Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasně že jo, to je OK, ale ty bys přefik kamarádovi holku? To fakt není košér a jestli myslíš, že jo tak teda :suicide_anim:

neprefik. ja ti jen rikam, ze jsi vychazel ze zcela chybne premisy :)

Odesláno

Ani né naštvalo,jen s podivem zírám jak se zamyká každé vlákno Parnis v sekci "Čínské". :jawdrop:

Jó fakebijství je fakebijství. S tím nic neuděláš. Kupříkladu Steinhard je v pohodě i když dělá taky jen vzhledové kopie známých a drahých značek, ale není čínský, ale je německý - a němci přece nejsou fejkaři, tak je vše O.K. - smiř se s tím.

Odesláno (upraveno)

vyserte se na to,zas bude zbytecnej flejm..

OK jen mi to přišlo trochu :yucky: všude jinde na hodin.fórech s tím problém nemají,jen tady.

EDIT: vyserte v pohodě:smile_anim:

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

vyserte se na to,zas bude zbytecnej flejm..

Jaktože ti to napsalo "vyserte"?!? To je někde dírka v cenzuře. Jinak nejde o přivolávání flame, ale jen polemizuju. Prostě to tak je, tak tak reaguju. Já to mám jako Ricous v avataru - NO FAKE - ale třeba Steiny jedny mám jako pracovní hodinky - právě proto, že jsou hezké, ale není mi jich líto a podle všech pravidel to nejsou fejky.

Odesláno

To jsi se akorát trefil, soused je chvíli senátorem a dnes ve dvě ráno jeho manželce někdo zapálil před barákem auto :sad01_anim: Nedávno jsem tu psal, že mu někdo ukopal zrcátka a mě zlomil stěrače, to asi proto, že bydlím hned vedle :D , no jo lidi jsou hovada" Teď mě psala mladá, že u nás byli vyšetřovat policajti"

Tak se to už u nás od rána hemží médiama, člověk má konečně tu čest zjistit, jak jsou dotěrný :sad01_anim: Ráno noviny, Tv, Nově se povedlo mě odchytit, tak říkám, že nic nevím, což je nakonec pravda" Nejvíc akční jsou opět důchodci, ty viděli všechno a u nás v ulici ani jeden z nich nebydlí :D Večer to bude tipuji ve zprávách"

Odesláno

Tak se to už u nás od rána hemží médiama, člověk má konečně tu čest zjistit, jak jsou dotěrný :sad01_anim: Ráno noviny, Tv, Nově se povedlo mě odchytit, tak říkám, že nic nevím, což je nakonec pravda" Nejvíc akční jsou opět důchodci, ty viděli všechno a u nás v ulici ani jeden z nich nebydlí :D Večer to bude tipuji ve zprávách"

Me je tech politiku obcas az lito, ani poradne hodinky si bez kecu ostatnich nemuzou koupit ...

Odesláno (upraveno)

No jo bylo to ve zprávách, tak jsem čekal, že tam uvidím i tu Tvoji rezatou hlavu :lol: no nic počkám si na zprávy v půl osmý :D

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Tak reportáž proběhla a Afričan nikde :-D asi si pro ně nebyl zajímavej cheers.gif

Odesláno

Tak reportáž proběhla a Afričan nikde :-D asi si pro ně nebyl zajímavej cheers.gif

Jsem jim říkal, že nic nevím, nikde jsem nebyl, ani babičku jsem nečetl :D A kdyby náhodou, tak jsem byl za záclonou :P Tu paní co ukazovaly, nebyla exmanželka, ta se jim nevyjádřila" S tou jsem si dneska povídal a prej to někdo skutečně zapálil, takový je verdikt hasičů, shit" Asi si koupím zbraň, jenomže já ty zbraně úplně nesnáším, no jo, no :oneeyed02:

Odesláno

Jsem jim říkal, že nic nevím, nikde jsem nebyl, ani babičku jsem nečetl :D A kdyby náhodou, tak jsem byl za záclonou :P Tu paní co ukazovaly, nebyla exmanželka, ta se jim nevyjádřila" S tou jsem si dneska povídal a prej to někdo skutečně zapálil, takový je verdikt hasičů, shit" Asi si koupím zbraň, jenomže já ty zbraně úplně nesnáším, no jo, no :oneeyed02:

Koukám na street view a za tou záclonou snad očumuješ pořád, to tam má senátorová jenom hrubou stavbu :)

Odesláno

Od 4 hodin sem vzhuru, probudil jsem se zimou, spocenej a teplotou 39 super.

Doporučuji 6x denně doušek dobré slivovice a to po celé svátky :smile_anim: Jinak přeji brzké uzdravení :cheers:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...