M-72 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 před 17 minutami, Micey napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo, tydle IWC sou taky supr. Krouzil jsem kolem nich mockrat a nikdy se neodhodlal, ale nazivo jsou fakt moc hezky. A ten stroj.. Abych jen nehemzal, ja Daytony. Teda skoro:) Taková pěkná podzimní atmosféra dýchá z té fotky
M-72 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 před 1 minutou, Hasňa napsal: Taky jsem je sem tam nosil na pravé ruce,...bo korunka řezala jak břitva. Ale jinak nemají chybu. No já nosím na pravé odmalička. Dobře se natahují za tu korunku
brownwld Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 před 3 hodinami, honza71 napsal: Tou branou jezdej bezne kombajny ? Hohinky pecka, ten vyhled je taky fajn. Normalni brana pred domkem, ale je to vic nez 3 metry no
Ace84 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 @Sphinxx jsou zpět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 #seikoskx009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Tikalovka, Zippo, BB58 a Voděradské bučiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 (upraveno) před 2 hodinami, brownwld napsal: Normalni brana pred domkem, ale je to vic nez 3 metry no My koupili domek k rekonstrukci a tak jsem se takhle rozmachnout nemohl, bo prostorovy limity. Takze trochu zavist no @sibirnaya paradni ! Upraveno 31. října 2020 uživatelem honza71
mlsoun1 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Po dlouhé době moje milované Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 (upraveno) Tak sem si po dlouuhy dobe zas neco kupil Super, žádná běžná konfekce. Nejvyšší čas naplánovat návštěvu v Brně Já skoro furt tyhle staré neodolatelné Upraveno 31. října 2020 uživatelem patprom
Petr72 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 před 4 hodinami, tomtur napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taktiez po dlhej dobe daco nove. Na statie v rade dobre... Zlato zahreje keď čakáš kedy ťa vytrú ! To vyzerá na Česko - Slovenskú rošádu
Adamsson Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Moonwatch:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Patriku krásný podzim, ja baterkáče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 DiaStar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Patriku krásný podzim, ja baterkáče.Paráda! Kdy vyrazíme navštívit našeho šerifa?
M3maniac Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Tak samozřejmě ihned po skončení nouzového stavu
beerlao Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 před 7 hodinami, sibirnaya napsal: Tak sem si po dlouuhy dobe zas neco kupil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A udělal jsi dobře za tu cenu ,do vody si je beru radši jak 16600 jsou to boží hodinky do vody ,je na co koukat....jen si je jednou spletl jeden profík s Certinama to mě pobavilo...ale je už starší a nemá už takový oči...
sibirnaya Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 A na cem je mas, na origo kaucuku? Ja musim neco poridit na ne..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se