Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... :suicide_anim:

Trvalý BAN mě překvapil. Nicmémě po tomto:

Kamile, nějakej obchod jsme spolu už udělali, stejně jako s dalšíma členama.. nemyslím si že bys semnou měl nějaký problém.

Server samozřejmě mrtvej je.. lidi co tu byli a dalo se s nimi normálně mluvit už šli raději jinam.

Komentáře k ceně za kterou prodáváte SVŮJ majetek by v prodejním inzerátu neměly být..a je uplně jedno za kolik jste dotyčnou věc (hodinky) koupili.

Tady se bohužel stalo samozřejmostí brečet nad tím: " on je koupil levněji, tak mi je buď prodá za stejně jinak ho osolím a budu na něj plivat"

K Banu se vyjadřovat snad ani nebudu.

Dalo by se psát o dalších věcech ale proč vlastně.

Jinak přeji všem hodně štěstí a trpělivosti v hledání těch pravých a definitivních.

Koze zdar.

Yvaine.

mi to vůbec nevadí. Naopak. Nejde vůbec o cenu v prodeji. Většinou se v prodeji lidi snaží co nejmíň prodělat, ne co nejvíc vydělat. Jak jsem napsal - ať si každej prodává co chce za kolik chce, je to jeho. I když je cena vyšší, tak je to pořád lepší než katalogová cena při zvážení faktu v jakým jsou hodinky stavu, jak jsou starý atd atd. Buď to někdo koupí nebo ne. Kdybys ty bondovky koupil jako Yvain za 33 a dal obratem do prodeje jako Yvain za 38 ani bych necekl. Ale žes nás tu vodil za nos s tím, že to prodává jinej člověk (ne jinej nick) a ještě jsi byl tak hloupej, že ses sám prokecnul a trapně to zachraňoval a navážel se do ostatních i když o už bylo jasný....O tohle tady jde. Nejdřív jsem se tomu tlemil, ale nechutně jsi to rozmázl, místo abys chlapsky přiznal žes to posral, stáhl uši a chvíli byl hodnej.

Server samozřejmě mrtvej neni. Poznal jsem tu prima slušný lidi. Dneska mi zrovna místní člen přivezl balíček, přestože mu za to někdo nabízel dvakrát tolik než si on řekl. Přivezl to mě, protože já byl první v pořadí. Prostě férovej chlap. Takže běž klidně za těma svýma lidma co se s nima dalo mluvit. Je to bohužel tak, že právě vychcánkové jako ty odrazujou lidi se kterýma se opravdu dá normálně mluvit.

Doba strávená na fóru a počet příspěvků v tisících z člověka ještě nedělá "váženého člena".

Zdar Yvaine vulgo G-Shocku alias Skyfalle aneb........??????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník km.kmk

Když ti profi prodejce odpoví na slušný dotaz podobným způsobem: "Hele neřeš to, tenhle server je stejně mrtvej."

Možná měl spíš na mysli " Na tomhle serveru jsem už stejně mrtvej"

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Ne, ja vazne nevedel kdo to je. Ale tenis sleduju, takze uz vim o koho se jedna ;-)

jeden priklad za vsechny,co rekl pred chvilkou....to byla smec pojistena slicem....coz je totalni nesmysl.kdyby to nekdo nahodou dokazal,coz nejde,tak slicem se nic rozhodne nepojistuje,protoze to je uder se spidni rotaci,cili cop,a copovanou smec jeste nikdo nikdy nezahral a ani nezahraje,protoze pak by to nebyla smec:-))).a proto ho nemuzu poslouchat

Odkaz ke komentáři

co presne mas? urcite ti neco noveho vymyslime treba smp 2254.50 si nedovedu predstavit, ze by me mohly prestat bavit...

neříkej, že bys tak vyhořel....koukej se po něčem juknout, co by ti udělalo radost...

to bych byl rad. momentalne cekam jeste na Nautila (chronomag L.E.), tak se to treba srovna. ja Omegu jako znacku strasne zeru, ale vzdycky kdyz je du do kramu vyzkouset, ze bych je jako koupil, tak jsem desne zklamanej. Bondovi sedi, ale me na ruce moc ne... proste nejsou pro me (coz me taky sejri). takze premyslim premyslim... a jelikoz vic hlav vic vi, tak budu jenom vdecny za jakykoliv tip.

diky kluci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...