Ondoni Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Kocovina...sviňa jedna...už jsem zkoušel i to pivko a nejde přeléčit...asi si budu muset odpo koupit nějaké hodinky...
Viktor Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Kocovina...sviňa jedna...už jsem zkoušel i to pivko a nejde přeléčit...asi si budu muset odpo koupit nějaké hodinky... Jedu v opačným pořadí, hodinky zabraly jen částečně, zkusím se poradit s břevnovským opatem a jeho třinácti stupni
panedge Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Me na kocovinu zabira voda s citronem a smazeny vejce,nekde jsem to cetl a docela to funguje,nekdy:-)
Moty Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 chned po probuzení se naprat feferonkama, rozfajruje to metabolizmus a do 2 hodin je klid:smile_anim:
zrno Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 chned po probuzení se naprat feferonkama, rozfajruje to metabolizmus a do 2 hodin je klid:smile_anim: a druhej den tě to rozfajruje při sra.. znovu :-D
Ondoni Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 ...zatím mi z toho vychází nejlíp ten Opat...ale mám to z ruky...škoda, třeba by to bylo i s rozhřešením
koveras Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Mňa šte YPOv avatar, len čo som si zvykol že ten pimprdlák tancuje tak teraz kope nohami! Asi som divný...
mondeo2 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Naši poslanci ............................jak si zase pomohli....................radši bez komentáře.......................kurvy
Návštěvník Snow Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Neštve, nýbrž mrzí mě naše neschopnost diskutovat, která se znovu projevila v Bertově vláknu o prohřešku kolegy Tady. Tato neplodnost vedla k unáhlenému rozhodnutí, k uzamčení vlákna, které považuji za nešťastné. Měli jsme se domluvit na řešení. Pokud se vše přihodilo tak, jak vylíčil Bert, podle toho jako ho znám, nemám důvod mu nevěřit. Navíc zde máme příspěvek Pavči, který hovoří o svém setkání s Tadou na nějakém srazu. Na tomto srazu mu zmíněný člen sdělil, jak je Chronomag k ničemu, že jediné fórum, které má úroveň, je to fotografovo konkurenční a že proto dává své recenze hodinek tam a ne na Chronomag, na kterém stejně "chcípnul pes". Z tohoto důvodu se domnívám, že by mělo dojít k exemplárnímu potrestání. Dnes tady padlo slůvko lynč, nemyslím si, že se jedná o lynčování, vždyť se zamysleme, lze takovéto jednání omluvit ? Už bychom měli konečně přestat zavírat oči před nepravostmi, které se zde dějí. Postihujeme BANEM maličkosti ( vulgarity, velké obrázky, atd.) a před velkými chybami stojíme nerozhodně, viz "ukradená"recenze. Teď je zde ještě větší problém, máme ve svém středu člena, který nám všem v podstatě škodí. Jak se zdá, nikomu to nevadí. Jen tiše doufám, že nyní čile probíhá diskuse v administrátorskomoderátorské sekci, která je na podstatně vyšší úrovni než ta naše zoufalá a která přinese rozumný výsledek. Byl bych velmi spokojen, kdybychom zvládli postihnout oba hříšníky. Omlouvám se za dlouhý příspěvek, celá situace mě však tísní. Vystihuje nynější, celkový stav fóra. Již několikrát jsem byl nazvám staromilcem, ortodoxním členem, puristou, ovšem podívám-li se na chronomag pod úhlem této situace, nezbývá mi jen znovu si vzpomenout na staré, krásné časy. Tohle by se nám nestalo, pokud ano, byl by případ vyřešen za cca deset minut ne za cca deset let.
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Naprosto souhlasím se Zimníkem - bezskrupolózní multistvoření s názvem Oloušek + soudnosti prostý podjebávač Tada tady dávno nemaj co pohledávat. Játra si kde plácat mají a taky si je tam plácají - komu budou chybět, jistě si je vyhledá, jakkoli si takovou potřebu nedokážu představit. :D
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Že radši nespíte... Tado dal jsem ti včera přes SZ šanci a protože úplně hloupý nejsi, tak nechápu, proč si jí nevyužil. Asi ti to je jedno = takže tvůj nick tady končí a sveze se s tím i tvůj šéf(ka) *tím bych to uzavřel
Tower Of Power Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Sám nemůžu spát, páč jsem nachcípanej, a do toho ještě začne malá v půl šestý nahlas tlačit do plíny... Parádní probuzení a spousta volnýho času. Jdu si číst něco o Fortiskách...
Dantechno Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Neštve, nýbrž mrzí mě naše neschopnost diskutovat, která se znovu projevila v Bertově vláknu o prohřešku kolegy Tady. Tato neplodnost vedla k unáhlenému rozhodnutí, k uzamčení vlákna, které považuji za nešťastné. Měli jsme se domluvit na řešení. Pokud se vše přihodilo tak, jak vylíčil Bert, podle toho jako ho znám, nemám důvod mu nevěřit. Navíc zde máme příspěvek Pavči, který hovoří o svém setkání s Tadou na nějakém srazu. Na tomto srazu mu zmíněný člen sdělil, jak je Chronomag k ničemu, že jediné fórum, které má úroveň, je to fotografovo konkurenční a že proto dává své recenze hodinek tam a ne na Chronomag, na kterém stejně "chcípnul pes". Z tohoto důvodu se domnívám, že by mělo dojít k exemplárnímu potrestání. Dnes tady padlo slůvko lynč, nemyslím si, že se jedná o lynčování, vždyť se zamysleme, lze takovéto jednání omluvit ? Už bychom měli konečně přestat zavírat oči před nepravostmi, které se zde dějí. Postihujeme BANEM maličkosti ( vulgarity, velké obrázky, atd.) a před velkými chybami stojíme nerozhodně, viz "ukradená"recenze. Teď je zde ještě větší problém, máme ve svém středu člena, který nám všem v podstatě škodí. Jak se zdá, nikomu to nevadí. Jen tiše doufám, že nyní čile probíhá diskuse v administrátorskomoderátorské sekci, která je na podstatně vyšší úrovni než ta naše zoufalá a která přinese rozumný výsledek. Byl bych velmi spokojen, kdybychom zvládli postihnout oba hříšníky. Omlouvám se za dlouhý příspěvek, celá situace mě však tísní. Vystihuje nynější, celkový stav fóra. Již několikrát jsem byl nazvám staromilcem, ortodoxním členem, puristou, ovšem podívám-li se na chronomag pod úhlem této situace, nezbývá mi jen znovu si vzpomenout na staré, krásné časy. Tohle by se nám nestalo, pokud ano, byl by případ vyřešen za cca deset minut ne za cca deset let. Snowe, vlakno bylo uzamceno - diskuse v nem by nikam nevedla ... Ver, ze se to nezametlo pod koberec. A jak vidis tak moderatori se dohodli na reseni, ktere nekdo schvaluje nekdo ne ale vsichni ho musi respektovat - viz. post c. 16861 v tomto vlakne.
Honza.manta Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Mňa šte YPOv avatar, len čo som si zvykol že ten pimprdlák tancuje tak teraz kope nohami! Asi som divný...No mně štve taky a moc! Ten minulý kopuloval na stojáka s imaginárním protějškem, budiž - ale tenhle tancuje kozáčka a to mně fakt irituje - já rusáky prostě NESNÁŠÍM!
Jakubisko Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 No, já jsem asi v té první a musím říct, že to není žádná výhra. Měl jsem kamarádku a znal jsem se i s jejím přítelem, fajn kluk. Znal jsem je asi jeden a půl roku. Jednou jsme byli s partou na pivku. Ona tam byla, její přítel musel být v práci, a ještě dva společný kamarádi. Kamarádi odešli dřív a já tam zůstal jen s ní. Kecali jsem asi hodinu a pak šli domů.Já měl tři pivka, ona dvě malý. Doprovodil jsem jí domů a cestou se svěřovala s problémama v rodině atd. prostě dělal chudinku.Když jsme se dostali před její barák, tak na mě hodila dlouhej pohled, pak se nalepila na mě a řekla: "pojď nahoru, myslim na to celej večer".Byl jsem v hrozným šoku, uvažoval jsem o tom asi 1s, ale prostě jsem se jí musel omluvit, že tohle bych kamarádovi vážně nikdy neudělal a šel jsem si po svém. Pokaždý když se teď někde vidíme, tak je ve vzduchu zvláštní dusno. Člověk si myslí, že má kamarádku, se kterou se může normálně bavit a pak tohle Takže pánové z druhé kategorie vězte, že i vám je co závidět Dnes další příhoda.Jdu na oběd do své oblíbené restaurace (kam chodím už půl roku). Doslova se o mě popraly servírky. A když už jedna u mě uspěla s objednávkou (doporučila mi frankfurtskou, namísto smaženého uzeného sýra, který je prý moc tučný), tak druhá přišla, že jsem si neobjednal pití a jestli mi může nabídnout třeba "kolču" (opět, nikdy si k obědu pití nedávám a kolču už vůbec ne). OK, třeba jsou jen ochotné ... nikoliv! Ta první s ještě jednou další (jsou tam celkem 3) si stouply asi metr ode mne a ta třetí si začala stěžovat, jak je teď sama a už jí to nebaví! Asi začnu nosit snubák nebo já nevím co
kubson Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Jakubisko: nezačínáš náhodou trpět nějakým stihomamem?
m.n. Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 No jo, svátky za dveřma a holky nechtějí být samy... :-)
Pavlucha Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 ... to víš, konec světa se blíží ...
m.n. Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Tak na "konkurečním" webu už je "primovní" ublognutí o aktuálním dění na Chronomagu...
Doporučené příspěvky