Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To se snadno poví....má tchyně je prevteleny demon zla...budu bydlet u Drapala a topit vztek v pivu.

Jaká matka taká Katka. Měl sis to nejdřív řádně prověřit co budeš mít doma. :smile_anim: jestli, ještě potřebuješ poradit, tak se svěř, znáš to po bitvě ....

Zas nadruhou stranu mám pocit, že člověk neudělá chybu ani náhodným výběrem. Všude je to po několika letech vpodstatě stejný. :crying_anim:

Upraveno uživatelem Dali
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaká matka taká Katka. Měl sis to nejdřív řádně prověřit co budeš mít doma. :smile_anim: jestli, ještě potřebuješ poradit, tak se svěř, znáš to po bitvě ....

Zas nadruhou stranu mám pocit, že člověk neudělá chybu ani náhodným výběrem. Všude je to po několika letech vpodstatě stejný. :crying_anim:

Hoši, to není sranda, já jsem jí padl do léčky...to bylo ťuťuňuňu a najednou je z ní zákeřná saň :furious: ..."katku" jsem upozornil, že jak začne být podobná matce, tak je po srandě :-)

Odkaz ke komentáři

Hoši, to není sranda, já jsem jí padl do léčky...to bylo ťuťuňuňu a najednou je z ní zákeřná saň :furious: ..."katku" jsem upozornil, že jak začne být podobná matce, tak je po srandě :-)

Taky se ti stává, že z některého úhlu pohledu "katka" vypadá jako "matka"? Nejhorší je, že se to přenáší i na další generaci, takže dcera "katky" má rysy katčiny matky :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

Mezi citáty Henryho Forda byl jeden,který sedí.

"Vyrábíme auta,abychom na ně mohli prodávat náhradní díly".

Nechci flame,jen to trochu odlehčuju,ale říká se,že Opel začal dělat auta,aby Ford nebyl nejhorší.

:D jj, takych prupovidek sa na kazdu znacku najde... ;)

inac ja zatial jedneho francuza a chodil som do servisu jak na klavir, odvtedy dva fordy a len tankujem :)

Odkaz ke komentáři

:D jj, takych prupovidek sa na kazdu znacku najde... ;)

inac ja zatial jedneho francuza a chodil som do servisu jak na klavir, odvtedy dva fordy a len tankujem :)

To mi připomíná starej vtip: Který auta jsou nejhorší? Ty, co začínaj na "F". Fiat, Ford a fšechny francouzský. (V tý době jsem měl jak Forda, tak Fiata)

Z Francie sýry.....

Hoši,opět trochu s nadsázkou,ale auto má být ze země,ze které mají být i hodinky-z Japonska.

No jistě :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Taky se ti stává, že z některého úhlu pohledu "katka" vypadá jako "matka"? Nejhorší je, že se to přenáší i na další generaci, takže dcera "katky" má rysy katčiny matky :suicide_anim:

Jedno staré a asi dost pravdivé rčení říká : Jestli chceš vědět jaká bude tvoje budoucí manželka tak si dobře prohlídni svoji budoucí tchýni.

Já když chci tu svoji nastartovat tak ji jen řeknu : Miláčku začínáš se podobat tvoji mamince. :crying_anim02: a je klid

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...