Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Rád bych poděkoval za příkladný přístup k zákazníkovi.Vlastně jsem chtěl mé Hamiltony pouze přetěsnit,ale nakonec proběhl celkový servis a hodinky se mi spozdily za 14náct dnů o 12 sekund.Ještě jednou díky děláte čest svému řemeslu.

IMG_004.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Sobotní návštěva v Lázních Onyx. 🙂

Děkuji Rudovi a jeho lidem za záchranu letitých hodinek Seiko Eloga. Věk strojku se už zastavit nedá, ale odborná práce servisu pomůže do dalších let. U Rudy samozřejmě. 👍, klobouček. 🤠

Upraveno uživatelem eloga
ed
Odkaz ke komentáři

Tak sem po delší době něco přidám:

Kapesní Stowy ze sedmdesátek, fakt nic světobornýho. Rozbitý sklíčko (vhodná náhrada nalezena), problém s chatrnou minutovkou, která se rozhodla při servisu rozpadnout (stačil by kultivovaný ekvivalent, ale borci našli origo!).

Taky taková ta klasika, jak vám to někdo prodá jako že cajk, aby se ukázalo, že je prasklý šroub uchycení stroje, prasklá vzpruha stavěcí páky a tak, samozřejmě vyřešeno. 

Čili hromada extra práce kvůli blbosti, výsledek skvělej a cena zcela jistě neodpovídala množství oseru. 

Taky bych rád Rudovi a jeho lidem poděkoval za nezištnou pomoc s válčením s ALS, neproduktivní čas, který věnují konzultacím a fotkám, Rudovi zcela jistě nevynahradí, že ho pak pozvu na kafe. 

Díky.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, dr.sphinx napsal:

Taky bych rád Rudovi a jeho lidem poděkoval za nezištnou pomoc s válčením s ALS, neproduktivní čas, který věnují konzultacím a fotkám, Rudovi zcela jistě nevynahradí, že ho pak pozvu na kafe.

Prosím tě příště raději napiš Lange...hrklo ve mně, když jsem viděl ALS a myslel si, že jsi nemocnej.

Odkaz ke komentáři

Rád bych se také připojil s velice kladným hodnocením Rudy a jeho týmu.Vrátili se mi zpět noje Breitling z lázní Onyx a jsem nadšený.

Komunikace s Rudou velmi koretktní ,poradí, doporučí atd. vše co by měl dělat každý pořádný servis.

Kéž by takových firem a lidí bylo více 👍😀

Jiří

Odkaz ke komentáři

Ahoj, 

s potěšením přidám také kladnou recenzi na Onyx 👍

Jednalo se o servis Steinhart pilotek. Zdobený strojek má průhled a já můžu říct, že se vrátil v daleko lepším stavu, než byl odeslán :) Vše laboratorně čisté a šroubky jak nové.

Proběhly i další opravy nad rámec "údržby" se skvělým výsledkem za velmi příjemnou cenu.

Díky Vám mi hodinky zase budou dělat radost!

Odkaz ke komentáři

Dnes práce na mých oblíbených ladičkách Speedsonic od Omegy. Tak jen pro zajímavost, krátké video, kde je krásně vidět funkce ladičky, to jak je čistě a perfektně namazaná a jak olej drží díky Epilamu na svým místě a nikam se neroztéká. Detail na ložisko ladičkového kola, které má při velikosti špendlíkové hlavičky 300 zubů a zároveň v detailu správně namazané uzavřené složené ložisko ladičkového kola, které díky tomu není vymezené jen radiálně, ale i axiálně. Zajímavý je i detail poškození povrchu můstku ladičkové nástavby, který při tak velkém zvětšení je strašidelný, ovšem pouhým okem je stěží pozorovatelný. 

• Like 1
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, ONYX servis hodinek napsal:

Dnes práce na mých oblíbených ladičkách Speedsonic od Omegy. Tak jen pro zajímavost, krátké video, kde je krásně vidět funkce ladičky, to jak je čistě a perfektně namazaná a jak olej drží díky Epilamu na svým místě a nikam se neroztéká. Detail na ložisko ladičkového kola, které má při velikosti špendlíkové hlavičky 300 zubů a zároveň v detailu správně namazané uzavřené složené ložisko ladičkového kola, které díky tomu není vymezené jen radiálně, ale i axiálně. Zajímavý je i detail poškození povrchu můstku ladičkové nástavby, který při tak velkém zvětšení je strašidelný, ovšem pouhým okem je stěží pozorovatelný. 

20240802_160102.avi

Pecka. Musel jsem si to pustit tři krát. :)

Odkaz ke komentáři

Panerai PAM230 TRITIUM
Představuji Vám práci ONYXu, který mi splnil moje dávné přání. Špičkový hodinář, sám Ruda Kalivoda implementoval Tritiové trubice do mých hodinek   Panerai. Dopadlo to opravdu skvěle - posuďte sami. Moc děkuji tímto Rudovi za brilantní práci.

Jarda  

image.thumb.jpeg.f0b07c1a8a8f87737cb3d1f17c3dcae4.jpeg

Odkaz ke komentáři

Taky se rád přidávám k zástupu kladných hodnocení. Posílal jsem na servis mé Eterny, které nyní opět šlapou, jako když jsem je koupil, tedy dobře 😀. Kromě samotného servisu, který byl hotový mnohem dříve, než jsem dle prvotních informací očekával, bych chtěl vyzdvihnout i velkou ochotu a profesionální komunikaci. Děkuji!

Odkaz ke komentáři

Díky kluci! Jako vždy super! Slova chvály se na vás sypou ze všech stran tak já se připojím k ostatním a jen doplním “Teď už jen ty Aquastary (-: ❤️😜

IMG_4516.jpeg

Upraveno uživatelem Piplík
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...