Bert Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Je to celý nějaký divný. Ještě 3 dny, a už je bude mít měsíc, celý jeden měsíc .....
prischera Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Nejdriv te strasne bavi. Nemuzes je sundat z ruky. Pak jim zacne neco malinko chybet. Zacnes tocit remeny a strasne te bavi. Pak ti zacne neco malniko chybet. Das je zpatky na tah. Strasne te bavi. Pak ti zacne neco malinko chybet, nasadis nejoblibenejsi remen a zacnes sjizdet inzerci. Dej vedet, az pujdou
Frantik Odesláno 12. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2020 :-))) Snažím se je střídat s SBDX a je to dost rozdíl :-)Tak snad to vydrží :-)
snake Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Wr50 m ... sorry no...stejně to všem vadí...ale já jedny unosim-tak písni
Frantik Odesláno 14. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Tak ten tropic je pecka bomba :-) To sem udelal dobre :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 14. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Je to tento https://www.josephbonnie.com/en/blog/tropic-strap-silicone/
martar Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Ten tropic je boží! K moonům správná tloušťka, poutka mají strukturu... fakt pecka! Nechytá ten materiál moc bordel? A pocitově ... myslím jako cenovou úrovní a zpracováním... to k hodinkám sedí?
pepyczek Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Před hodinou, Frantik napsal: Je to tento https://www.josephbonnie.com/en/blog/tropic-strap-silicone/ Diky.
Frantik Odesláno 14. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Prave ze tenhle tropic je z materialu, ze nechyta. Podobne jako ten originál. Nebo alespon zatim ne :-) Pocitove to sedi super, me se to libilo uz na fotkach a po nasazeni se mi potvrdilo, ze je to to pravé. A nevypada to lacine.
martar Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Dík, jdu objednat bude supr na moony a asi i na MM200... Já tenhle měsíc s moonama oslavím čtyřletý výročí (a to jsem ještě žabař proti jinejm členům) - sám jsem zvědav, jestli mě někdy přestanou bavit. Možnost střídání samo hodně pomáhá.
Frantik Odesláno 14. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2020 (upraveno) No presne :-) Ta variabilita je vyborna. Upraveno 14. května 2020 uživatelem Frantik
martar Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Tvl Frantik koupil posledni dvacetimilimetrovej... 1
Frantik Odesláno 14. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Ja ho koupil tady na foru z duhe ruky :-)
rooosta Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Odesláno 14. května 2020 tu riešite, že jaka šírka...oni na stránke v tom majú jasno "size no problem" :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Nojo, nejspíš dali 18mm řemen na 19mm Constellation... Ale barevně to maj sladěný cool hipstersky. To se počítá. A taky umí hrátky se slovíčky jako třeba srovnání jejich nesrovnatelně funkčního silikonovýho řemenu s dnešní cenou vintážního kaučukovýho tropiku (kterej se teda vyrábí i dneska).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se