Borra Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září (upraveno) před 9 minutami, horskjan napsal: Díky. Je to tak, tyhle pomalejší rána mám rád. A když je potřeba, klidně si kvůli tomu o víkendu i přivstanu. Dnes ale nebylo ani třeba Samotného mě překvapuje, jak mě tyhle, vlastně úplně obyčejný, SKX baví Já to mám stejně s těma Tissot GL, úplně normální hodinky, ale jak jsou v tom vintage stylu, tak mi vůbec nezevšedněly a mám je hrozně rád. Upraveno 28. září uživatelem Borra pravopisná chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Se potápkama na snídani. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 8 minutami, Borra napsal: Já to mám stejně s těma Tissot GL, úplně normální hodinky, ale jak jsou v tom vintage stylu, tak my vůbec nezevšedněly a mám je hrozně rád. Jo, jo, je to fakt bezva, když něco takhle sedne. Já to mám v poslední době s (hlavně) Alpinist, i teď SKX a výrazně dražší kousky leží už měsíce doma... Tak nějak mě to nutí přemýšlet o rázné změně v kolekci... Uvidím, nechávám tomu čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Sketchy dudes wear Breitling 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Už jsem dostal od zákazníků kde co dobrého, ale dnešní dárek opravdu moc potěšil. Budu jim řikat Svatováclavské Orlíky. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Stejne jsem to nevydrzel a nasadil Sub Huntery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 2 minutami, Jeronimo napsal: Už jsem dostal od zákazníků kde co dobrého, ale dnešní dárek opravdu moc potěšil. Budu jim řikat Svatováclavské Orlíky. Pěkný dáreček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 2 minutami, Jeronimo napsal: Už jsem dostal od zákazníků kde co dobrého, ale dnešní dárek opravdu moc potěšil. Budu jim řikat Svatováclavské Orlíky. Hm, taky bych chtěl takový dárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Do kostela něco svatecniho..tedy aspoň pro mě.... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Pěkný dáreček To ano. Už to rozdýchávám několik hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 2 minutami, ATOM napsal: Stejne jsem to nevydrzel a nasadil Sub Huntery Znám to dobře.Ten den mám chuť na jiné hodinky a pak stejně nasadím LHC…je to divný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 6 minutami, Tobi napsal: Hm, taky bych chtěl takový dárek. Věřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září IWC 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září MKII deep water 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 3 minutami, FantasticFabio napsal: MKII deep water Sorry ….Blackwater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Před hodinou, Ohm-Aztec napsal: Sketchy dudes wear Breitling Ten pravý colt u pasu by byl lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 54 minutami, mlsoun1 napsal: Znám to dobře.Ten den mám chuť na jiné hodinky a pak stejně nasadím LHC…je to divný Jojo, některé kousky jsou silně návykové 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Před hodinou, Stodic napsal: Do kostela něco svatecniho..tedy aspoň pro mě.... Ovšem zrovna tenhle kostel si to sakra zaslouží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září K dnešku se trikolóra hodí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se