mondeo2 Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 zmetci co prodávaj pančovanej burčák, nakopal bych jim p...l šmejdům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Prave me stve vrtulnik co lita kolem naseho baraku nad malesickym parkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 kdybys tu banku neudelal, nesli by po tobe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 tak tato svina mi litala kolem baraku do jedne do rana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 http://www.showbiz.cz/hvezda-filmu-zelena-mile-michael-clarke-duncan-zemrel/RIP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Právě mě spadnul 20kg motůrek na palec u ruky, shit, myslíte, že si mám taky nachcat do očí? Jedu do nemocnice, něco se tam asi porouchalo, zrovna teď, já se picnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 tak tato svina mi litala kolem baraku do jedne do ranaNepotěší, ale až Ti třeba bude hledat malou ztracenou dcerku, budeš se modlit aby lítala co nejníž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Právě mě spadnul 20kg motůrek na palec u ruky, shit, myslíte, že si mám taky nachcat do očí? Jedu do nemocnice, něco se tam asi porouchalo, zrovna teď, já se picnu Tím nic nezkazíš. Hlavně si nechčij na ten palec, abys nedostal otravu. Přeji brzké uzdravení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Právě mě spadnul 20kg motůrek na palec u ruky, shit, myslíte, že si mám taky nachcat do očí? Jedu do nemocnice, něco se tam asi porouchalo, zrovna teď, já se picnu Poradil bych Ti aby jsi způsobil nějakou jinou bolest, aby jsi na ten palec zapomněl, ale zrovna mě napadlo, že ta bolest v tom palci asi stačí co ? Jo a ber to POZITIVNĚ. Nebudou Ti sm.dět nohy , bo budeš chodit dva až tři týdny v žabkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Nepotěší, ale až Ti třeba bude hledat malou ztracenou dcerku, budeš se modlit aby lítala co nejníž... Tak to je jasne, rekl bych jestli se neztratil nejaky duchodce protoze nad lesoparkem kde lital je duchodak a sem tam maj bezdaci sve pribytky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Poradil bych Ti aby jsi způsobil nějakou jinou bolest, aby jsi na ten palec zapomněl, ale zrovna mě napadlo, že ta bolest v tom palci asi stačí co ? Jo a ber to POZITIVNĚ. Nebudou Ti sm.dět nohy , bo budeš chodit dva až tři týdny v žabkách. Voni se nosi zabky na rukou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 ..mě dnes od rána s..ou snad ůplně všichni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 ... Hlavně si nechčij na ten palec, abys nedostal otravu... Moc je asepticka. Kdyz v divocine neni nic jineho a je treba nasadit treba kontaktni cocky, je lepsi je pochcat, nez strcit do oci spinave. Otrava tedy nehrozi a na palec muze panocek klidne chcat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 A není lepší tu moč první převařit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Může být hůř, takovej hezkej den to vypadalo a pěkně se pos... Teď mi volal zdrcenej kamarád, že jeho teplýho synka načapali nadřízený v práci, jak si to tam dává s kuchařem, on to psychicky nedal, vylezl na balkon a skočil" Odvezli ho do HK a vypadá to na krvácení do mozku a špatnou páteř Kluk je strašně hodnej, doufám, že bude dobrej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Ty vole to neni mozny afrocane co ty zazivas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 To pak nějakej palec je proti tomuhle úplný h...o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Ty woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Ani s palcem nejedu, je mi s toho blbě Kámoš hledá viníka, ale já mu říkal, prostě se to posra.. no, spíš musíme doufat, že s toho kluk vybruslí" Skočil přímo vedle šéfa když vycházel z restaurace, ten ještě chytnul šok a kluka odtáhnul do kanclu a něják s ním blbě pohnul, pak teprve zavolali prej sanitu, všechno prostě špatně" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 no ty jo, to je teda sila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky