Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Právě mně naštvalo toto vlákno. Chtěl jsem si po dnešku, v rámci uklidnění, přečíst co koho špatného zase potkalo a tady už se na několika stránkách řeší, jaké auto je více poruchové. Není tady náhodou nějaké vlákno "Kdo v čem jezdí" nebo tak něco?

Je, já jedu v hodinkách. Proto jsme na Chronomagu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě mně naštvalo toto vlákno. Chtěl jsem si po dnešku, v rámci uklidnění, přečíst co koho špatného zase potkalo a tady už se na několika stránkách řeší, jaké auto je více poruchové. Není tady náhodou nějaké vlákno "Kdo v čem jezdí" nebo tak něco?

Já vím, že ej to trochu OT, ale mně dneska naštvalo, že jsem přišel domů a tam na mne čekaly nové hodinky od pošťáka. :wub:  Tak jsem je otevřel a uvnitř byl totální šrot. :grrr:  Takový to mohlo bejt hezký odpoledne. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Já vím, že ej to trochu OT, ale mně dneska naštvalo, že jsem přišel domů a tam na mne čekaly nové hodinky od pošťáka. :wub:  Tak jsem je otevřel a uvnitř byl totální šrot. :grrr:  Takový to mohlo bejt hezký odpoledne. :suicide_anim:

Jo, jo, lidi jsou zlí. Takhle kazit radost, jenom proto, aby se zbavili starých krámů........ :lol2:

Odkaz ke komentáři

Hm, občas to jsou radosti, u mě dnes excelovali Francouzi, kam jsem poslal cenovou potávku ne celkem dost zboží. Cenová nabídka přišla, tak jsem ji tak nějak zpracoval a něco si nechal na zítra, víš jak, zase si mě zavolala příroda :-) No a před chvílí email s fakturou a pak další od DHL, že zboží je na cestě, no paráda. Zítra bude sranda vysvětlovat, že jsem si nic neobjednal, takže za debilama nemusíš až do Číny :lol2:

neskutecne tupi Cinani se kteryma musim pracovat...jestli me dneska vzteky neklepne, tak to bude zazrak... jak muze byt nekdo tak hloupej mi hlava nebere....

Odkaz ke komentáři

ja poslal pred dvouma tydnama poptavku do osmi CZ firem na vyrobu gumovych manzet - sice jen 200ks, ale chvastali se, ze kusova vyroba atd atp. doted mi ani z jedny neprisla ani polib si prdel odpoved, proste nic.. takze mi nezbyde nic jinyho, nez to obligatne poptat v cine. ja bych rad podporil lokalni trh, ale tohle se mi stava docela casto.. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Marfael

Publikováno Včera, 22:39

Megazávislák

• av-20800.jpg?_r=0
  • Member_50
  • 1 029 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Zlín

...................... Všichni o něm mluví,jak je drsný atd. a asi mu to dělá dobře,tak se předvádí kde může,aby si udržel jméno a ostatní mu poklonkovali,jak je ostrý................. 

,....................jen mu asi sláva drsňáka moc stoupla do hlavy...

Tento příspěvek byl upraven od Marfael: Včera, 22:40

Ani nevím, kam příspěvek vložit. V každém případě mě překvapují některá slůvka Marfaela určená Frantíkovi. Mám pocit, že je jmenovaný natolik duševně vyspělý, že nemá v sebemenší důvod stylizovat se do polohy jakéhosi, převezmu váš výraz, drsného muže. Tento postoj přináleží osobám pubescentního věku nikoliv však Frantíkovi, který patří k těm, kteří stále ještě vyjadřují zdravý názor. Někdy, snad přiznejme si, obhroublejšímí výrazivy. To mi je však stokrát milejší než bezduché tlachání tisíců členů, kteří jsou bohužel přihlášení na fóru.

Odkaz ke komentáři

Ani nevím, kam příspěvek vložit. V každém případě mě překvapují některá slůvka Marfaela určená Frantíkovi. Mám pocit, že je jmenovaný natolik duševně vyspělý, že nemá v sebemenší důvod stylizovat se do polohy jakéhosi, převezmu váš výraz, drsného muže. Tento postoj přináleží osobám pubescentního věku nikoliv však Frantíkovi, který patří k těm, kteří stále ještě vyjadřují zdravý názor. Někdy, snad přiznejme si, obhroublejšímí výrazivy. To mi je však stokrát milejší než bezduché tlachání tisíců členů, kteří jsou bohužel přihlášení na fóru.

Absolutní souhlas,já patřím k těm tuctovým,co se stále díky foru učí a pro mě tomu tady Frantík dokáže dát tu správnou štˇávu,která rozjede debatu.Ostatně,má to i v popisu nad fotkou,tak čemu se někteří stále diví.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

ja poslal pred dvouma tydnama poptavku do osmi CZ firem na vyrobu gumovych manzet - sice jen 200ks, ale chvastali se, ze kusova vyroba atd atp. doted mi ani z jedny neprisla ani polib si p...l odpoved, proste nic.. takze mi nezbyde nic jinyho, nez to obligatne poptat v cine. ja bych rad podporil lokalni trh, ale tohle se mi stava docela casto.. 

Jojo, všichni dělají kusovku, ale musíš si objednat aspoň 10 000ks, to znám.

Odkaz ke komentáři

A nedám si říct a nedám.

V Prostějově prostě není pořádnej hodinář.

I přes to ,že mi něco říkalo,nechoď tam....

Prostě jsem si chtěl nechat pro jistotu udělat tlakovou zkoušku na Suma a nikdo jinej než Zkoumal to v PV nedělá,tak jsem měl včera cestu kolem a zašel tam.

Tlakovka nevyšla dobře,tak jsem se uvolil k nabídce,že mi je otevře a přetěsní,dokonce mi je hodil na vibrograf(odchylka +3 sek) OK to je v pohodě,rýpat do toho nebudem,i mi přišel ukázat rozdělaný hodinky abych viděl kalibr,s tím,že je v pohodě.

Řekl,že ani těsnění měnit nebude,že je v dobrém stavu,že to jenom přemázne silikonem a mělo by to být OK.

Potud vše OK a já byl v klidu.

Lehce nervozní jsem byl,když tlakovku musel dělat na dvakrát,ale nakonec výsledek pozitivní.

Docela jsem spěchal,tak jsem hodinky rychle okouknul jestli je vše OK,zaplatil jsem 250Kč a vypadl jsem.

Až doma jsem sundal hodinky a vidím,že na dýnku se kromě pár drobných nových vlasovek nachází i 2 sice ne nějak extra hluboké,přesto dlouhé viditelné vripy od zklouznutého klíče na dýnka.

KURŇA,to už fakt hodinář neumí otevřít a zavřít dýnko,aby na něm neudělal paseku jak v lese?

Sice žádná hrůza ,ale nasere to (jako by vám v servisu poškrábali lak).

No myslím,že to půjde přeleštit,ale ...prostě jsou tam.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...