Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nejdriv te strasne bavi. Nemuzes je sundat z ruky. Pak jim zacne neco malinko chybet. Zacnes tocit remeny a strasne te bavi. Pak ti zacne neco malniko chybet. Das je zpatky na tah. Strasne te bavi. Pak ti zacne neco malinko chybet, nasadis nejoblibenejsi remen a zacnes sjizdet inzerci. Dej vedet, az pujdou :)

Odesláno

Tak ten tropic je pecka bomba :-) To sem udelal dobre :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ten tropic je boží!

K moonům správná tloušťka, poutka mají strukturu... fakt pecka! Nechytá ten materiál moc bordel? A pocitově ... myslím jako cenovou úrovní a zpracováním... to k hodinkám sedí?

Odesláno

Prave ze tenhle tropic je z materialu, ze nechyta. Podobne jako ten originál. Nebo alespon zatim ne :-)

Pocitove to sedi super, me se to libilo uz na fotkach a po nasazeni se mi potvrdilo, ze je to to pravé. A nevypada to lacine.

Odesláno

Dík, jdu objednat :) bude supr na moony a asi i na MM200...

Já tenhle měsíc s moonama oslavím čtyřletý výročí (a to jsem ještě žabař proti jinejm členům) - sám jsem zvědav, jestli mě někdy přestanou bavit. Možnost střídání samo hodně pomáhá.

Odesláno

Nojo, nejspíš dali 18mm řemen na 19mm Constellation...

Ale barevně to maj sladěný cool hipstersky. To se počítá. A taky umí hrátky se slovíčky jako třeba srovnání jejich nesrovnatelně funkčního silikonovýho řemenu s dnešní cenou vintážního kaučukovýho tropiku (kterej se teda vyrábí i dneska).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...