krutor Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Před hodinou, kaktusář napsal: jako pokud přijdou další - např. rolex - tak tyhle nemůžeš zradit, to jim nemůžeš udělat... čili žádné další být nemohou... pokud je opravdu miluješ leda by tvoje láska byla větší než si lze představit a rozprostírala by se i na další hodinky... hodinková monogamie asi neexistuje Je to jak s dětmi,taky miluješ všechny stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 před 25 minutami, krutor napsal: Tyto jsi mi vyfoukl jen o fous.Pořád se mi moc líbí.Stará dobrá klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Před hodinou, krutor napsal: Kruté (super), to jsou quartz, že? ------------------------------------- Já SEIKO TUNA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Před hodinou, mlsoun1 napsal: všechny stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 před 55 minutami, Vit napsal: Kruté (super), to jsou quartz, že? ------------------------------------- Já SEIKO TUNA Ty jsi si je nakonec nechal,to je super.Jsou to nadherné hodinky a ta gumka jim dodává šmrnc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 @mlsoun1 Nastesti jsem byl rychlejsi, mam je moc rad. @Vit automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 (upraveno) před 16 minutami, krutor napsal: @Vit automaty Díky za info, zase jsem chytřejší. před 31 minutami, mlsoun1 napsal: Ty jsi si je nakonec nechal,to je super.Jsou to nadherné hodinky a ta gumka jim dodává šmrnc Ano, mám je rád, ale sám víš, že srdce chronomagora je kolísavé ... Upraveno 27. května 2024 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Laco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Já jsem regulerne zamilovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Před hodinou, Vit napsal: Díky za info, zase jsem chytřejší. Ano, mám je rád, ale sám víš, že srdce chronomagora je kolísavé ... Ano,vímJen pár kousků ve sbírce bych neprodal.Zbytek,pá pá…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 .. Když už to finále dobře dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Před hodinou, Jeronimo napsal: .. Když už to finále dobře dopadlo paradni ! ja stale Cabot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Pomerančoffka....guma dorazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 I na dětské terase je hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Nesmrtelný a teď už pouze na práci legendární Suunto Core Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se