Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No víte jak, ona ta tolerance v ostatních státech není úplně tak růžová, chtělo by si to celé zjistit jak to vlastně je, než si člověk čuchne k chlastu. Dnes jsem se schválně stavil pokecat s klukem, co žije v bavorsku, 0,5 tam sice mají, ale stejně tam prý lidi raději moc nepijí, jelikož když zaviníš nehodu, tak na tebe platí úplně jinej metr, než na střízlivého člověka. Daleko vyšší pokuty, přezkoušení, prohlídka u doktora a další" A říkal nedej bože, když máš v Německu nad tolerancí 0,5, pak to vetšinou končí odebráním vozu, pokuty, které tě dokážou zrujnovat, celoživotní odebrání řidičáku, ba i uvěznění" Oni Němci celkově mají trochu drsnější zákony než my, takže bacha na to kluci, až si dáte v Německu skleničku,  s vědomím, že se to prej může :cheers:

.. nejsem si uplne jistej, ale na 90% ne...

.. jinak ja v nulovy hranici vidim spise pozustatek ruskeho vlivu. vymyslel to nejakej soudruh kdysi v kremlu a implantoval na zeme v rusky 'zone' :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To fakt nevydržíš bez toho piva k obědu? Zvlášť v době, kdy nealko piva začínají chutnat vcelku normálně?

Myslím, že hranice 0,0 je dost jasná, na rozdíl od jakékoli jiné.. A taky si mimochodem myslím, že alkohol za volant nepatří v jakékoli míře. Ono půl promile funguje na každýho jinak, ale ta nula je u všech stejná.

Odkaz ke komentáři

pri nehode to beru. to uz jde za mnou..

ale aby policajti cekali odpoledne nekde za stromem a clovek zrovna pojede z obeda, zapityho jednim paulanerem... to je myslim fakt buzerace..

Když ono to u nás bez té buzerace bohužel nějak nejde, protože sebekázeň není nějak v módě, vše se hned bere jako porušení práv, svobod a demokracie. Jenže demokracie není anarchie ač se s ní zaměňujete.

A kázeň řidičů u nás je děsná, vždyť to denně všichni vidíme. Stačí si jen všimnout, kolik lidí při řízení telefonuje.

Odkaz ke komentáři

...štve mě, že mám špatné spalování alkoholu...před řízením zásadně nepiju a nemám s tím problém...problém nastává, když jdu třeba v týdnu něco zapít a dám si čtyři pivka (či více)...druhý den dopo spolehlivě nějakou desetinu nafoukám...když vím, že budu řídit, tak už večer nepiju, ale čas od času člověk dostane po takové menší oslavičce befel z vedení, aby jel něco někam pořešit...a to je horší :(

Odkaz ke komentáři

jeremy - ale tak nejde jen o obed. kdyz si dam hodinku squashe, nejlepsi napoj na doplneni iontu je pivo. rika to i kardiolog pirk. to samy po 40km na bruslich. dvou hodkach tenisu.. atd. a resit, jestli me nekde nekdo da dejchat, me otravuje..

a uz s timhle tematem koncim, jak vidno, muj nazor je silne mensinovy, da se rict ojedinely.

smajlik "dva pullitry - na zdravi"

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

ale tak nejde jen o obed. kdyz si dam hodinku squashe, nejlepsi napoj na doplneni iontu je pivo. rika to i kardiolog pirk. to samy po 40km na bruslich. dvou hodkach tenisu.. atd. a resit, jestli me nekde nekdo da dejchat, me otravuje..

a uz s timhle tematem koncim, jak vidno, muj nazor je silne mensinovy, da se rict ojedinely.

smajlik "dva pullitry - na zdravi"

Že do tohoto tématu zasahuju, nevím jak prof.Pirk, ale co já vím, tak alkohol v jakémkoliv podání zpomaluje či až zastavuje regeneraci, takže kdyby jsi si ty "ionty" dal bez alkoholu, tak pro svoje tělo uděláš mnohem líp. 

to jen tak z toho sportovního hlediska ;-)

Odkaz ke komentáři

Že do tohoto tématu zasahuju, nevím jak prof.Pirk, ale co já vím, tak alkohol v jakémkoliv podání zpomaluje či až zastavuje regeneraci, takže kdyby jsi si ty "ionty" dal bez alkoholu, tak pro svoje tělo uděláš mnohem líp. 

to jen tak z toho sportovního hlediska ;-)

pirk si dava po behani jedno na ex. a ja mu verim :)

Odkaz ke komentáři

Ted uz nevim,kde si kdo stezoval,ze v tv furt davaji jen Spartu a par dalsich klubu a na zbytek se nedostane.Nejsem fanousek ani sparty,ani slavie ani jinych klubu,ale kdyz se ted divam na Jihlavu s Brnem,tak se na to divat.Na tribunach par lidi,sance skoro zadne a u prostred hriste se to okopava a nejsou skoro schopni si prihrat.je mi jasny,ze se rad na svuj klub kazdy rad podiva,ale tv chce proste atraktivni kluby,aby pritahli co nejvic lidi k telkam.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

dnes jsem začal i skončil se student agency, viz. můj mail. Ještě teď se třepu, jak jsem nas.ranej

Dobrý večer,
dnes jsem si poprvé a nejpíš i naposledy zkoušel rezervovat jízdenku u Vaší společnosti. Zadal jsem všechny údaje, zaplatil přes českou spořitelnu a internetbanking mě vrátil zpět na rezervační formulář. A co nevidím. Váš systém mi hlásí, že čeká od mě uhrazení jízdenky. Něco není v pořádku, zkontroloval jsem si internetbanking, platba zadána, vše  OK. Vracím se na Vaše stránky a pořád výzva k zaplacení. Lehce jsem znejistěl  a rozhodl jsem se, že zavolám na telefonní č. 841101101, vedené jako infolinka. Deset minut čekání, než se mi ozvala operátorka. Potvrdila mi, že platba ode mě u Vás je, že mám počkat na spárování systému. Zeptal jsem se, jestli celý telefonát včetně čekací doby platím... Odpověď byla, že neví, že je to normální linka, že jsem měl volat 800 100 300. Zkoušel jsem jí vysvětlit, jak mám jako normální zákazník vědět, že u telefonního čísla uvedeného slovy pro letenky mám vědět, že mi bezplatně poradí i s platbou vlaku do Havířova. V tu chvíli slečna řádně vyškolená v komunikaci se zákazníkem mi asertivně odpověděla, že ano, že volám na správné číslo. A tak se ptám:

Je normální u rezervace a platby jízdenky na internetu strávit 30 minut včetně telefonátu a následného psaní e-mailu, když samotná transakce trvá tak 2 minuty?
Je normální platit za telefonát, kde si chcete ověřit informaci, která není na Vašem webu k zjištění?
Chtěl(a) byste být na mém místě?

Doposud jsem zprostředkovaně považoval Vaši společnost za zákaznicky proaktivní. Po této zkušenosti si půjdu příště pokorně stoupnout na nádraží do fronty a svoje peníze dám českým drahám. Ta teta u přepážky mě odbaví za půl minuty a nebudu jí muset platit nic navíc

mějte se fajn

Odkaz ke komentáři

...  a rozhodl jsem se, že zavolám na telefonní č. 841101101... než se mi ozvala operátorka. Potvrdila mi, že platba ode mě u Vás je, že mám počkat na spárování systému. Zeptal jsem se, jestli celý telefonát včetně čekací doby platím... Odpověď byla, že neví, že je to normální linka, že jsem měl volat 800 100 300. Zkoušel jsem jí vysvětlit, jak mám jako normální zákazník vědět, že u telefonního čísla uvedeného slovy pro letenky mám vědět, že mi bezplatně poradí i s platbou vlaku do Havířova. V tu chvíli slečna řádně vyškolená v komunikaci se zákazníkem mi asertivně odpověděla, že ano, že volám na správné číslo. A tak se ptám:

Je normální u rezervace a platby jízdenky na internetu strávit 30 minut včetně telefonátu a následného psaní e-mailu, když samotná transakce trvá tak 2 minuty?

Je normální platit za telefonát, kde si chcete ověřit informaci, která není na Vašem webu k zjištění?

Chtěl(a) byste být na mém místě?

Chudák holka :-))))
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...