Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1973

• Akam

1424

• Vit

1180

• Kid_A

908

Před hodinou, kaktusář napsal:

jsem zvědav především na váhu a výšku :)))

ale je mi jasné, že valjoux je macíček :))) budou do party s těma zeno... prolém je, že jak zmenšuju velikosti, tak si kladu otázku, jestli lhc nejsou moc velké, ha ha

čím bych začal dávat za pravdu borcům ze sekce longines, kteří mě tvrdili, že potřebuju 39mm

a to je jistě nemilé, že uvažuji tímto směrem... manželka mi ovšem říká: lhc nechat tak jak jsou!!!!

takže budu poslouchat manželku, protože to je základ života..

Uvidíme jak to dopadne...Myslet si mohu co chci, ale určitě to půjde a proč nezkusit zase jiný kousek, že?

LHC 41 mm jsou dobré,zde bych to tak nechal být.Ale samozřejmě to je jen můj subjektivní názor.Že uvažuješ tímto směrem je zde na fóru standardní záležitost.Manželku neřeš(nemyslím to zle),ale pokud by jsi měl stejný kousek, myslíš že pozná tu velikost?

Ano žena(pro někoho muž),je ten základní kámen.Jsem rád, že mám doma tento poklad🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, mlsoun1 napsal:

Uvidíme jak to dopadne...Myslet si mohu co chci, ale určitě to půjde a proč nezkusit zase jiný kousek, že?

LHC 41 mm jsou dobré,zde bych to tak nechal být.Ale samozřejmě to je jen můj subjektivní názor.Že uvažuješ tímto směrem je zde na fóru standardní záležitost.Manželku neřeš(nemyslím to zle),ale pokud by jsi měl stejný kousek, myslíš že pozná tu velikost?

Ano žena(pro někoho muž),je ten základní kámen.Jsem rád, že mám doma tento poklad🙂

mám to hozený podobně jako ty :) prostě se snažím na názor manželky dát.. ale je pravda, že ejsem pustil mt-g i když všechny 3 ženy doma tvrdily, že mt-g jsou nejhezčí hodinky, co mám... ale prostě to nešlo, vnímal jsem je jako puk na ruce no... nicméně lhc jsou mazlíčci :) mám je spojené s padesátinama, takže se mi je nechce ještě jednou měnit z původních 44mm, ha ha. ale je pravda, že kdyby byla možnost, tak budu mít nutkání a cukání k té menší verzi.. nicméně teď se mi vrátily astrony a limes jsou na cestě, takže mám zábavy požehnaně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...