Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Stilnox už je takové slabé miminko" Když jsme byli mladší a trocha experimentovali, míchali jsme chlast s Rohypnolem a to byl teprva rachot :oneeyed02: Jednou jsem dokázal spát i tři dny v kuse, jo to byli léta, žádnej stres, těžká pohodíčka, prostě mládí bez závazků :wine:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

Jak proste Watsone! Kdyby to jen bylo tak primocare. 4 mega by toho ve zdravotnictvi jiste hodne vyresilo. No nic, hlavne, ze si prosty lid muze zanadavat a ulevit si. Achjo...

to mě vůbec netrápí. navíc je to namístě.

add. pancéřovaná X5

třeba by tenhle problém mohla vyřešit nějaká provozu schopná OT64 (myslím, že by tam zapadla lépe než BMW) a dopravil bych jí tam letounem CASA :D

Odkaz ke komentáři

Neuvěřitelný kokot rádobyzákazník. Dostal nabídku kterou už nikomu nedám a ještě měl blbý kecy a odmítnul, že to pro něj není dost dobré...

:withstupid:

tak tomu říkám skoro můj denní chléb...a to ještě ten zákazník obejde další čtyři prodejce, že dostal takovýhle podmínky jestli mu nedaj lepší.. a tobě se to vrátí z druhý strany jako bumerang

Odkaz ke komentáři

třeba by tenhle problém mohla vyřešit nějaká provozu schopná OT64 (myslím, že by tam zapadla lépe než BMW) a dopravil bych jí tam letounem CASA :D

tak držet provozuschopné ótéčko a CASU, která bude lítat,  vyjde jistě levněji ... můj odhad je 40 ooo... :))
Odkaz ke komentáři

chlapi, co vám nevyhovuje nová mojebanka.cz zkusili jste přihlášení do verse bussines mě se pořád tváří jako původní banka...

Ano, po třech dnech jsem se konečně dokázal přihlásit do nové verze, abych pak zjistil, že vlastně souběžně funguje stará verze. Vlastně mě to ale potěšilo.
Odkaz ke komentáři

já se od nedělního rána přihlašuju co den, a nikdy jsem problem nezaznamenal s ničím...asi jsem jeden z těch šťastnějších ..

Nesnažil jsem se tam dostat nějak intenzivně, je to náš "druhý" účet, a asi jsem měl smůlu, ale podařilo se mi ti až včera.
Odkaz ke komentáři

Moc se tady k ničemu nevyjadřuju a jsem spíše pozorovatel, jenže mě zde docela štve závistivost některých členů, ani je nemusím vidět osobně a můžu říct, že člen Vraby a ggrand patří k těm největším závistivcům s typicky českou povahu, vy dva byste se měli sejít na pivě, pokecat si, pošpinit ostatní, poplácat se po zádech jací nejste borci, vyčůrat se a říct vychovatelce ať vám radši zarazí vycházky. Stačí si přečíst jejich příspěvky v prodejním vlákně, tuším, že tady ještě nic nekoupili, sami prodávají a pyskují na ostatní...fuj

Odkaz ke komentáři

Moc se tady k ničemu nevyjadřuju a jsem spíše pozorovatel, jenže mě zde docela štve závistivost některých členů, ani je nemusím vidět osobně a můžu říct, že člen Vraby a ggrand patří k těm největším závistivcům s typicky českou povahu, vy dva byste se měli sejít na pivě, pokecat si, pošpinit ostatní, poplácat se po zádech jací nejste borci, vyčůrat se a říct vychovatelce ať vám radši zarazí vycházky. Stačí si přečíst jejich příspěvky v prodejním vlákně, tuším, že tady ještě nic nekoupili, sami prodávají a pyskují na ostatní...fuj

Když napíšou něco do prodeje, co se jim nelíbí, jsou to závistivci?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...