tommasini Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Před hodinou, kaktusář napsal: jsem zvědav především na váhu a výšku :))) ale je mi jasné, že valjoux je macíček :))) budou do party s těma zeno... prolém je, že jak zmenšuju velikosti, tak si kladu otázku, jestli lhc nejsou moc velké, ha ha čím bych začal dávat za pravdu borcům ze sekce longines, kteří mě tvrdili, že potřebuju 39mm a to je jistě nemilé, že uvažuji tímto směrem... manželka mi ovšem říká: lhc nechat tak jak jsou!!!! takže budu poslouchat manželku, protože to je základ života.. Uvidíme jak to dopadne...Myslet si mohu co chci, ale určitě to půjde a proč nezkusit zase jiný kousek, že? LHC 41 mm jsou dobré,zde bych to tak nechal být.Ale samozřejmě to je jen můj subjektivní názor.Že uvažuješ tímto směrem je zde na fóru standardní záležitost.Manželku neřeš(nemyslím to zle),ale pokud by jsi měl stejný kousek, myslíš že pozná tu velikost? Ano žena(pro někoho muž),je ten základní kámen.Jsem rád, že mám doma tento poklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Bohužel až teď zpětně jsem si všiml, že mi telefon zaostřil chlup na ruce.. a ne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Opet Pam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 (upraveno) Poslední letošní dobroden, aneb neuškodí si lehce napravit karmu. Upraveno 30. prosince 2024 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Před hodinou, mlsoun1 napsal: Uvidíme jak to dopadne...Myslet si mohu co chci, ale určitě to půjde a proč nezkusit zase jiný kousek, že? LHC 41 mm jsou dobré,zde bych to tak nechal být.Ale samozřejmě to je jen můj subjektivní názor.Že uvažuješ tímto směrem je zde na fóru standardní záležitost.Manželku neřeš(nemyslím to zle),ale pokud by jsi měl stejný kousek, myslíš že pozná tu velikost? Ano žena(pro někoho muž),je ten základní kámen.Jsem rád, že mám doma tento poklad mám to hozený podobně jako ty prostě se snažím na názor manželky dát.. ale je pravda, že ejsem pustil mt-g i když všechny 3 ženy doma tvrdily, že mt-g jsou nejhezčí hodinky, co mám... ale prostě to nešlo, vnímal jsem je jako puk na ruce no... nicméně lhc jsou mazlíčci mám je spojené s padesátinama, takže se mi je nechce ještě jednou měnit z původních 44mm, ha ha. ale je pravda, že kdyby byla možnost, tak budu mít nutkání a cukání k té menší verzi.. nicméně teď se mi vrátily astrony a limes jsou na cestě, takže mám zábavy požehnaně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Toulky po Beskydech.V pozadi Lysa hora. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Při hře dětského poolu, mi manželka sama od sebe navrhla wristshot... Asi "tomu" začíná přicházet na chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Sluníčko a mrazivá bílá... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Klementinum v Prahe je paraadne 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Být doma je hrozně fajn Jedny ráno, druhý v poledne a třetí odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Před hodinou, FiXilVer napsal: Klementinum v Prahe je paraadne Čtení dokonce životaJe to krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Golden Horse na Rejžáku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Včerejší pilotovka Už se nám to krátí přátelé 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Večerní procházka byla super 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 9 hodinami, tommasini napsal: Jako malovaný před 9 hodinami, FiXilVer napsal: Super fotky! Děkuji uctivě, kluci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se