

Bude toho přibývat, viz článek. Jinak v Belgii je dneska nějakých 6% muslimů. Ti ovšem nežijí na vesnicích. Takže v samotném Bruselu je to přes 25% populace. Jinde spíš výjimky.

Vzhledem k populacnim trendum obecne ve vyspelych vs. rozvojovych regionech (stredni Asie, ale i Indie, Cina) je jasne, ze v budoucnu musi prijit geopoliticke zmeny. Sice se nam to nelibi, ale jestlize nekde lide pribyvaji a jinde ubyvaji, tak je prirozene, ze se tito lide budou presouvat tam, kde pro ne bude misto a zdroje.
Odkaz ke komentáři

Vzhledem k populacnim trendum obecne ve vyspelych vs. rozvojovych regionech (stredni Asie, ale i Indie, Cina) je jasne, ze v budoucnu musi prijit geopoliticke zmeny. Sice se nam to nelibi, ale jestlize nekde lide pribyvaji a jinde ubyvaji, tak je prirozene, ze se tito lide budou presouvat tam, kde pro ne bude misto a zdroje.

miesta je v azii, afrike a na blizkom vychode plna p...l, ked uz len o to ide. pozri na mapu.

toto tu je obycajne parazitovanie menej vyspeleho a agresivneho elementu a to nas bude stat civilizacny komfort, ktory dnes mame. sme holt blbi a na blbost sa umiera (v historickom slovniku "vymiera"). skusil by europan ist do saudskej arabie a udriet policajta.

ta australska pani to povedala tak nejak na rovinu, prisposobte sa a mozete tu byt, inak vypadnite.

Odkaz ke komentáři

Problém je, že všichni jsou ekonomičtí utečenci, kteří nechtějí a nikdy nechtěli stát se součástí prostoru, do kterého přišli. Naopak se velmi dobře naučili využívat svobody, kterou jim poskytujeme ve svůj prospěch. Navštívil jsem a mám dlouhodobou zkušenost se zeměmi, ze kterých přicházejí. Snem většiny je mít pas některé země z EU, ale prakticky nikdo neuznává naše hodnoty a považují nás za psy. Pokud se naše euroatlantické společenství neprobere, nezmění svůj přístup k přistěhovalectví a multikulturní toleranci obecně, budeme častěji a častěji narážet na problém, že jejich svoboda nás začíná omezovat. A pokud nezačneme jednat porazí nás potichu, bez boje našimi zbraněmi. Začnou se díky jejich počtu zakotvovat v politice a po volbách budeme s hrůzou sledovat výsledky... Pravice, levice, islamisté...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...