Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

CO TO JE NORNIK? TAM JSEM ESTE NEVOTRAVOVAL........................mam taky novou funkci..na -HOLCICKY A PEJSCI- jsem se stal spolumoderatorem...mam na starost sekci-Odstranovani zadrenych trisek od drevenych robertku

www.nornik.net

Prijd mezi nas!!!

Odesláno (upraveno)

P.S. (speciálně pro Tadu) Nemám zbraně v lásce, ale to vlákno mi vůbec nevadilo (důkazem budiž, že jsem ho četl a občas tam přispíval), vadilo a vadí mi, jak se v tom vlákně zachoval v konkrétním případě konkrétní člen (kibi).

Nějak jsem chtěl do vlákna o zbraních připindnout svoji trošku, ale nevěděl jsem jak. Tak si říkám, že obraz je více než tisíc slov. Podobnost s hvězdami stříbrného vlákna čistě náhodná :)

post-1551-070036500 1292356754.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Právě mě nas.. že nemůžu Tadovi do vlákna o pifpafpufkách napsat: Ta věc co má pán v ruce na fotce není ani samopal, ani samonabíjecí puška, ale je to bohužel tzv. útočná puška. Základní vodítko pro samopal je pistolové střelivo (není dogma), střelba v dávce s vysokou kadencí (je dogma), jednoduchá kocepce (není dogma), neuzamčený závěr (není dogma), pro samonabíjecí pušku je to velká příbuznost s klasickou puškou (není dogma), dřevěná pažba (není dogma), počet nábojů v zásobníku max 10 (není dogma), střelba jednotlivými ranami (není dogma), a konečně útočná puška je myšlena jako náhrada za samopal, který není přesný a nemá dostatečnou přesnost a účinnost na vyšší vzdálenosti, není modulární a modifikovatelný na různé určení, používá speciální nebo puškové střelivo (je dogma), střílí s nižší kadencí než samopal (není dogma), zpravidla má uzamčený uzávěr s odemykáním odběrem plynů z hlavně (není dogma). Typický představitel je třeba Kalach, M16, AUG... Tak teď jsi zase o něco chytřejší. :P

Mno a můžu si tady dát zase 14 dnů voraz s příspěvkama :D

• Dát hlas 2
Odesláno

Myslím, si, že by jsi to neměl nechat jen tak.

Na poště by ti myslím těžko někdo dovažoval váhu novinami. Stačí jim k dobru, že jde zásilka po ČR č dny !

Spíše by jsme to řešil s p.Lakatošem u Ostravy. :-)

Policii nevím ta cena tam budena postih asi příliš nízká.

Stáli 2800.-Kč,plus pošta, ja ako občan Slovenskej republiky by som prevozil asi viac peňazí, ak by som išiel podať podnet policii ČR.Zatiaľ to riešime cez reklamáciu slovenskej pošty, vraj predajcu vyzvú v konaní .... Veľa úspechov tomu nedávam.Vraj ale cca 3% všetkých zásielok býva zničená, vykradnutá, nedodaná... to je pekné číslo.

Odesláno

Me stve, ze lidi ignorujou overitelna fakta. A ze nepravdive famy a predsudky se nejlepe siri...

Stve me, ze tentokrat to Tada prehnal, protoze takovy litanie a mudrovani patri na blog. A dobre vlakno je zamcene...

• Dát hlas 1
Návštěvník Tada
Odesláno

Me stve, ze lidi ignorujou overitelna fakta. A ze nepravdive famy a predsudky se nejlepe siri...

Stve me, ze tentokrat to Tada prehnal, protoze takovy litanie a mudrovani patri na blog. A dobre vlakno je zamcene...

No počkej, předtím jsem to tam možná přeháněl, ale od toho, co to Gilius otevřel jsem diskutoval jen k věci a blbých keců jsem si nevšímal...

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Nehráblo, HonzoX, nehráblo. BTW jsi jeden z těch, jejichž konfrontační forma diskuze mě vedla k tomu, co jsem udělal a i tvoje současné příspěvky mě jen utvrzují, že jsem udělal dobře. Tvoje konstrukce jsou tedy poněkud mimo. To vlákno jsem locknul po přečtení pěknýho kusu diskuze, a nelži - klid žádnej nebyl.

Venkoncem sám zakladatel už to vlákno jednou zamknul - asi věděl proč, co? To, že ho Gilius zase otevřel, šlo tenkrát mimo mě.

Tak, tak, velký Princi. Co se neztotožňuje s morálním kodexem Milise, je škodlivé pro zbytek populace chronomagorů. Myslím, že tady končím. :rifle:
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 8
Odesláno

Maximálně mě vytočilo, že mi česká pošta nedoručila obchodní balík, jel jsem ho vyzvednout na poštu, tam jsem si vystál 20 minut frontu u přepážky na balíky, kde mi paní oznámila, tato přepážka je jen na příjem balíků, jděte si do vedlejší fronty u které není o balících napsáno ani slovo. Důvod mi ho nevydat neměla, potvrdila, že tam ten balík je. Tak jsme jí řekl, že znova do další fronty na dalších 20-50 minut nejdu a ať si ten balík strčí doprdele. Tahle svinská firma by se měla postavit mimo zákon!!! Posted Image

• Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Zavření vlákna o zbraních, stačilo Kibiho jemně upozornit, Tadovi doporučit tento inzerát,aby se cítil zcela v bezpečí

http://nakladni-uzit...-sleva-nabidka/

promazat jeho nesmyslné narcisistické a pubertální příspěvky a celkem zajímavé vlákno mohlo zůstat.  :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

...asi tak, kolektivní trest je nesmysl.

Abnebo bych tedy rovnou zavedl pravidla, že zbraně, drogy, politika a nahý ženský tady obecně nebudou tolerovány, provinivší se jedinci banováni a vlákna mazána.

Odesláno

...asi tak, kolektivní trest je nesmysl.

Abnebo bych tedy rovnou zavedl pravidla, že zbraně, drogy, politika a nahý ženský tady obecně nebudou tolerovány, provinivší se jedinci banováni a vlákna mazána.

Sice mi není jasné proč mícháš pěkný holky a zbraně dohromady s politikou a drogami, ale stejně si myslím, že za vše mohou pejskaři ,kuřáci,  židé a zrzaví.

• Dát hlas 1
Odesláno

Klucíííí, dokud tu zbraně nejsou zakázané tak si o nich přece můžete kdykoliv otevřít nové vlákno, ne?

To by tu spousta clenu povazovala za provokaci. To uz je lepsi si pockat na odemknuti.
Odesláno

V 6:40h jdu odházet auto a naše ulice 15-25cm neodklizená když se prokloužu na hlavní "benešovskou" tak je opět neodklizená, protažená je až u Kunratic., tak kde jsou silničáři? Toleruju, když u nás v ulici není hrábnuto, toleruju, když v naší obci není hrábnuto, ale když není ani na hlavním tahu na Prahu před sedmou ráno hrábnuto, tak kde K.U.R.V.A silničáři jsou?!

• Dát hlas 1
Odesláno

Tyjo, zrzavýho kouřícího žida se psem jsem ještě neviděl.

neni cemu se divit...sem nekde cet,ze pocet psu,se v prvni polovine minuleho stoleti rapidne snizil a dodneska nejsou stavy doplneny do puvodnich cisel
Odesláno

...že mi 1.12. z USA odletěla zásilka s dárkem k Vánocům a ještě tady není... USPS tvrdí, my už to tady nemáme, ČP tvrdí, my to tady ještě nemáme... Tipnul bych si, že to leží v Praze na letišti na hromadě. Nechám si ze Států poslat pár kilo syrového masa, aby si to tam příště užili...

Odesláno

...že mi 1.12. z USA odletěla zásilka s dárkem k Vánocům a ještě tady není... USPS tvrdí, my už to tady nemáme, ČP tvrdí, my to tady ještě nemáme... Tipnul bych si, že to leží v Praze na letišti na hromadě. Nechám si ze Států poslat pár kilo syrového masa, aby si to tam příště užili...

To by nebylo to nehorší. Já jsem 3.12. zaslal RAMky na reklamaci do Alzy a teprv dnes byla dle sledovacího čísla zásilka doručena :wheelchair:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...