Harry Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Do teď jsem normálně fungoval s touhle kartou, jinou ani nemám. No uvidím, co mi napíšou z paypalu, příp. jiní tady. Díky za reakce. Měl jsem u Reifky stejný problém. Ukázalo se že mi asi před měsícem sami od sebe "z bezpečnostních důvodů" zrušili povolení pro internetové platby, které jsem měl nastavené. Jenže než jsem na to přišel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) Díky za rady, šťoural jsem se v internet bankingu a našel jsem něco jako internetové platby, tak jsem to změnil na povoleno a uvidím.EDIT: Mezitím mi ty hodinky zdražili ze 120 na 163 dolarů... tak tohle mě opravdu nasralo. Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Ggrand: V podobných případech zásadně volat karetní centrum vydávající banky. Chtít po nich, aby se podívali do logu autorizací a vysvětlili, v čem je problém a jak jde ten problém odstranit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) Tak já si toho všimnul včera/ dneska po půlnoci, nevím jestli v tu dobu se dá něco řešit.Edit: Jo a už to funguje ... jenže co je mi to teď platné Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Mně dneska štve moje práce. Ale strašně. Implementační tým podělal předimplementační analýzu před nájezdem nového systému, spustili to bez pořádného otestování a já teď nemám data pro analýzy. Což je pro analytika dost zásadní problém. Nikdo neví, co s tím, u ničeho nebyl, ničemu nerozumí, dokonce ani neví o nikom, kdo by něco věděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Mě dnes trochu sekce ,,Humor" . Chtěl jsem to trochu rozvést ,ale zase se ovládnu a nechám si svoje názory pro sebe. Atmosféra poslední týden zde tedy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Kolega si sice pořídil nový PO, ale svoji práci dnes zvoral dokonale. A pod tou práci jsem samozřejmě pro jistotu podepsaný taky, prima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 http://www.cd.cz/cd-online/vyluky/mimoradnost.php?mimo=7139Když už tu musím tři hodiny trčet, není ve vlaku nějaký chronomagor na pokec? :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Zitra jdu do mistnich obchodu a pokud by nikde.nebyla poprosil bych te pres SZ.zatim ti dekuji. Tak jsem byl dnes na obhlídku a zjistil nemilou věc,která mě naštvala.Všechny značky dělají u squashovek ručky hodně do obdelníku.I Wilson,u kterého jsem myslel,že ne:-(.Takže je to v perdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 ...ze ked si niekto dovoli vyjadrit iny ako vacsinovy nazor je oznaceny ako drzy a hlupy. Ked otvorene povie ze sa mu nejake hodinky nepacia tak je oznaceny ako ignorant a provokater. Podaktorym by tu mohol vyrevovat cely pluk ze cisar je nahy ale aj tak by dokola tocili o tom ake ma krasne saty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 ...ze ked si niekto dovoli vyjadrit iny ako vacsinovy nazor je oznaceny ako drzy a hlupy. Ked otvorene povie ze sa mu nejake hodinky nepacia tak je oznaceny ako ignorant a provokater. Podaktorym by tu mohol vyrevovat cely pluk ze cisar je nahy ale aj tak by dokola tocili o tom ake ma krasne saty. Je pravdou,že to je tady běžné.Obzvláště "zasloužilí členové" se do této krritiky pouští velmi rádi,je tady pár takových,u kterých se to opakuje...Taky tomu nerozumím,o co jim jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) srry, ale kdyz nejakej expert, co je tady dva dny s cestou, napise o vymakanym modelu neco takovyho, tak co mu chces rict? Podle mně jsou to šílené dědkovské hodinky. Fuj..kdyby napsal nelibi se mi, jsem na ne mlady, moje nixony jsou hezci, budiz, ale tohle mi prijde celkem dost.. a ano, mazackej system tu je, stejne jako vsude jinde, je to celkem pochopitelny a zvykli sme si nehlede na to, ze to bylo nikoliv vlakno novinek vyrobcu, atd, ale pochlubte se, a tam bysme si meli spis slunickovat, nez blit do monitoru. s nepochopenim se jiste valna vetsina z nas setkava v beznym zivote, proc se radsi na skupinove terapii trosku nepoplacat po ramenech? Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 srry, ale kdyz nejakej expert, co je tady dva dny s cestou, napise o vymakanym modelu neco takovyho, tak co mu chces rict? kdyby napsal nelibi se mi, jsem na ne mlady, moje nixony jsou hezci, budiz, ale tohle mi prijde celkem dost.. a ano, mazackej system tu je, stejne jako vsude jinde, je to celkem pochopitelny a zvykli sme si nehlede na to, ze to bylo nikoliv vlakno novinek vyrobcu, atd, ale pochlubte se, a tam bysme si meli spis slunickovat, nez blit do monitoru. s nepochopenim se jiste valna vetsina z nas setkava v beznym zivote, proc se radsi na skupinove terapii trosku nepoplacat po ramenech? ... pokusím se to vyřešit - je to zase multinick .... Je pravdou,že to je tady běžné.Obzvláště "zasloužilí členové" se do této krritiky pouští velmi rádi,je tady pár takových,u kterých se to opakuje...Taky tomu nerozumím,o co jim jde...nevím přesně o co jde, ale zřejmě jenom od zasloužilých členů (mazáků) se dozvíš zkušenosti, a pokud po tom netoužíš, tak zvol cestu nákupů, prodejů, a vytvoř si vlastní zkušenosti = potom nepotřebuješ chronomag * a, že je ta mazácká informace někdy podána svérazným způsobem je jenom odraz toho, že neumíte a nechcete hledat = v zásadě tu 90% věcí již bylo řečeno ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 * a, že je ta mazácká informace někdy podána svérazným způsobem je jenom odraz toho, že neumíte a nechcete hledat = v zásadě tu 90% věcí již bylo řečeno ..... Vůbec nevíš o čem mluvíš,tak to prosím nehodnoť.Vůbec nešlo o žádné informace,ale jen a jen o vzhled,jak se komu líbí...a to si myslím,že je tak rozdílná věc u každého z nás,že nikdo nemůže říct,ne,nemáš pravdu,ty hodinky jsou krásné a ty si blb,že se ti nelíbí...myslím,že ikdyby měl milion příspěvků,že to moc v pořádku není.ale to si nestěžuju a ani ro nebudu rozvádět,pouze jsem psal,že je to tu docela běžné a nerozumím tomu,toť vše.pokud to tobě přijde v pořádku,tak je to tvá věc a mně je to jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Sibir ypo ved hej, ved hej... Ja len tak ze to, onee... Ved viete.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Vůbec nevíš o čem mluvíš,tak to prosím nehodnoť.Vůbec nešlo o žádné informace,ale jen a jen o vzhled,jak se komu líbí...a to si myslím,že je tak rozdílná věc u každého z nás,že nikdo nemůže říct,ne,nemáš pravdu,ty hodinky jsou krásné a ty si blb,že se ti nelíbí...myslím,že ikdyby měl milion příspěvků,že to moc v pořádku není.ale to si nestěžuju a ani ro nebudu rozvádět,pouze jsem psal,že je to tu docela běžné a nerozumím tomu,toť vše.pokud to tobě přijde v pořádku,tak je to tvá věc a mně je to jedno... nehodnotím - také jsem napsal, že nevím o co jde ........ asi jsi to přehlédl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 * a, že je ta mazácká informace někdy podána svérazným způsobem je jenom odraz toho, že neumíte a nechcete hledat = v zásadě tu 90% věcí již bylo řečeno ..... Promiň že ti to takto napíšu, ale např. u Tebe je valná většina vyjádření podána "svérázným způsobem"... nevím zda-li je to u moderátora vhodné. Nic osobního, ale bylo by fajn, kdyby se fórum poněkud debulvarizovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Promiň že ti to takto napíšu, ale např. u Tebe je valná většina vyjádření podána "svérázným způsobem"... nevím zda-li je to u moderátora vhodné. Nic osobního, ale bylo by fajn, kdyby se fórum poněkud debulvarizovalo můžeš mi s moderováním pomoci, nemám s tím problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 ...ze ked si niekto dovoli vyjadrit iny ako vacsinovy nazor je oznaceny ako drzy a hlupy. Ked otvorene povie ze sa mu nejake hodinky nepacia tak je oznaceny ako ignorant a provokater. Podaktorym by tu mohol vyrevovat cely pluk ze cisar je nahy ale aj tak by dokola tocili o tom ake ma krasne saty.No jo, ale tohle přeci není názor. Názor je něco, o čem má smysl diskutovat. Tohle je škytnutí trolla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 No nic. Kritizovat hodinky v chlubicim vlakne si zaslouzi par facek. A s..e me to tady, opravdu ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky