gas Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Toz normalne sem nepisu, upovani se tu uz probiralo a chapu to a nemam s tim problem. Co me se.re je, ze nemuzu dat ani po 4 dnech slevu z ceny aniz by si na me nejaky blbec nestezoval ... Myslim, ze na slevu ( ne v radu 50 kc jak nekteri umelci delaji, ale treba od 500 kc ) by se tohle pravidlo vztahovat nemelo, logicky je to blbost.
zibarek Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Půl hodinová fronta na poště na dva pásky na hodinky v obálce. Čtyři přepážky, dvě z toho zavřené, na skle u té paní leták ZDE V PRODEJI PUNČOCHOVÉ KALHOTY.Víc asi nemusím psát, kdybych byl v té chvíli napíchnutej na EKG, tak si mě nechají na ARO. Už tam chybí pouze autodíly a pečená kuřata.
SCIFI Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Toz normalne sem nepisu, upovani se tu uz probiralo a chapu to a nemam s tim problem. Co me se.re je, ze nemuzu dat ani po 4 dnech slevu z ceny aniz by si na me nejaky blbec nestezoval ... Myslim, ze na slevu ( ne v radu 50 kc jak nekteri umelci delaji, ale treba od 500 kc ) by se tohle pravidlo vztahovat nemelo, logicky je to blbost.si fakt myslíš že se tady najde b l b co by si stěžoval že upuješ sníženou cenou dřív než za 5 dnů? takhle tady snad nikdo ještě neklesl doufám. celá upovací kauza je obrana proti jednomu či dvoum uživatelům a odserou to asi všichni
F.B. Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Půl hodinová fronta na poště na dva pásky na hodinky v obálce. Čtyři přepážky, dvě z toho zavřené, Už tam chybí pouze autodíly a pečená kuřata. ...a k_rvy F.
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Nemyslim, vim ...Já to říkám furt - chronickej a bezohlednej dodržovač zákonů a nařízení, udavač, kolaborant - to sou všechno stejný lidi.
sibirnaya Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 tady se to diskutovalo, tak to proctete a piste sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/2671-ctete-pravidla-o-prodeji-jinak-se-nedivte/page-9
zibarek Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 ...a k_rvy F.Při té době co tam strávíš, by to nebylo k zahození, samozřejmě zdarma.
gorlo Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Při té době co tam strávíš, by to nebylo k zahození, samozřejmě zdarma.Bohužel by i tuto funkci zastávali pošťačky a jak víme,tak né každá vypadá k světu.
vanderB. Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 budoucnost národa: tupcé nenávistné ovce, co milujou bulvár, šeď a průměr a kdo vybočuje jedním nebo druhým směrem do plynu http://zpravy.idnes.cz/vyzkum-negativni-vztah-deti-k-romum-d7e-/domaci.aspx?c=A130527_174912_domaci_jj
KFL Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 budoucnost národa: tupcé nenávistné ovce, co milujou bulvár, šeď a průměr a kdo vybočuje jedním nebo druhým směrem do plynu http://zpravy.idnes.cz/vyzkum-negativni-vztah-deti-k-romum-d7e-/domaci.aspx?c=A130527_174912_domaci_jj Takže se za posledních 60 let nezměnilo.
utrejch Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 budoucnost národa: tupcé nenávistné ovce, co milujou bulvár, šeď a průměr a kdo vybočuje jedním nebo druhým směrem do plynu http://zpravy.idnes.cz/vyzkum-negativni-vztah-deti-k-romum-d7e-/domaci.aspx?c=A130527_174912_domaci_jj Taky mi to prislo nedobre.
vanderB. Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Takže se za posledních 60 let nezměnilo. ale tak člověk furt doufá v nějakej ten pozitivní vývoj...naiva
panedge Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 To bude trvat jeste dlouho,jsme vychovany proste jinak.Kdyz ti to tlacej do hlavy od mala,abys nikde nevycnival....Doufam,ze se to zmeni mladsi generaci ucitelu,ktera bude podporovat osobnost.
quest987 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Nevím zda to tu nebylo, ale toto mě hodně nadzvedlo , při procházení starých zpráv a událostí. tito lidé se chtějí integrovat/začlenit do spořádaněho života? to mi opravdu tak nepřipadá.Co by na toto řekl pan Kocáb, který je chránil zuby nehty a vyprávěl jak chtějí žít normální život jako každý jiný Čech vyjádření jednoho z obviněných mi přijde úsměvné. A postoj policie ještě víc.toto mě opravdu dostalo : "Policie zadržela pět pachatelů ve věku 16 až 44 let a obvinila je z pokusu o ublížení na zdraví a výtržnictví. "Rasový motiv útoku nebyl podezřelým prokázán, bližší okolnosti a příčiny napadení jsou předmětem dalšího vyšetřování," uvedl mluvčí teplické policie Daniel Vítek."zdroj idnes :http://zpravy.idnes.cz/utok-romu-na-manzele-v-duchcove-dmy-/domaci.aspx?c=A130528_131307_usti-zpravy_alh Pokud by se tato situace stala v obráceném gardu , tak obvninění budou znít, pokus o ublížení na zdraví s rasovým podtextem. Pokud rómští spoluobčané někoho napadnou najednou rasový podtext není, nějak tomu nerozumím. Pokud můj postoj někoho pohoršuje , tak se předem omlouvám, ale je to něco co mě děsně vytáčí .
SCIFI Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 sem si říkal sakra co to je za blba u té kamery že nic neudělá a prý na něho dokonce bušila ta paní na dveře a neotevřel. už je bez práce. já bych ho nechal i bez podpory vyjádření jednoho z obviněných mi přijde úsměvné. A postoj policie ještě víc.toto mě opravdu dostalo : "Policie zadržela pět pachatelů ve věku 16 až 44 let a obvinila je z pokusu o ublížení na zdraví a výtržnictví. "Rasový motiv útoku nebyl podezřelým prokázán, bližší okolnosti a příčiny napadení jsou předmětem dalšího vyšetřování," uvedl mluvčí teplické policie Daniel Vítek."zdroj idnes :http://zpravy.idnes.cz/utok-romu-na-manzele-v-duchcove-dmy-/domaci.aspx?c=A130528_131307_usti-zpravy_alh Pokud by se tato situace stala v obráceném gardu , tak obvninění budou znít, pokus o ublížení na zdraví s rasovým podtextem. Pokud rómští spoluobčané někoho napadnou najednou rasový podtext není, nějak tomu nerozumím. Pokud můj postoj někoho pohoršuje , tak se předem omlouvám, ale je to něco co mě děsně vytáčí .
Radimk Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 zemřelo nám morčátko...ono to nebylo obyčejné morčátko...jmenovalo se Cast No Shadow Affinity Avenue...říkali jsme jí Chickina...ve věku nedožitých 6-ti let...Tak nějak je mi z toho " na měkko" je to takové dětství mé starší dcery..No nic... dám si štamprdlika..
Ejabejaroz Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Že jsem dneska zjistil, že už pořádně nevidím na blízko, a tudíž si bez brejlí svoje Brejtle moc neužiju. Asi bude návrat k GMT Master...
long Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 No NEPÍŠI SEM , ale když dnes dežo co si upletl paterčata pronesl před deseti minutami na komerční televizi v přímém přenosu ,že 112 m2 byteček který má tři balkony je hezký, ale není hlavně do budoucna moc veliký MUSÍM NAPSAT ŽE MĚ SEJE stát a jeho pojmutí spravedlnosti a zvýhodňování cikánských etnik. Také tedy dežo nezapomněl podotknout, že neví jak ho bude platit. :-( Panebože něco je špatně.Jo a pjdel je taky jak komerční televize řeší autosedačky když jaksi chybí busík i řidičák !!!
Doporučené příspěvky