warann Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 před 50 minutami, adasek napsal: Ahoj, dík za nahlášení - dle reakcí to asi trápí všechny Chápu-li správně: není to nějaký konkrétní sled aktivit, ale občas se u některého či více sledů stane, že jsou nějakou dobu vyprázdněné. Jj, přesně tak to je. "Řešení" pro uživatele je, jak píše Bandi, buď refresh nebo otveření libovolnýho vlákna a pak to - někdy - naskočí. Jinak (sorry za OT) jsem si říkal, co mi tu grafy připomínají. A ono slona v hadovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Pánové, poradí mi někdo jak smažu informace v podpisu? Hledal jsem to v nastavení a nenašel jsem. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 @Ace84, zkus tohle url https://forum.chronomag.cz/settings/signature/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 (upraveno) Jsem asi slepý. Díky moc. Upraveno 9. února 2021 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Tohle je taky zajímavý, Jurajovi se to samý do vlákna postlo 5x a mně to ve sledu vyskočilo 3x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Je to dost často, třeba minimálně jednou denně a někdy mi to nechá čekat dost dlouho Nešlo by s tím zobrazením nepřečtených příspěvků něco udělat definitivně? A to nepočítám ukládání příspěvků, někdy to jde, ale někdy se ukládají ne v rámci vteřin, ale v rámci minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Já si začínám myslet, že tato platforma je neohrabaná a možná to nebyla úplně šťastná volba. A taky si myslím, že bude i něco na tom, co psal před časem Radek. Začal jsem pozorovat, jak ubejvá baterka na mobilu ve srovnání s tím, když se pohybuju na jiných stránkách, např. zpravodajských a baterka ubývá minimálně 1,5 krát rychleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Dneska kolem 10:20 zobrazeni neprecteneho obsahu bez sance. Nekolikrat precteno pres uvodni stranku a jednotliva vlakna, pak sem na 10 minut odesel uplne, vratil se, znova pokusy a znova nic. Zkratka "ani ocko nenasadis!". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Jo. Já kvůli tomu odešel zhruba v tu dobu, to nešlo. Jo a taky, když jsem napsal ten včerejší příspěvek sem, tak se mi tohle vlákno neukazovalo ani v mým sledu, ani v mým obsahu, který jsem vytvořil, ukázalo se mi, až po Tvém dnešním příspěvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 S tou batériou to bude pravda určite, mna iPhone normálne začne po 5 minútach kúriť a baterka ide dole rapídne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Jestli ta baterka nekúri vďaka tapatalku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Tohleto je to fakt na prd. Prijdu rano, otevru a zas to samy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 A pak jeste neco, byt se to mozna resilo (anebo to delam blbe). 1. Editace odeslanejch prispevku. 2. V prispevku je citace jinyho, strasiho, prispevku. Kdyz jsem se driv chtel podivat primo na citovanej prispevek, byl tam sipka, kterou tam ted nekdy vidim a nekdy ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 .. a ja se radoval, ze je to opraveny.. ted to lita jako blesk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Hmm, za posledních 17401795 dní nic Tuhle cifru to taky hází od boku. Tak si občas zahraju takovou hru, když zkouším, jestli to nenaběhne. A sice kolik dní si vytočím nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 A vyhrál jsi už něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Cenu pro nejtrpělivějšího člena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 V 14. 1. 2021 v 21:50, 5etter napsal: Poslušně hlásím, že se některým členům místo Chronomagu zobrazuje tato hláška. Děje se něco? Děkuji Bertovi za prostor. @adasek opet hlasim stejny problem u kolegy @igor261069, trva od vcerejsiho pozdniho vecera. Diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Před hodinou, Karussell napsal: @adasek opet hlasim stejny problem u kolegy @igor261069, trva od vcerejsiho pozdniho vecera. Diky... Děkuju za nahlášení, opravil jsem to. Vypadá to na nějakou chybu v Tapatalk pluginu (uvnitř fóra) - jeho restartem se situace napravila. Bohužel novou verzi namají a nevím zda o chybě vědí, nahlásím jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 před 9 minutami, adasek napsal: Děkuju za nahlášení, opravil jsem to. Vypadá to na nějakou chybu v Tapatalk pluginu (uvnitř fóra) - jeho restartem se situace napravila. Bohužel novou verzi namají a nevím zda o chybě vědí, nahlásím jim to. Adasku, tapa dělá bordel pořád. Nešlo by přechodně znemožnit užití fóra s tapatalkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se