Eman2208 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 To se snadno poví....má tchyně je prevteleny demon zla...budu bydlet u Drapala a topit vztek v pivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Pozvo vymitace, v Olomouci musi nejaky byt... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 (upraveno) To se snadno poví....má tchyně je prevteleny demon zla...budu bydlet u Drapala a topit vztek v pivu.Jaká matka taká Katka. Měl sis to nejdřív řádně prověřit co budeš mít doma. jestli, ještě potřebuješ poradit, tak se svěř, znáš to po bitvě .... Zas nadruhou stranu mám pocit, že člověk neudělá chybu ani náhodným výběrem. Všude je to po několika letech vpodstatě stejný. Upraveno 17. října 2012 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 suhlasim, Ford je Ford Mezi citáty Henryho Forda byl jeden,který sedí."Vyrábíme auta,abychom na ně mohli prodávat náhradní díly".Nechci flame,jen to trochu odlehčuju,ale říká se,že Opel začal dělat auta,aby Ford nebyl nejhorší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Jaká matka taká Katka. Měl sis to nejdřív řádně prověřit co budeš mít doma. jestli, ještě potřebuješ poradit, tak se svěř, znáš to po bitvě .... Zas nadruhou stranu mám pocit, že člověk neudělá chybu ani náhodným výběrem. Všude je to po několika letech vpodstatě stejný. Hoši, to není sranda, já jsem jí padl do léčky...to bylo ťuťuňuňu a najednou je z ní zákeřná saň ..."katku" jsem upozornil, že jak začne být podobná matce, tak je po srandě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Hoši, to není sranda, já jsem jí padl do léčky...to bylo ťuťuňuňu a najednou je z ní zákeřná saň ..."katku" jsem upozornil, že jak začne být podobná matce, tak je po srandě :-)Taky se ti stává, že z některého úhlu pohledu "katka" vypadá jako "matka"? Nejhorší je, že se to přenáší i na další generaci, takže dcera "katky" má rysy katčiny matky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Taky se ti stává, že z některého úhlu pohledu "katka" vypadá jako "matka"? Nejhorší je, že se to přenáší i na další generaci, takže dcera "katky" má rysy katčiny matky Tak líp bych to nepopsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Mezi citáty Henryho Forda byl jeden,který sedí."Vyrábíme auta,abychom na ně mohli prodávat náhradní díly".Nechci flame,jen to trochu odlehčuju,ale říká se,že Opel začal dělat auta,aby Ford nebyl nejhorší.A co to teda dělají Francouzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 ... být podobná matce..... tak tohle jsem podcenil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Mezi citáty Henryho Forda byl jeden,který sedí."Vyrábíme auta,abychom na ně mohli prodávat náhradní díly".Nechci flame,jen to trochu odlehčuju,ale říká se,že Opel začal dělat auta,aby Ford nebyl nejhorší. jj, takych prupovidek sa na kazdu znacku najde... inac ja zatial jedneho francuza a chodil som do servisu jak na klavir, odvtedy dva fordy a len tankujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 A co to teda dělají Francouzi? Z Francie sýry.....Hoši,opět trochu s nadsázkou,ale auto má být ze země,ze které mají být i hodinky-z Japonska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 jj, takych prupovidek sa na kazdu znacku najde... inac ja zatial jedneho francuza a chodil som do servisu jak na klavir, odvtedy dva fordy a len tankujem To mi připomíná starej vtip: Který auta jsou nejhorší? Ty, co začínaj na "F". Fiat, Ford a fšechny francouzský. (V tý době jsem měl jak Forda, tak Fiata) Z Francie sýry.....Hoši,opět trochu s nadsázkou,ale auto má být ze země,ze které mají být i hodinky-z Japonska. No jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 náhodou, já mám s citrojenem docela dobrou zkušenost (závady skoro žádné, jen občas zavržou plasty ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 To mi připomíná starej vtip: Který auta jsou nejhorší? Ty, co začínaj na "F". Fiat, Ford a fšechny francouzský. (V tý době jsem měl jak Forda, tak Fiata) No jistě Moje řeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 (upraveno) Taky se ti stává, že z některého úhlu pohledu "katka" vypadá jako "matka"? Nejhorší je, že se to přenáší i na další generaci, takže dcera "katky" má rysy katčiny matky Jedno staré a asi dost pravdivé rčení říká : Jestli chceš vědět jaká bude tvoje budoucí manželka tak si dobře prohlídni svoji budoucí tchýni.Já když chci tu svoji nastartovat tak ji jen řeknu : Miláčku začínáš se podobat tvoji mamince. a je klid Upraveno 17. října 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 A další hezké přísloví říká,že za rozvod můžou vždycky dva,manželka a tchýně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 jen namatkou...http://m.urbandictionary.com/#define?term=F.O.R.D.http://www.dunkworld.com/car_acronyms.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 To se snadno poví....má tchyně je prevteleny demon zla...budu bydlet u Drapala a topit vztek v pivu. Se nediv, slovo tchýně nevzniklo náhodou spojením slov tchoř a svině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 A další hezké přísloví říká,že za rozvod můžou vždycky dva,manželka a tchýně A jiná moudrost říká :Tchyně a uzený, nejlepší studený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 a kdo dělá nejlepší motory? jedině francouzi! (rallye, F1, le mans, atd....)... MB cpe do novýho áčka (mimochodem mimořádně designově hezký auto) motor RENAULT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky