Radek124 Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 (upraveno) @IzTaPaKaždej zdejší expert na Lolex Ti zasvěceně poradí "porculán nebrat!" - střel mi je za pětibábu, dokud teplem nepuknou Já dneska taky jenom jakési hudebnické křápy, už když jsem je koupil tak 2 rafiky na nich chyběly... PS: A pokud by zas nějakému opilci nedošlo že (příliš obsáhle) odpovídám na příspěvek na předchozí stránce, tož ať si trhne Upraveno 7. července 2023 uživatelem Radek124
Radik Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 @Povidláček Zrovna jsem zavřel stránku s vínovejma BB u Bechyňů, vlezu sem a tady tohle
DarylVanHorne Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 před 5 hodinami, Radek124 napsal: @IzTaPaA pokud by zas nějakému opilci nedošlo že (příliš obsáhle) odpovídám na příspěvek na předchozí stránce, tož ať si trhne Křup... AU PS: 07:35 místního času na cestě Tokio - Kjóto tím jejich vytuněným motoráčkem
mlsoun1 Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Odesláno 8. července 2023 @DarylVanHorneTo Ti i závidím,snad to jednou klapne a taky se tam pojedeme podivat.Tož prosím nefoť jen ty krásný hodinky,ale blikni i okolí
Toblin Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Odesláno 8. července 2023 před 15 hodinami, shewcza napsal: Wieliczka, Krakow?
petroniuzz Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Odesláno 8. července 2023 Strašně rychle mi tyhle hodinky přirostly k srdci.
bluman Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Odesláno 8. července 2023 19 hours ago, IzTaPa said: Takovy no-name m*dky. Ze pry to dela nejakej Moser, to asi bude vyrobna reklamnich predmetu ty proculanky? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro To vypada na upominkovy darecek za slib: "Slibuji před svými druhy, že budu pracovat, učit se a žít podle ... "
honza71 Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Odesláno 8. července 2023 před 21 hodinami, IzTaPa napsal: Takovy no-name m*dky. Ze pry to dela nejakej Moser, to asi bude vyrobna reklamnich predmetu ty proculanky? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Bych je zkusil prodat driv, nez v nich chcipne baterka. Voni davaj do tech reklamnich predmetu vetsinou takovou u nas temer nesehnatelnou velikost baterky Ale jinak celkem pekny, no.
Tenglis Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Odesláno 8. července 2023 Slovinsko, Bohinj. Poprvé, velké překvapení a velká euforie. Akorát Triglav zrovna v mraku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se