Locky Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Moje oblíbené "smart casual". Nejvíc se mi na nich líbí, že je natáhnu, odložím, a i po 4 dnech nemusím nic řešit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 dnes klasika SKX :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 3 hodinami, AdaMoss napsal: To jsou masakr Omegy :-)... před 3 hodinami, michalval napsal: Nádhera Kubo. Kam Ty na to chodíš? Já dnes tuctovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Diky, jsou hodne zajimavy, no A kam na ne to chodim? K mistnimu clenovi fora, kterej mi je prenechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Mayovky na oceli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 6 minutami, prischera napsal: Mayovky na oceli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou pěkný,to je nějaká limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 ... dnes jsem si všimnul, že je půlka ručky broušená a druhá leštěná :-) ... zajímavé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 49 minutami, mlsoun1 napsal: Jsou pěkný,to je nějaká limitka? https://www.hodinky-koscom.cz/seiko-5-sports-brian-may-limited-edition-srpe83k1-k0044220?gclid=EAIaIQobChMI7aPEie-w6QIVBap3Ch256AXTEAAYASAAEgKK2fD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Jsou pěkný,to je nějaká limitka?Je to tak, limitka 9000 kusu ve spolupraci Brianem Mayem. U nas tusim vyprodana v ramci predprodeje, ve svete jsem ji jeste videl. Vic tady:https://www.seikowatches.com/global-en/products/5sports/special/brianmay/Nebo treba tady:https://www.fratellowatches.com/limited-edition-seiko-5-sports-brian-may-red-special/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 R.A.Fky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 5 minutami, špelda66 napsal: https://www.hodinky-koscom.cz/seiko-5-sports-brian-may-limited-edition-srpe83k1-k0044220?gclid=EAIaIQobChMI7aPEie-w6QIVBap3Ch256AXTEAAYASAAEgKK2fD_BwE před 5 minutami, prischera napsal: Je to tak, limitka 9000 kusu ve spolupraci Brianem Mayem. U nas tusim vyprodana v ramci predprodeje, ve svete jsem ji jeste videl. Vic tady: https://www.seikowatches.com/global-en/products/5sports/special/brianmay/ Nebo treba tady: https://www.fratellowatches.com/limited-edition-seiko-5-sports-brian-may-red-special/ Díky za info chlapi.Zajímavý počin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Jdeme se venčit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Před hodinou, prischera napsal: Mayovky na oceli Co to je prosím za tah? Sháním něco na ty moje oranžový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) Tak nějak furt stejně, v tom co jedu není už co, ani kam... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. května 2020 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Miltat Super Engineer v první generaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Longines Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Neměl jsem je měsíc, možná dva, na ruce a úplně jsem zapomněl, jak jsou pohodlné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Na oceli teda vypadají skvěle. Budu jim muset taky pořídit nějaký ten tah. Máte někdo tip na něco kvalitního za rozumný peníz? Jinak, nato jsem sundal a koupil u Bakera pěkný canvas :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Red Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se