sibirnaya Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 Jasně že jo, to je OK, ale ty bys přefik kamarádovi holku? To fakt není košér a jestli myslíš, že jo tak teda neprefik. ja ti jen rikam, ze jsi vychazel ze zcela chybne premisy
vraby Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Ani né naštvalo,jen s podivem zírám jak se zamyká každé vlákno Parnis v sekci "Čínské".
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Ani né naštvalo,jen s podivem zírám jak se zamyká každé vlákno Parnis v sekci "Čínské". Jó fakebijství je fakebijství. S tím nic neuděláš. Kupříkladu Steinhard je v pohodě i když dělá taky jen vzhledové kopie známých a drahých značek, ale není čínský, ale je německý - a němci přece nejsou fejkaři, tak je vše O.K. - smiř se s tím.
sibirnaya Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 vyserte se na to,zas bude zbytecnej flejm..
vraby Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) vyserte se na to,zas bude zbytecnej flejm.. OK jen mi to přišlo trochu všude jinde na hodin.fórech s tím problém nemají,jen tady. EDIT: vyserte v pohodě Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem vraby
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 vyserte se na to,zas bude zbytecnej flejm..Jaktože ti to napsalo "vyserte"?!? To je někde dírka v cenzuře. Jinak nejde o přivolávání flame, ale jen polemizuju. Prostě to tak je, tak tak reaguju. Já to mám jako Ricous v avataru - NO FAKE - ale třeba Steiny jedny mám jako pracovní hodinky - právě proto, že jsou hezké, ale není mi jich líto a podle všech pravidel to nejsou fejky.
quequeek Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Bez flejmu na chronomagu před Vánoci by to nebylo ono
African Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 To jsi se akorát trefil, soused je chvíli senátorem a dnes ve dvě ráno jeho manželce někdo zapálil před barákem auto Nedávno jsem tu psal, že mu někdo ukopal zrcátka a mě zlomil stěrače, to asi proto, že bydlím hned vedle , no jo lidi jsou hovada" Teď mě psala mladá, že u nás byli vyšetřovat policajti" Tak se to už u nás od rána hemží médiama, člověk má konečně tu čest zjistit, jak jsou dotěrný Ráno noviny, Tv, Nově se povedlo mě odchytit, tak říkám, že nic nevím, což je nakonec pravda" Nejvíc akční jsou opět důchodci, ty viděli všechno a u nás v ulici ani jeden z nich nebydlí Večer to bude tipuji ve zprávách"
utrejch Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Tak se to už u nás od rána hemží médiama, člověk má konečně tu čest zjistit, jak jsou dotěrný Ráno noviny, Tv, Nově se povedlo mě odchytit, tak říkám, že nic nevím, což je nakonec pravda" Nejvíc akční jsou opět důchodci, ty viděli všechno a u nás v ulici ani jeden z nich nebydlí Večer to bude tipuji ve zprávách"Me je tech politiku obcas az lito, ani poradne hodinky si bez kecu ostatnich nemuzou koupit ...
huhu4d Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) Ak Vas chalani serie koniec sveta, pridte ku nam do Kosic, tu sme 20 rokov pozadu.... Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem huhu4d
mondeo2 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) Tak se to už u nás od rána hemží médiama, člověk má konečně tu čest zjistit, jak jsou dotěrný Ráno noviny, Tv, Nově se povedlo mě odchytit, tak říkám, že nic nevím, což je nakonec pravda" Nejvíc akční jsou opět důchodci, ty viděli všechno a u nás v ulici ani jeden z nich nebydlí Večer to bude tipuji ve zprávách" No jo bylo to ve zprávách, tak jsem čekal, že tam uvidím i tu Tvoji rezatou hlavu no nic počkám si na zprávy v půl osmý Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem mondeo2
mondeo2 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Ak Vas chalani serie koniec sveta, pridte ku nam do Kosic, tu sme 20 rokov pozadu.... No to je dost dobrej nápad
Gustaf Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Tak se to už u nás od rána hemží médiama, člověk má konečně tu čest zjistit, jak jsou dotěrný Ráno noviny, Tv, Nově se povedlo mě odchytit, tak říkám, že nic nevím, což je nakonec pravda" Nejvíc akční jsou opět důchodci, ty viděli všechno a u nás v ulici ani jeden z nich nebydlí Večer to bude tipuji ve zprávách" Tak reportáž proběhla a Afričan nikde :-D asi si pro ně nebyl zajímavej
African Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Tak reportáž proběhla a Afričan nikde :-D asi si pro ně nebyl zajímavej Jsem jim říkal, že nic nevím, nikde jsem nebyl, ani babičku jsem nečetl A kdyby náhodou, tak jsem byl za záclonou Tu paní co ukazovaly, nebyla exmanželka, ta se jim nevyjádřila" S tou jsem si dneska povídal a prej to někdo skutečně zapálil, takový je verdikt hasičů, shit" Asi si koupím zbraň, jenomže já ty zbraně úplně nesnáším, no jo, no
Gustaf Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 tak aspoň nějakou paintballovou...a můžeš zpoza záclony ty gaunery značkovat
Qvido Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Jsem jim říkal, že nic nevím, nikde jsem nebyl, ani babičku jsem nečetl A kdyby náhodou, tak jsem byl za záclonou Tu paní co ukazovaly, nebyla exmanželka, ta se jim nevyjádřila" S tou jsem si dneska povídal a prej to někdo skutečně zapálil, takový je verdikt hasičů, shit" Asi si koupím zbraň, jenomže já ty zbraně úplně nesnáším, no jo, no Koukám na street view a za tou záclonou snad očumuješ pořád, to tam má senátorová jenom hrubou stavbu
quest987 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Od 4 hodin sem vzhuru, probudil jsem se zimou, spocenej a teplotou 39 super.
African Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Od 4 hodin sem vzhuru, probudil jsem se zimou, spocenej a teplotou 39 super. Doporučuji 6x denně doušek dobré slivovice a to po celé svátky Jinak přeji brzké uzdravení
Doporučené příspěvky