Gombo Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2021 Na moto Primky nenosim, tak som prezul.
farookh01 Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2021 Že vraj posledný letný deň, treba si to užiť
Chorche Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2021 Tak po dovolené opět v klasickém vycházkovem režimu
shaggy Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2021 Dneskaj spime na strome. Hlasia burky, tak pre istotu potapky...
bobi Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2021 To je zase moda,pomalu na každým rohu stojí nějaká ta kolobrnďa .
HondzaX Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2021 Pokud někdo hledá pohodlné, nositelné a stále pěkně vypadající hodinky, tak si myslím, že pro něj mám zajímavý tip na žhavého kandidáta. Jak jsem jiáž psal do microbradového vlákna - tělo, i tah jsou z titanu, díky čemuž to celé váží 100 g. Safírové skíčko, 200 m vodotěsnost a automatický strojek z nich dělá příjemné univerzály. A o tom "azure blue" (aka "tiffany blue") číselníku snad ani nemusím psát.. Za mne moc fajnová koupě letošního léta. A když k tomu připočtu (nebo spíš vlastně odečtu) tu slevu, co jsem dostal, tak spokojenost na druhou
shaggy Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2021 Dneskaj spime na strome. Hlasia burky, tak pre istotu potapky...Ešteže som sa pripravil...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se