pebe Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) před 45 minutami, Tondaa73 napsal: Nevím si rady s upozorněními, co mi chodí na mail...je jich ranec. Jak z toho ven? Co dělám špatně? vpravo nahoře klikneš na nick sledované příspěvky filtrovat podle > Vše a dole vybereš Neposílat žádné upozornění Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 před 6 minutami, pebe napsal: vpravo nahoře klikneš na nick sledované příspěvky filtrovat podle > Vše a dole vybereš Neposílat žádné upozornění trocha zlozite ale pomohlo vdaka. tiez som to nevedel nastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Kluci sorry za OT, já si nemužu pomoct, ale nechtěli byste někteří, aby vás adasek v rámci upgradu fóra oběhl a nastavil vám nejen fórum, ale i vaše mailový schránky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 kulatý avatary jsou děs a hrůza, proč to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 před 55 minutami, Tom4 napsal: Snad v každém emailu se dá nastavit filtr aby příchozí zprávy z adresy xy šly např. do zvláštní složky, bez upozornění, do koše atd. atd. ne? Já právě nechci rušit všechny, třeba upozornění na SZ jsem chtěl nechat. před 53 minutami, vraby napsal: zruš si sledované příspěvky,mě také chodilo "co máte na ruce" před 43 minutami, pebe napsal: vpravo nahoře klikneš na nick sledované příspěvky filtrovat podle > Vše a dole vybereš Neposílat žádné upozornění Díky moc, kluci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Hele ale rychlost je dnes fakt citelně lepší než včera Dark mode by se fakt hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 před 59 minutami, geometr napsal: Kluci sorry za OT, já si nemužu pomoct, ale nechtěli byste někteří, aby vás adasek v rámci upgradu fóra oběhl a nastavil vám nejen fórum, ale i vaše mailový schránky? Žádný manuál k tomu není, je to překopaný od základu, tak se zklidni, jo. Proč by jeden nemohl druhému pomoci, když může? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izochron Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Chalani, ja sa pripájam s pochvalou,mne funguje toto nové fórum na mobile podstatne lepšie, ako staré, takže Vám ďakujem. Rýchlosť je tiež lepšia. Tiež prajem pevné nervy pri riešení múch. izo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 před 13 minutami, raskiscz napsal: Žádný manuál k tomu není, je to překopaný od základu, tak se zklidni, jo. Proč by jeden nemohl druhému pomoci, když může? A Ty nevotravuj s píčovinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) 2 hours ago, CEGY said: Zobrazuji se mi jenom neprecteny vlakna. Kdyz si dam do nastaveni "vse", tak se to neulozi. P1 Jinak asi dobry. Taky jsem s tim bojoval, musis ten filtr proste udolat.. aby zobrazoval "vse".. nakonec to jde :-) Akorat jsem pak mobilu to musel cele zopakovat.. A jeste si nejak zvykam na mackani puntiku.. docela sranda zpusob, jak prejit na posledni neprecteny prispevek.. nekdy zmacknout nazev vlakna.. nekdy cas prispevku.. ale většinou mackam puntiky.. :-) Je moznost editace velikosti písma, na mobilu v chrome prosim? Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca vopršálek Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Mě to př každém přihlášení tvrdí, že heslo je špatně. Musím si vyžádat zapomenuté do emailu, ale i když si jej zadám a potvrdím, že přihlásit automatiky při každé návštěvě, zase tvrdí, že heslo blbě. Chronař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 ja uz su uplne happy, notifikace na mailu postupne vypinam tak jak prichazeji (alespon se mi vlakna postupne pridavaji zpatky do sledovancyh), nastaveny vychozi filtr funguje vyborne, nemam co bych vytknul, takze "jen" gratuluju k uspesnemu upgradu a drzim palce v dalsich krocich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Já zase dostal nějaký trestný body, za napomenutí. Zrovna já, takovej hodnej člověk, proč a za co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Nějaké informace pro uživatele se dají také dohledat na stránkách tvůrce systému, na kterém fórum běží: https://invisioncommunity.com/user-highlights/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 @Bert a ostatní pracanti - dneska rychlost za mě dobrý. Ostatní věci věřím postupnými kroky vypucujete k dokonalosti Díky všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 před 1 hodinou, Qvido napsal: Já zase dostal nějaký trestný body, za napomenutí. Zrovna já, takovej hodnej člověk, proč a za co ? Jak už jsem Ti psal do SZ, fakt nevím. Na tom, že to není priorita se nic nemění :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) Sice je to jenom priorita 3, ale na titulce u PRIMek mi trhá oko (funkční) link na stránky výrobce s neplatnou adresou obrázku. PS: Jsem moc rád že MemCache pomohla - večerní špička je tu a zatím všechno šlape jak z praku Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 před 11 hodinami, Bert napsal: Jsem tady. Neboj. Důvod, proč jsem nepřispíval, byl úplně jednoduchý. ... Sorry, výstupní kontorla příspěvku nezafungovala, jak měla, asi bylo už pozdě, vyznělo to hnusně. Teď, když to už normálně frčí, jsme se všichni uklidnili a najednou ostatní problémy už nepůsobí tak palčivě. Prosím prosím -velká 1 je ten nešťastný tapatalk, pro takový ten rychlý monitoring to přes prohlížeč v telefonu fakt nedávám. Třeba ne hned, ale hlavně někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Tapatalk nyní řešíme. Samozřejmě to není jen tak, protože přístup k tapa od minulého majitele jsem nedostal. Adam už s tapa jedná, jak se jim prokážeme, že jsme pro doménu Chronomag ti správní hoši :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 povedlo se vam nekomu zprovoznit chmag pres tapatalk po upgrade? muze kdyztak nekdo poradit? taky jsem nenasel jak zamknout prodejni vlakno. nejaky tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se