Micey Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 Vypada to na prima nedeli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 před 2 hodinami, Violoncello napsal: Nádhera! Opět hezká fotka. Děkuji, jsem rád, že se líbí.
petr.73 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 Po nedělním obědě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farookh01 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 LHC pri ukrutnej námornej bitke
Adamsson Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 před 56 minutami, Spok napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 (upraveno) I po obědě PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. července 2021 uživatelem Adamsson
Akam Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 V 16. 7. 2021 v 23:07, jenik77 napsal: krasa Dikec!
Adamsson Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 před 57 minutami, farookh01 napsal: LHC pri ukrutnej námornej bitke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. když do bitvy, tak jen s tím nejlepším arsenálem! Ta šedá je super!
ondrejm Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Violoncello Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 před 3 hodinami, Sphinxx napsal: Děkuji, jsem rád, že se líbí. Od Tebe vždy všechno. Máš dobrý (můj) vkus a smysl pro detail.
Postal80 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 Do letni bourky s potapkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 Oranžády Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 (upraveno) Dnes v Bílých Karpatech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. července 2021 uživatelem Jeronimo
farookh01 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 před 2 hodinami, Adamsson napsal: když do bitvy, tak jen s tím nejlepším arsenálem! Ta šedá je super! ďakujem, je parádna. tá farba vlastne rozhodla aj o kúpe, očarili ma. bol to spontánny nákup u AD Akoža pochváliť musím aj tvoje PO, ale na tie našťastie nemám ruku....
Alex77 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 Baterky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 před 2 minutami, farookh01 napsal: ďakujem, je parádna. tá farba vlastne rozhodla aj o kúpe, očarili ma. bol to spontánny nákup u AD Akoža pochváliť musím aj tvoje PO, ale na tie našťastie nemám ruku.... Díky:) Já mám ruku cca 18cm a jsou úplně v pohodě.
Sphinxx Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 Před hodinou, Violoncello napsal: Od Tebe vždy všechno. Máš dobrý (můj) vkus a smysl pro detail.
Radek Cigi Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Odesláno 18. července 2021 před 9 hodinami, Sphinxx napsal: Pěkné nedělní ráno všem, dnes s Batmany. Mám je už vyše půl roku a jsou to asi jediné malé hodinky, na které jsem si přivyknul (možná spolu s SKX) díky jubi náramku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Extraliga, kamaráde! Ten jubilee tomu dává šmrnc jako sviňa ! A ty Tvoje katalogové fotky...hmm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se