ONYX servis hodinek Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července No já to držel v tajnosti, teď je to venku....fakt dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Děkuji hodinářství Onyx za renovaci hodinek PRIM Aeskulap opravdu krásná práce. Posílám pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Dekuji, po 10 letech jsem poslal do Onyxu dvoje Seika Sarb017 a Sarb021 na ozdravnou kuru a vse na 1 s *. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Rád bych poděkoval za příkladný přístup k zákazníkovi.Vlastně jsem chtěl mé Hamiltony pouze přetěsnit,ale nakonec proběhl celkový servis a hodinky se mi spozdily za 14náct dnů o 12 sekund.Ještě jednou díky děláte čest svému řemeslu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Děkuji Vám všem, kteří jste nám přidali kladné hodnocení. Vážíme si toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července (upraveno) Sobotní návštěva v Lázních Onyx. Děkuji Rudovi a jeho lidem za záchranu letitých hodinek Seiko Eloga. Věk strojku se už zastavit nedá, ale odborná práce servisu pomůže do dalších let. U Rudy samozřejmě. , klobouček. Upraveno 15. července uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Tak sem po delší době něco přidám: Kapesní Stowy ze sedmdesátek, fakt nic světobornýho. Rozbitý sklíčko (vhodná náhrada nalezena), problém s chatrnou minutovkou, která se rozhodla při servisu rozpadnout (stačil by kultivovaný ekvivalent, ale borci našli origo!). Taky taková ta klasika, jak vám to někdo prodá jako že cajk, aby se ukázalo, že je prasklý šroub uchycení stroje, prasklá vzpruha stavěcí páky a tak, samozřejmě vyřešeno. Čili hromada extra práce kvůli blbosti, výsledek skvělej a cena zcela jistě neodpovídala množství oseru. Taky bych rád Rudovi a jeho lidem poděkoval za nezištnou pomoc s válčením s ALS, neproduktivní čas, který věnují konzultacím a fotkám, Rudovi zcela jistě nevynahradí, že ho pak pozvu na kafe. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Před hodinou, dr.sphinx napsal: Taky bych rád Rudovi a jeho lidem poděkoval za nezištnou pomoc s válčením s ALS, neproduktivní čas, který věnují konzultacím a fotkám, Rudovi zcela jistě nevynahradí, že ho pak pozvu na kafe. Prosím tě příště raději napiš Lange...hrklo ve mně, když jsem viděl ALS a myslel si, že jsi nemocnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Kéž by Onyx mohl pomoct i s ALS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Nezbývá nic jiného než abych i já Vám poděkoval. Děkuji, děkuji, děkuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Tak moje Omegy jsou nazpět doma. Díky Rudovi a Onyx partě za ochotu a dobrou práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Rád bych se také připojil s velice kladným hodnocením Rudy a jeho týmu.Vrátili se mi zpět noje Breitling z lázní Onyx a jsem nadšený. Komunikace s Rudou velmi koretktní ,poradí, doporučí atd. vše co by měl dělat každý pořádný servis. Kéž by takových firem a lidí bylo více Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Kluci, pokud nedělali jenom stroj a těsnění, proč nedáte fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ada_CZ Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Ahoj, s potěšením přidám také kladnou recenzi na Onyx Jednalo se o servis Steinhart pilotek. Zdobený strojek má průhled a já můžu říct, že se vrátil v daleko lepším stavu, než byl odeslán Vše laboratorně čisté a šroubky jak nové. Proběhly i další opravy nad rámec "údržby" se skvělým výsledkem za velmi příjemnou cenu. Díky Vám mi hodinky zase budou dělat radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Dnes práce na mých oblíbených ladičkách Speedsonic od Omegy. Tak jen pro zajímavost, krátké video, kde je krásně vidět funkce ladičky, to jak je čistě a perfektně namazaná a jak olej drží díky Epilamu na svým místě a nikam se neroztéká. Detail na ložisko ladičkového kola, které má při velikosti špendlíkové hlavičky 300 zubů a zároveň v detailu správně namazané uzavřené složené ložisko ladičkového kola, které díky tomu není vymezené jen radiálně, ale i axiálně. Zajímavý je i detail poškození povrchu můstku ladičkové nástavby, který při tak velkém zvětšení je strašidelný, ovšem pouhým okem je stěží pozorovatelný. 20240802_160102.avi 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna před 3 hodinami, ONYX servis hodinek napsal: Dnes práce na mých oblíbených ladičkách Speedsonic od Omegy. Tak jen pro zajímavost, krátké video, kde je krásně vidět funkce ladičky, to jak je čistě a perfektně namazaná a jak olej drží díky Epilamu na svým místě a nikam se neroztéká. Detail na ložisko ladičkového kola, které má při velikosti špendlíkové hlavičky 300 zubů a zároveň v detailu správně namazané uzavřené složené ložisko ladičkového kola, které díky tomu není vymezené jen radiálně, ale i axiálně. Zajímavý je i detail poškození povrchu můstku ladičkové nástavby, který při tak velkém zvětšení je strašidelný, ovšem pouhým okem je stěží pozorovatelný. 20240802_160102.avi Pecka. Musel jsem si to pustit tři krát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jareek Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Panerai PAM230 TRITIUM Představuji Vám práci ONYXu, který mi splnil moje dávné přání. Špičkový hodinář, sám Ruda Kalivoda implementoval Tritiové trubice do mých hodinek Panerai. Dopadlo to opravdu skvěle - posuďte sami. Moc děkuji tímto Rudovi za brilantní práci. Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michall01 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Taky se rád přidávám k zástupu kladných hodnocení. Posílal jsem na servis mé Eterny, které nyní opět šlapou, jako když jsem je koupil, tedy dobře . Kromě samotného servisu, který byl hotový mnohem dříve, než jsem dle prvotních informací očekával, bych chtěl vyzdvihnout i velkou ochotu a profesionální komunikaci. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Tak moje má Ruda dávno hotový, jen se čeká na sklo z US. To je voser, ale zas to bude stát za to. Těšte se, dneska mi psal, že už je v Čechách. Pak se pochlubím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna (upraveno) Díky kluci! Jako vždy super! Slova chvály se na vás sypou ze všech stran tak já se připojím k ostatním a jen doplním “Teď už jen ty Aquastary (-: “ Upraveno 8. srpna uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se