Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z jineho soudku

Nove auto mam ani ne tri tydny a uz se nasel dobrak co do nas nacouval kouli od tazneho zarizeni

a to ti to jeste za tri tydny nikdo ani neobesel s klicem? aspon jedny dvere? u nas je to uz mistni kolorit, takze se nad tim temer ani nepozastavuju..

Odesláno

a to ti to jeste za tri tydny nikdo ani neobesel s klicem? aspon jedny dvere? u nas je to uz mistni kolorit, takze se nad tim temer ani nepozastavuju..

To jsi se akorát trefil, soused je chvíli senátorem a dnes ve dvě ráno jeho manželce někdo zapálil před barákem auto :sad01_anim: Nedávno jsem tu psal, že mu někdo ukopal zrcátka a mě zlomil stěrače, to asi proto, že bydlím hned vedle :D , no jo lidi jsou hovada" Teď mě psala mladá, že u nás byli vyšetřovat policajti"

Odesláno

tak to ses jasnej, udelals to ty a sterace sis zlomil sam, aby na tebe nepadlo podezreni :)

Když já ty politiky nemám tak rád :D Ale pšššššššt, nikomu ani muk, jasný? :D Mě vzbudilo bouchání gum, jako dobrej rachot" Chudák paní, právě, že jsou to lidi docela v pohodě, dost při zemi, na nic si nehrajou, nechápu to" Závist, to je prevít" Když stavěli baráček, tak tam furt někdo chodil fotit, stále se mě někdo ptal, zda-li tam staví hetjman (ještě rok zpátky), a ták, no hrozný, však to znáte"

Odesláno

To jsi se akorát trefil, soused je chvíli senátorem a dnes ve dvě ráno jeho manželce někdo zapálil před barákem auto :sad01_anim: Nedávno jsem tu psal, že mu někdo ukopal zrcátka a mě zlomil stěrače, to asi proto, že bydlím hned vedle :D , no jo lidi jsou hovada" Teď mě psala mladá, že u nás byli vyšetřovat policajti"

Pro tohle a podobné historky jako třeba ukradené zblácené botky ve fitku mám někdy chuť zbalit si pět švestek a vypadnout z tohohle státu. Jinak mě štve, že jsem včera nešel do sexy bloncky co vedle mě seděla v kině (šel jsem sám, žena a děti doma). Kurnik, bylo to tak evidentní a ona byla tak sladká...Life's short.
Odesláno

Normálně sem nepíši, ale toto musím a navíc v tom mám prsty, víceméně ruce a hlavu.

Vždy beru PHM u nás na Globusu a včera jsme to nestihl. Říkal jsme si nevadí vezmu si někde jinde, stejně ty PHM stále zlevňuji.

Zastavl jsem tedy dnes ráno lehce rozespalý na Benzině v Pruhonicích.

ZLODĚJI= 37,90 kč( litr motorové nafty neprémiové)

Ono jim nestačí mít z jednoho litru 1,50 kč jako ostatní , ale musí mít 5 kč !!! To je , ale hnus velebnosti !!!! No a jak píši víceméně si za to mohu sám. Uf

Odesláno

Pro tohle a podobné historky jako třeba ukradené zblácené botky ve fitku mám někdy chuť zbalit si pět švestek a vypadnout z tohohle státu. Jinak mě štve, že jsem včera nešel do sexy bloncky co vedle mě seděla v kině (šel jsem sám, žena a děti doma). Kurnik, bylo to tak evidentní a ona byla tak sladká...Life's short.

Hm, ani nemluv, mě láká brácha už pár let zpátky do Afriky a teď ještě k tomu všemu kámoš úspěšně rozjel firmu na Zélandu, postavil si tam v krásné přírodě baráček a láká mě tam, vůbec nevím, co dělat :sad01_anim: Tady u nás mám rodinu, dobrou práci, a jednou už jsem emigroval, tak vím, že to není žádná sranda, no uvidíme jak to všechno jednou bude, život je zajímavý a tím zároveň krásný :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ja bych asi volil tu Afriku :) A kdyz nevezmes ten Zeland, tak ja bych tam jel :D

To ti věřím :D Já bych volil určitě Afriku, už jenom kvůli počasí a stylu života, ale je pravda, co se bezpečnosti týká, tak Zéland je asi lepší :smile_anim: Jinak u nás byli znovu policajti a prej, že zápalná láhev, už to přebrala kriminálka" Když si vezmu, že mám před barákem taky auta, doma malýho kluka a bydlím přes plot, tak se mě dělá normálně zle, ten šulin to mohl hodit kamkoliv, šílená doba :wallbash:

Odesláno

Jen pockej, az si to tu procte manzelka :-D :-D .... ale jako chlap chlapa te chapu :-P

Odesláno

Jen pockej, az si to tu procte manzelka :-D :-D .... ale jako chlap chlapa te chapu :-P

Ta sem nechodí, a ženatý nejsem... :wheelchair: Ale já byl na podobné situace vždycky srab. Kdybys ji viděl. V sále pět lidí, na pravé straně jenom my dva. Měla na sobě snad jen nějakou minisukénku a červenočerné punčošky. Co ta dělala s nožkama, aby si udělala pohodlí.. Snad desetkrát jsme po sobě koukli...Sami dva v jedné řadě. Kruci kruci kruci...
Odesláno

organic: Ber to jako vítězství, v ten moment by mě to sice taky sralo, ale vyhnout se tý morální kocovině je dobrý. A nemusíš řešit jestli tě někdo viděl, jestli jsi něco nechyt a podobně.. sakra todle si taky musim připomínat:)

Odesláno

Bohužel je. Taky čekám na složenku za dobírku odeslanou 9.11. do dneška - reklamace proběhla, i ta je zatím bez jakékoliv informace... Už mě docela štvou.

Odesláno (upraveno)

No jo, jako každý rok tak i letos jsou silničáři zaskočeni v prosinci sněhem a pošta předvánočním náporem :/

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

organic: Ber to jako vítězství, v ten moment by mě to sice taky sralo, ale vyhnout se tý morální kocovině je dobrý. A nemusíš řešit jestli tě někdo viděl, jestli jsi něco nechyt a podobně.. sakra todle si taky musim připomínat:)

Ale dyk já vim...Vždycky si v téhle situaci vzpomenu na jeden vtip, co mi říkal švagr: "Mám zůstat doma a klátit, to, na co se nemůžu dívat anebo jít ven a dívat se na to, co nemůžu klátit: :)
Odesláno

Ale dyk já vim...Vždycky si v téhle situaci vzpomenu na jeden vtip, co mi říkal švagr: "Mám zůstat doma a klátit, to, na co se nemůžu dívat anebo jít ven a dívat se na to, co nemůžu klátit: :)

:gora:

Odesláno

Jinak mě štve, že jsem včera nešel do sexy bloncky co vedle mě seděla v kině (šel jsem sám, žena a děti doma). Kurnik, bylo to tak evidentní a ona byla tak sladká...Life's short.

Mně se stalo něco podobného,akorát teda na koupališti.Já sám na dece,ona sama na dece.Pořád jsme na sebe čuměli,ona se všemožně nastavovalala ze všech stran a furt se na mě dívala.Říkám si,to není možný,tady nejde neuspět.Zašel jsem tam v domění,že nemůžu prohrát...a jak to dopadlo...to ani nemusím říkat.Od té doby jsem si říkal,že už se nenechám nikdy zlákat:-).

Přijde mi,že si ty ženské tak jen dokazují,že je o ně prostě zájem,protože už jsou třeba dlouho zadané,nebo vdané a udělá jim to dobře,když vidí,že chlapi mají pořád zájem.Jinak to opravdu nechápu.Tím jsem chtěl říct,že někdy to nemusí být tak,jak my si to namalujeme:-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...