JHonza Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Řeks to úplně přesně, co se týká sraní se do cizího, legitimně získaného majetku.Pokud vím, nikdo se do žádného majetku ne**al, debata byla pouze o slušnosti a vkusu. A to je pravda, to není legitimní, to jsou bláboly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Pokud vím, nikdo se do žádného majetku ne**al, debata byla pouze o slušnosti a vkusu. A to je pravda, to není legitimní, to jsou bláboly.OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 sKarta od ko.kota Drábka. ..... Zřejmě si 90 procent ženských za rodičovský příspěvek kupuje chlast a cigarety. To nwm. A stejně je to je irelevantní, ne, přece jde o kšeft pro ČS/Erste? Důchody se na sKartu mají dát taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 sKarta od ko.kota Drábka. Prý si ji mají vyzvednout i ženské co pobírají rodičovský příspěvek. Toho idiota vykopli, ale jeho idiotiny už zůstaly. Zřejmě si 90 procent ženských za rodičovský příspěvek kupuje chlast a cigarety. Presne, strasna kravina. Moje pani je na matersky, sla tam pro sKartu - vyplnovala spoustu papiru, ktery kdyby nevyplnila, prej nic nedostane. Nastesti tam byly ochotny urednice. Nastavilo se tam hned posilani penez na ucet, takze je to stejny co driv, akorat pribyla sKarta k nicemu a ztracenej cas... uplna zbytecnost pro zensky na matersky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Longines Legend Diver no date v prodejní sekci. Nebudu spát, dokud nezmizí. Doufám, že za tu cenu to bude dříve, než půjdu dneska do postele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Tudor black bay v predajnej sekcii 12hodin po tom co som zlozil zalohu u AD ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Řeks to úplně přesně, co se týká sraní se do cizího, legitimně získaného majetku. Já jsem se rozhodně nechtěl s..t do cizího majetku, chvilkově mě naštvalo, že Macbook, který jsem chtěl, vzal někdo na kšeft. Samozřejmě na to má plné právo, jenom mě naštvalo, že mi utekl tímhle způsobem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Pravdu máme obaKriste snad si vlastním majetkem může nakládat každej jak chce nebo to vám ty komouši nebo kdo fakt takhle vymatlali mozky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Faktúra z ORANGE-u... vraj som za 11 dni presurfoval skoro 300 ? a to som tam ani nebol na internete - vraj sťahovanie aktualizácií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 (upraveno) Upraveno 3. listopadu 2012 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Ty nemáš paušál na internet a používáš chytrý telefon?To je sebevražda,někde se uklikneš,zapneš navigaci nebo počasí a už to lítá.Mému kamarádovi kvůli tomuhle přišla měsíční faktura na 84.000 Kč!Drtivou většinu mu po tahanicích odpustili a nakonec zaplatil asi 5.000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Ty nemáš paušál na internet a používáš chytrý telefon?To je sebevražda,někde se uklikneš,zapneš navigaci nebo počasí a už to lítá.Mému kamarádovi kvůli tomuhle přišla měsíční faktura na 84.000 Kč!Drtivou většinu mu po tahanicích odpustili a nakonec zaplatil asi 5.000.Giovany si s elektronikou moc nerozumi. Z Brna jel dom (do Blavy) podle navigace pres Viden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Tipuju, že byl někde na dovolené To se zřejmě bude blbě obhajovat, pokud je to ze zahraničí. Nicméně, já jsem o svém problému tady psal asi měsíc zpátky. Odcházel jsem od T-mobilu a potřeboval se vyplatit ze smlouvy na dobu určitou. Na prodejně mi poradili, že mi změní tarif na ten nejnižší, abych doplácel co nejméně, bohužel mě však nenapadlo a ani mě na to neupozornili, že v rámci toho nízkého tarifu není žádný datový balíček a já si vesele datoval dál, jak jsem byl zvyklý, takže přišla faktura na 17000Kč. Okamžitě jsem teda přes infolinku vyúčtování reklamoval a zhruba za dva týdny volali z reklamačního a docela nečekaně, i když už jsem byl ve fázi přenosu čísla k jinému operátorovi, mi sdělili, že mi to tedy účtovat nebudou a zaplatím jen nějaké čtyři stovky - jakože částku odpovídající jejich nejdražšímu datovému tarifu. To mě docela potěšilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Jedenáctý den neslyším na levé ucho. Už přestávám věřit, že se to zlepší...Ja som raz nepocul na jedno ucho cca pol roka. Tak dlho som behal po vysetreniach a testoch az lekari vyhlasilli ze s tym sa neda nic robit ze to je neliecitelne. Potom som prestal navstevovat lekarov a o par tyzdnov som zase pocul normalne. Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Chování jednoho člena v prodejní sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Taky jsem si rikal, hloupy kdo dava a hloupejsi kdo nebere... Spis mi to ale prijde jako svinarna od toho kdo nabidl prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Taky jsem si rikal, hloupy kdo dava a hloupejsi kdo nebere... Spis mi to ale prijde jako svinarna od toho kdo nabidl prachy...Já to považuju za nepřípustný od obou, ale prodávající pokud prezentuje své vlákno ,, věnuji " a pokud se s ním někdo dohodne by měl dohodu respektovat. Nedávno se tu diskutovalo na téma šedých aukcí. To je přesně ten případ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 mrazik: založ mu hodnotící vlákno, nezapomeň připsat jeho story s Macbookem. To je asi tak jediné, co můžeš udělat. Vyčůránek zůstane vyčůránkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Já to považuju za nepřípustný od obou, ale prodávající pokud prezentuje své vlákno ,, věnuji " a pokud se s ním někdo dohodne by měl dohodu respektovat. Nedávno se tu diskutovalo na téma šedých aukcí. To je přesně ten případ. Jo, má odolat... Hele, já ty věci taky chtěl, ale když jsem viděl, že si už napsal, tak mě ani nenapadlo tam psát, že bych si to kdyžtak tak vzal, nebo ještě abych nabízel nějaké prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 mrazik: založ mu hodnotící vlákno, nezapomeň připsat jeho story s Macbookem. To je asi tak jediné, co můžeš udělat. Vyčůránek zůstane vyčůránkem.Story s MacBookem se mne netýká, nemohu jí tedy uvádět. Hodnotící vláno nic neřeší. Už ho má a je tam jeden a to kladný příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky