African Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Stilnox už je takové slabé miminko" Když jsme byli mladší a trocha experimentovali, míchali jsme chlast s Rohypnolem a to byl teprva rachot Jednou jsem dokázal spát i tři dny v kuse, jo to byli léta, žádnej stres, těžká pohodíčka, prostě mládí bez závazků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Naštvali mne v servisu Philipsu v Liberci. Tvrdí mi že soundbar je v pořádku a chyba je v ostatních spotřebičích televize HDD přehrávač. Přitom vše mi jinak šlape tak jak má.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 První letošní hryzanec od komára. Zřejmě ještě tělo nemá protilátky, bo na ruce mám lívanec velikosti pětikoruny (a to si to nedrbu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 daj sa postipat na zapastie, do stredu zapichnes ihlu a mas paradne slnecne hodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Dnes v TV! obrněné BMW za 4 mega pro diplomaty v Sýrii! neskutečný šmejdi, na doktory nemáme a papaláš potřebuje bmw! pýčus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Jak proste Watsone! Kdyby to jen bylo tak primocare. 4 mega by toho ve zdravotnictvi jiste hodne vyresilo. No nic, hlavne, ze si prosty lid muze zanadavat a ulevit si. Achjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Neuvěřitelný kokot rádobyzákazník. Dostal nabídku kterou už nikomu nedám a ještě měl blbý kecy a odmítnul, že to pro něj není dost dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 (upraveno) to mě vůbec netrápí. navíc je to namístě. add. pancéřovaná X5 Upraveno 22. června 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Jak proste Watsone! Kdyby to jen bylo tak primocare. 4 mega by toho ve zdravotnictvi jiste hodne vyresilo. No nic, hlavne, ze si prosty lid muze zanadavat a ulevit si. Achjo... to mě vůbec netrápí. navíc je to namístě. add. pancéřovaná X5 třeba by tenhle problém mohla vyřešit nějaká provozu schopná OT64 (myslím, že by tam zapadla lépe než BMW) a dopravil bych jí tam letounem CASA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Neuvěřitelný kokot rádobyzákazník. Dostal nabídku kterou už nikomu nedám a ještě měl blbý kecy a odmítnul, že to pro něj není dost dobré... tak tomu říkám skoro můj denní chléb...a to ještě ten zákazník obejde další čtyři prodejce, že dostal takovýhle podmínky jestli mu nedaj lepší.. a tobě se to vrátí z druhý strany jako bumerang Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 třeba by tenhle problém mohla vyřešit nějaká provozu schopná OT64 (myslím, že by tam zapadla lépe než BMW) a dopravil bych jí tam letounem CASA tak držet provozuschopné ótéčko a CASU, která bude lítat, vyjde jistě levněji ... můj odhad je 40 ooo... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 chlapi, co vám nevyhovuje nová mojebanka.cz zkusili jste přihlášení do verse bussines mě se pořád tváří jako původní banka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 chlapi, co vám nevyhovuje nová mojebanka.cz zkusili jste přihlášení do verse bussines mě se pořád tváří jako původní banka... Ano, po třech dnech jsem se konečně dokázal přihlásit do nové verze, abych pak zjistil, že vlastně souběžně funguje stará verze. Vlastně mě to ale potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 já se od nedělního rána přihlašuju co den, a nikdy jsem problem nezaznamenal s ničím...asi jsem jeden z těch šťastnějších .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 já se od nedělního rána přihlašuju co den, a nikdy jsem problem nezaznamenal s ničím...asi jsem jeden z těch šťastnějších .. Nesnažil jsem se tam dostat nějak intenzivně, je to náš "druhý" účet, a asi jsem měl smůlu, ale podařilo se mi ti až včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 (upraveno) já tam byl vždycky na první ťuknutí...každopádně mě se nová banka líbí.. jediný co mě štve, že nedokážou posílat zůstatky na mobil zdarma ..a zadání mobilního emailu nezobrazí částku Upraveno 22. června 2012 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 já tam byl vždycky na první ťuknutí...každopádně mě se nová banka líbí.. Jo, je pěkná, taky se mi líbí, ale já potřebuju zadávat dávkové příkazy elektronicky a stahovat pohyby do účta, takže jsem zpět ve staré verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venus Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Moc se tady k ničemu nevyjadřuju a jsem spíše pozorovatel, jenže mě zde docela štve závistivost některých členů, ani je nemusím vidět osobně a můžu říct, že člen Vraby a ggrand patří k těm největším závistivcům s typicky českou povahu, vy dva byste se měli sejít na pivě, pokecat si, pošpinit ostatní, poplácat se po zádech jací nejste borci, vyčůrat se a říct vychovatelce ať vám radši zarazí vycházky. Stačí si přečíst jejich příspěvky v prodejním vlákně, tuším, že tady ještě nic nekoupili, sami prodávají a pyskují na ostatní...fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Moc se tady k ničemu nevyjadřuju a jsem spíše pozorovatel, jenže mě zde docela štve závistivost některých členů, ani je nemusím vidět osobně a můžu říct, že člen Vraby a ggrand patří k těm největším závistivcům s typicky českou povahu, vy dva byste se měli sejít na pivě, pokecat si, pošpinit ostatní, poplácat se po zádech jací nejste borci, vyčůrat se a říct vychovatelce ať vám radši zarazí vycházky. Stačí si přečíst jejich příspěvky v prodejním vlákně, tuším, že tady ještě nic nekoupili, sami prodávají a pyskují na ostatní...fuj Když napíšou něco do prodeje, co se jim nelíbí, jsou to závistivci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Moc se tady k ničemu nevyjadřuju a jsem spíše pozorovatel, jenže mě zde docela štve závistivost některých členů... Proc jim to nedas do SZ? Ulevil sis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky