foldes Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 1 minutou, warann napsal: @foldes Dik. Bohuzel jsem musel hned odejit tak jen jeden rychlocvak a ani jsem nemel cas je lip prohlidnout, ale na prvni pohled vse ok. A tah se vsema dilkama, takze vecer mam sanci jej se svou sikovnosti pokrtit az to budu zkracovat. Aspon si jich budes o to víc vážit:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Přeji hezký den všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 (upraveno) Konečně po 2 letech opět na svahu. Jen zas o dva roky starší, tak koukám nějak zpomaluju... Upraveno 15. února 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 (upraveno) Upraveno 15. února 2022 uživatelem JII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Pořád počáteční zamilovanost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Trošku jsem podlehl nedávné Timex Reissue vlně a pořídil si taky jedny. Původně zamysleno jako darek pro syna, ale nakonec jsem tak moc mile překvapený, že si je možná nechám: -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 @warann gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Dikes, vypadaji fakt dobre, ve smyslu zachovalosti. Vecer snad bez vetsi ujmy zkratim ten tah a pridam nejaky foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 OrientStar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Černý Wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 No date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Neustále přemýšlím nad výměnou za GS. Ale tyto Omegy jsou takřka dokonalé a bezúdržbové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 plecháče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasOris Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 2 hodinami, jenik77 napsal: plecháče Úžasná klasika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Převlékl jsem je. A musím říci, že tahle horčice je super! Řemínek modifikován - výměna ze leštěné komponenty a decentní sponu. Ale jinak je super a i kdyby někdo hledal, tak Strapshop. https://www.strapshop.cz/kozene-nato-zulu/nato-premium-kuze-bezova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 6 hodinami, foldes napsal: Aspon si jich budes o to víc vážit:). Tak to snad klaplo bez vetsi ujmy. Takze dobry, jeste bych si mohl seridit cas ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Graph Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 35 minutami, JII. napsal: Převlékl jsem je. A musím říci, že tahle horčice je super! Řemínek modifikován - výměna ze leštěné komponenty a decentní sponu. Ale jinak je super a i kdyby někdo hledal, tak Strapshop. https://www.strapshop.cz/kozene-nato-zulu/nato-premium-kuze-bezova Ta předchozí kombinace se mi líbí trochu víc, ale i tak je to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se