Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Manťáku, moderátore :thumbsup_anim: , já bych zas nešel do opela

... nemohu potvrdit. mel jsem CITROJENA a bez nejmensich problemu jsem s nim najel 60 tis. km. .. na jeho pohodlne sedacky vzpominam pokazde, kdyz usednu do skody... ;)

No a já mám zase Mantu A a ta je vyrobena ve Francii - i na štítku má označení výrobce OPEL FRANCE. :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzpomel jsem si na jeden vtipek.

Fiat a Renault ma pouze dva typy aut. Ty co nejezdi. A ty co jeste jezdi. Renault ale informuje-varuje potencionalni kupce svym logem:-))))

Stastni majite obou znacek prosim o prominuti, nedalo mi to:-)

ano, u Renaultu je při pořízení nutno počítat s tím, že týden z měsíce vždy není schopen jízdy a k tomu ho dost často bolí hlava, resp. zlobí elektronika...

Odkaz ke komentáři

Přítelkyně si šla s kamarádkou posedět kousek od baráku do restauračky a daly si každá po dvou deci vína a u toho si povídaly.Po zhruba hodině za nima přišel majitel,že když si daly za hodinu jen dvě deci vína,tak že takové zákazníky tu nechce,co málo utrácí a vyhodil je.Jen podotknu,že restaurace byla téměř prázdná.Vždycky si říkám,že už mě nemůže nic překvapit a stejně se vždy něco najde.

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

A jsou tam lidé spokojeni? Zajímavé je, že ve Skandinávii jsou spokojeni...

Vetsina je mozna na severu spokojena a v rusku nespokojena.

Jenze ja, ehm, nastesti nemam plat vetsiny lidi. A ta mensina se ma v Rusku dobre a ze severu utika.

Odkaz ke komentáři

Mě naštvaly ty socanský sliby o progresívní dani. Šílenství a kretenismus. Opravdu možná důvod k přesídlení :-(

sice me to taky sere, jeste vic kecy o parazitovani podnikatelu na zamestnancich, ale politika sem nepatri, takze dalsi prispevky budu mazat..

Odkaz ke komentáři

Přítelkyně si šla s kamarádkou posedět kousek od baráku do restauračky a daly si každá po dvou deci vína a u toho si povídaly.Po zhruba hodině za nima přišel majitel,že když si daly za hodinu jen dvě deci vína,tak že takové zákazníky tu nechce,co málo utrácí a vyhodil je.Jen podotknu,že restaurace byla téměř prázdná.Vždycky si říkám,že už mě nemůže nic překvapit a stejně se vždy něco najde.

U Hlásné Třebáně je taky taková hospoda, ale mají to asi jen na praní peněz a vyhazuj lidi běžně....

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

a kolik remaultu uz jsi mel? pet deset dvacet?

2 a už nikdy víc /19 a Laguna/. Nehledě na to, že podobnými zkušenostmi nedisponuji jen já, zeptej se nějakého uživatele Rendla, jestli by ho ještě někdy chtěl. Také moc nemám rád tyto stereotypy, ale bohužel...

Odkaz ke komentáři

moje prvni auto bylo punto 1,1 - do 90tis km bez problemu, pak sem prodal. scorpio - ve 200t km klekl motor, koupil sem dalsi na vrakacu za sedmicku a jezdil sem dal, nez sem s nim vylitil z dalnice. auto totalka, pasazerum nic. oktavku 1,9tdi, prodaval sem ve 330t km, nikdy zadnej problem - jen jednou vaha vzduchu. pak xsara, 160 t km, taky nema problema, pak sem poslal dal. 

kamoska ma E55AMG a nejradsi jezdi stejne svojim starym meganem, nic neresi, nestresuje te, ze ti nekdo drbne do dveri na parkovisti atd, to auto ma najeto 300t km.. ted si k tomu koupila koleosa, synkovi megane cabrio, dcerce megane kupe, nejak ju renaulti bavi a so far so good. podle me je vsechno kus od kusu..

Odkaz ke komentáři

ja mam tretiho a naprosto bez problemu.. napriklad proti skodovce kterou jsem mel predtim...a btw srivnavat devatenactku s novou produkci je jako stodvacitku s oktavkou

jsi trochu mimo, ja jsem tu ani nemel ambice srovnavat 19 s ochcávkou. 19 bych srovnal tak se samarou, felicií, astrou, samozřejmě z té doby, Lagunu jsem měl II, Bj. 2002. Je to asi kus od kusu, nicméně si nemůžu pomoct, za cenu rendla seženu spolehlivější vozy /bavíme se o nových/

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...