Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

na tej QMce mi prijde tvar docela v pohode. Nejakej velkej obdelnik to neni. Technifibre jsem v ruce mel jen pujcenou, tak nemuzu posoudit. Pred touhle jsem mel taky QMko, chvilku Dunlop (ale to byl veliky omyl), a Headku v zacatcich. Karakal nevim, od teto firmy pouzivam pouze gripy nebo overgripy. Ono taky zalezi, jakym stylem hrajes a podle toho vybrat vyvazeni rakety (do hlavy-stred-do ruky)

Raketu vim jakou chci,myslim vyvazeni,vahu atd.,ale nevim,jakou znacku mam zvolit,protoze tady v okoli nektere znacky nemaji a jde mi hodne i o ten tvar rucky.jiste,ze chci bud vyvazeni bud do rucky,nebo na stred,urcite ne do hlavy.potrebuju mit v rakete cit,ranu dam s cimkoliv,takze proto to vyvazeni.ale jakou znacku,to fakt nevim.Byl jsem rozhodly pro Tecnifibre,ale dost lidi si stezovalo,ze jsou krehke,takze jsem na vazkach...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky tomu moc nerozumím,ale Baker někdy předtím patrně zveřejnil,že hodinky byly rozlousknuty,což se bere těžko zpět a chtět je"proprat"přes Plevu,jehož kus byl"neposkvrněn".Klasický podvod to určitě není,ale etické už vůbec ne.

Rozhodně to přineslo více problémů než případné přiznání pravé historie těch hodinek.

Ovšem to je jen teorie.Mohl jsem to špatně pochopit.Vnést světlo by do toho měl rozhodně a pouze Baker.Asi by nebylo úplně spravedlivé,aby všechen ten smrad padl na Plevu.

Tak vzhledem k tomu, ze hodinky prodaval Pleva, tak to aby to rekl kupujicimu bylo na nem, netusim okolo ceho se tu porad toci.. Maximalne mohl Pleva rici, ze se mu to nelibi a nechce otevrene hodinky prodavat, ale kvuli tomu tady Pleva vubec nemusel vytahovat nejakou postu. Pokud mu na tom prislo cokoliv divnyho, stacilo napsat "Bakere diky, nechci" a ne celej ten zbytecnej kolotoc okolo, vazne pochybuju, ze by ho Baker do prijeti svoji nabidky nutil nasilim ;) A celej ten problem pak zacne gradovat prisirac carpaco, protoze evidentne nema do ceho pichnout a hon na senzace, nedejboze vuci moderatorum, ho nikdy nenecha klidnym.. A pak ostatni clenove, kteri se citi jako vhodni adepti kohokoliv bez znalosti souvislosti soudit.. Ale to, ze to YPO soustredil na jedno misto alespon eliminuje tohleto rosesirani nejakych osobnich antipatii po celem foru.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Michale, prosím tě, ty už se na to taky radši vyprdni. :D :D :D Já už bych to nekomentoval ale Pleva přece žádný otevřený hodinky neprodával a ten, kdo nezná souvislosti, jsi tedy evidentně ty sám. Peace, komentoval jsem to jen kvůli týdle tichý poště - za chvíli tady bude Pleva žrát děti.

Odkaz ke komentáři

GANGNAM STYLE....GANGNAM STYLE....GANGNAM STYLE....GANGNAM STYLE....

GANGNAM STYLE....GANGNAM STYLE....GANGNAM STYLE....GANGNAM STYLE....

je to fšude....větnamec pos.anej.Přitažlivej je jak Ricous,roztahuje se to jak Žena za pultem a i z vobrazofky je cejtit,že žral v poledne ježčí švejžužu

Odkaz ke komentáři

co já zase vím z okolí, tak hodně praskaj i Dunlopky. Ale ono to bude asi u všech značek, když si vybereš raketu z magnesia a carbonu....nebo z čeho se to vyrábí smile_anim.gif Jsou sice lehký, ale o to křehčí. Nesmíš při boastech mlátit do zdi :-D

Do zdi nemlátím,maximálně někdy o sklo,o zeď ne.Poslední raketu jsem rozbil vzteky a předchozí právě o sklo,když jsem měl poslední možnost zahrát míček o zadní sklo,ale byl od skla pouze asi 10 cm,takže dát takový švih,abych to dokázal zahrát o sklo na předni stěnu a zabrzdit raketu po úderu do 10 cm se mi nepovedlo,ale míček jsem zahrál:-).takže budu muset vybrat podle sympatii.Každopádně díky za postřehy.

Odkaz ke komentáři

Me nastvalo, ze Ricous nam zatajil ze je Slovak a dela do elektrotechniky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Do zdi nemlátím,maximálně někdy o sklo,o zeď ne.Poslední raketu jsem rozbil vzteky a předchozí právě o sklo,když jsem měl poslední možnost zahrát míček o zadní sklo,ale byl od skla pouze asi 10 cm,takže dát takový švih,abych to dokázal zahrát o sklo na předni stěnu a zabrzdit raketu po úderu do 10 cm se mi nepovedlo,ale míček jsem zahrál:-).takže budu muset vybrat podle sympatii.Každopádně díky za postřehy.

to já někdy trefím i zeď. Při hře se mi podařilo zničit jen tu předchozí QMku. To jsem zvědavej, co nakonec vybereš, ale jestli budeš mít možnost to QMko vyzkoušet, tak doporučuju. smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Nazdar, mám TF Carboflex 130 a mohu ji jen pochválit. Jen jsem ji mírně vyvážil do palice. Hraji silově, pravidelně třikrát týdně 1hod, a raketa drží již přes dva roky. Vyzkoušej jí, myslím, že nebudeš litovat. Předtím jsem měl Oliver, která se zlomila v krčku při běžném přímém úderu, žádná stěna, ani sklo. Možná výrobní vada.

Vašek

Raketu vim jakou chci,myslim vyvazeni,vahu atd.,ale nevim,jakou znacku mam zvolit,protoze tady v okoli nektere znacky nemaji a jde mi hodne i o ten tvar rucky.jiste,ze chci bud vyvazeni bud do rucky,nebo na stred,urcite ne do hlavy.potrebuju mit v rakete cit,ranu dam s cimkoliv,takze proto to vyvazeni.ale jakou znacku,to fakt nevim.Byl jsem rozhodly pro Tecnifibre,ale dost lidi si stezovalo,ze jsou krehke,takze jsem na vazkach...

Odkaz ke komentáři

Nazdar, mám TF Carboflex 130 a mohu ji jen pochválit. Jen jsem ji mírně vyvážil do palice. Hraji silově, pravidelně třikrát týdně 1hod, a raketa drží již přes dva roky. Vyzkoušej jí, myslím, že nebudeš litovat. Předtím jsem měl Oliver, která se zlomila v krčku při běžném přímém úderu, žádná stěna, ani sklo. Možná výrobní vada.

Vašek

Tak v tom pripade budes ten pravy na muj dotaz.Ma Tecnifibre rucku spis do obdelniku,nebo do ctverce?jestli mels nekdy v ruce Headku,tak ty maji rucky do obdelniku,to jen abych upresnil,jakou rucku beru do obdelniku.pro nekoho prkotina,pro me dulezita vec.jinak presne tu tvoji mam v hledacku,ale v popisu je,ze hodne do hlavy,ale ja chci maximalne stredovku,nejlepe ruckovku.dik za postrehy.

Odkaz ke komentáři

se tu nějak dostává do módy promazávání všeho možnýho.. ještě před hodinou jsem byl "člen" s 10-ti příspěvky DNES, i když si pamatuju 2 (!), a najednou jsem zmizel z plochy... . tak přemýšlím, k čemu je to dobrý a kdo na tom může mít asi tak zájem... jsem absolutně nezajímavej člen ze všech možných hledisek...

Odkaz ke komentáři

Nejsem si tedy úplně jistej, ale ta "plocha" podle mě ukazuje prispevky za poslednich 24 hodin. Takze pokud si vcera touhle dobou napsal treba behem hodiny nekolik prispevku, tak ted se ti jakoby "odecetly z plochy". Nemam to overene ani nijak podlozene, spis jde o empiricke zkoumani :D

Odkaz ke komentáři

V originále určitě do palice nabyla,nebo minimálně, proto jsem dovažoval. Držadlo je obdélníkové, ale Head jsem nikdy nedržel, tak nemůžu porovnat.

Zřejmě ti nezbude, než vyzkoušet ve kšeftě. Já jsem s ní spokojen. Hodně štěstí při výběru.

Vašek

Tak v tom pripade budes ten pravy na muj dotaz.Ma Tecnifibre rucku spis do obdelniku,nebo do ctverce?jestli mels nekdy v ruce Headku,tak ty maji rucky do obdelniku,to jen abych upresnil,jakou rucku beru do obdelniku.pro nekoho prkotina,pro me dulezita vec.jinak presne tu tvoji mam v hledacku,ale v popisu je,ze hodne do hlavy,ale ja chci maximalne stredovku,nejlepe ruckovku.dik za postrehy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...