PavelK Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Jenže ta pologrupa má se sčítáním společný leda tak vzhled toho operátoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suflik Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 To ano. V čem je násobení jablek a hrušek lepší? 2 jablka x 3 hrušky = 6 jabkohrušek? Vlastně je to jiné. Vy jste tam zavedli nějaké podivné jednotky, ale algebry nemají jednotky. Můžu násobit kilogramy, metry a sekundy (a říkat jim třeba jablka a hrušky) a vyjdou mi Newtony (jabkohrušky). Ale to jsme dost odbočili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Matika 2.třída, ten třetí případ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 před 21 hodinami, lub napsal: Matika 2.třída, ten třetí případ... a nemuze odpoved byt, ze to nejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Nějak to jít musí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Podle mne to nejde... ...a vcil uz fakt musim jit delat neco smysluplneho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Nejde to, nejde. Akorát mě teda štve, že to dají do cvičebnice a my s tím doma ztrácíme čas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 No, skoro bych řekl, že to jde jen s použitím pilky. Ještě že vlastní děti mám dospělý a učim na G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Neni to nahodou Hejnyho matika? Tam davaji ukoly, ktere nejdou a ty se k tomu mas prokousat, ze "poznas", ze to nema reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Ano, je . My s tím doma bojujeme (my=rodiče), vyrůstali jsme na množinách a nepřišlo mi na mysl, že tam dají úlohu, která nemá řešení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Najdi sněžného leoparda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Mám ho, svini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Bívorně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Vidím ho na první dobrou (teda, když už vím kde je). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 No moc snežnej není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Je tam... krasavec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Jo, je to fešák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Furt nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Zkus zobrazit v PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se