Pavlucha Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Jsem se leknul, že mi něco uteklo ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Bylo tu vlákno "admin tohoto fora na youtube" nebo tak nejak, Kamil uz to asi smazal, byl tam link, samozrejme na nejaky web s prasarnama. Tak me nasralo, ze jsem na to kliknul, prestoze se podobnym odkazum vyhybam.. Upozornoval jsem na to,že je to na out stránce,ale po kritice jsem to smazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 ) Pánové díky všem za připomínky a názory, dnes jsem to vyřešil v Marks&Spencer U M&S si kupuju košile. Mám jich asi deset. Jelikož nežehlím, hledím i na požadavky mé drahé polovičky, které se jiné kousky blbě žehlí. Nemám kule na objednávku košil přes net od Charles Tyrwitt nebo toho druhýho anglána, co si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje ") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 U M&S si kupuju košile. Mám jich asi deset. Jelikož nežehlím, hledím i na požadavky mé drahé polovičky, které se jiné kousky blbě žehlí. Nemám kule na objednávku košil přes net od Charles Tyrwitt nebo toho druhýho anglána, co si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje ")Je to T.M.Lewin a je uz i v Praze http://www.inexad.cz/kontakt.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Blazka sem kupoval, kdyz zacinal. To byl skromnej, ceny byly nizky, kvalita dobra. Kosile, obleky, gate. Ted? Ceny jak Boss, kvalita nic moc. Uz si tam kupuju jen gate, a to tak dvoje za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Ještě k tomu Blažkovi.Já u něj skončil kvůli tomu, že když jsem tam kupoval dvoje hadry za cca 16k, tak mi neseděly dýlky gatí a rukávů (což byl unikát) a museli mi to zkracovat.Trvalo to týden a chtěli za úpravu každého kusu prachy (sazebník x4).Za normální bych u značky, co si hraje na hogo fogo, považoval "jistě pane, je to v ceně; prosím, zajděte si na hodinku na kávu, my to zatím připravíme". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 tak oželte jedny brajtle a nechte si ušít oblek na míru v nějakém solidním krejčovství... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Tan onosis stejne, pokud to jsou denni monterky. Navic se to okouka tobe a okoukas se ty svymu okoli.Mi prijde lepsi kazdej rok par novejch v Zare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Pokiaľ oblek denne, tak ich treba tri na striedanie, aby nejako vyzerali. A čím viac prírodného vlákna, tým viac to platí. Jeden vlnený oblek nosený denne, sa môže po dvoch mesiacoch vyhodiť. Po mesiaci stratí fazónu a po dvoch je z neho handra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Já tu nechci dělat nějak velkou reklamu, ale zkuste tohle: http://respect-fashion.cz/produkty-a-sluzbyWEB momentálně předělávaj, ale nějaký info tam je - minimálně kontakt ... Je to kvelb mýho bráchy a myslím, že poměrně kvalitní. Od konfekce po měřenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Je to T.M.Lewin a je uz i v Praze http://www.inexad.cz/kontakt.html V jakých cenových relacích se pohybuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Já měl oblek od Blažka za devítku, za dva roky jsem k němu oddělal troje kalhoty a kdybych sako já vůl nevypral, tak ho nosím dodneška. Jako hadr nevypadá, ve skříni se nikdy dlouho neohřál. Pietro Filipi ve stejné cenové relaci - po půl roce povolily snad všechny švy, komplet podšívka saka, dole u nohavic kalhot. Tam už nikdy!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 V jakých cenových relacích se pohybuje? Normalni kosile kolem 1000,- a lepsi kolem 1300,- - nekdy maji i akci 3za3, maji dobrej personal, vyzkousis si zkusebni kosili a podle ni ti pak ukazou 10 dalsich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Pokiaľ oblek denne, tak ich treba tri na striedanie, aby nejako vyzerali. A čím viac prírodného vlákna, tým viac to platí. Jeden vlnený oblek nosený denne, sa môže po dvoch mesiacoch vyhodiť. Po mesiaci stratí fazónu a po dvoch je z neho handra. Máš recht, vždycky se nechám zblbnout a koupím krásný vlněný oblek, který je za půl roku v hrozném stavu. Jinak já obleky nosím 4-5 dní v týdnu a mám jich asi 10.Red Dwarf: ad Filipi - já zatím nemám problémZme to ale modelíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Normalni kosile kolem 1000,- a lepsi kolem 1300,- - nekdy maji i akci 3za3, maji dobrej personal, vyzkousis si zkusebni kosili a podle ni ti pak ukazou 10 dalsich. myslel jsem obleky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 myslel jsem obleky Aha, hele to nevim, ale myslim ze tak do desítky, takze taky v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Nemáme tu náhodou zvlášť vlákno o oblekách a tak? Tam by tyhle posty měly smysl i pak do budoucna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Já měl oblek od Blažka za devítku, za dva roky jsem k němu oddělal troje kalhoty a kdybych sako já vůl nevypral, tak ho nosím dodneška. Jako hadr nevypadá, ve skříni se nikdy dlouho neohřál. Pietro Filipi ve stejné cenové relaci - po půl roce povolily snad všechny švy, komplet podšívka saka, dole u nohavic kalhot. Tam už nikdy!! Tak ono oddělat za 2 roky troje kalhoty, taky zrovna nevypovídá o nějaké extra kvalitě Já mohu hodnotit jen košile od Blažka a ty stojí za pendrek. Všechny košile (aktuálně asi 40 kusů různých značek), co mám, peru na 40C a jedinej Blažek se sráží. Z mého pohledu je to firma na h...o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Bavíme se o tom, že jsem v tý době střídal dva obleky 4 dny v týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 nedávno jsem si pořídil telefónek s Androidem, celkem spokojenost ikdyž pár věcí mělo stařičké palmové Treo lepších. Ale co mě nemile překvapilo je kalkulačka. Potřeboval jsem něco s úhly, funkci sinus a ono mi to házelo strašný kraviny. Nejdřív jsem se na to chtěl vykašlat a nainstalovat si nějakou lepší kalkulačkovou aplikaci ale nedalo mi to a začal jsem zkoušet různé primitivní, snadno kontrolovatelné výpočty. A při tom jsem náhodou zjistil že to počítá správně, jen trochu nezvykle. Ono to totiž kdoví proč nepoužívá stupně ale radiány. Kdyby to šlo přepnout nebo to tam aspoň bylo napsaný tak to pochopím ale ono ne. Ony se ty radiány někde používají tak běžně že to je standardně v androidí kalkulačce? Nebo to je jen výplod nějakého od reality odtrženého ajťáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky