ivan_989 Odesláno čtvrtek v 20:24 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:24 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno čtvrtek v 21:12 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:12 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno pátek v 06:11 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 06:11 (upraveno) Helvetia Upraveno pátek v 06:12 uživatelem Vit 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno pátek v 06:14 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 06:14 zas jsem nakonec nasadil ty 36tky... netušil jsem, že tak malé hodinky mě budou tak bavit.. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno pátek v 06:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 06:52 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno pátek v 07:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:35 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno pátek v 07:44 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:44 Před hodinou, kaktusář napsal: zas jsem nakonec nasadil ty 36tky... netušil jsem, že tak malé hodinky mě budou tak bavit.. Moje prvni reakce kdyz jsem je vybalil z krabice..."ty vole ty jsou male" Vyhodil jsem tuhy nato strap, nasadil kuzi a doslova po par minutach mi to uz neprislo. To pohodli proste za to stoji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno pátek v 07:56 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:56 před 11 minutami, ATOM napsal: Moje prvni reakce kdyz jsem je vybalil z krabice..."ty vole ty jsou male" Vyhodil jsem tuhy nato strap, nasadil kuzi a doslova po par minutach mi to uz neprislo. To pohodli proste za to stoji je to moc příjemné no , ty tvoje taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno pátek v 09:12 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno pátek v 10:03 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:03 U nás je pošmourno a mlhy, tak dám na to světlé hodinky na blýskavém náramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno pátek v 11:18 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:18 @nizkotucnytvaroh 60atmos, ty mam moc rad. Mam modre, jako letni tooly. Na zimu taham usaky, sice jen 300m , ale maji nizsi profil a hezky zajedou pod bundu. Po tech 13letech sluzby uz sou pekne potluceny, ale pokazdy muzu nechat oci na tom skle. Antireflex je bezbarvy a sklo neni z mnoha uhlu vubec videt ve verzi “jednorucky” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno pátek v 11:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:32 Konečně pátek. A pracovní víkend může začít. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno pátek v 12:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno pátek v 12:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:22 Ta rychlovýměna pásku je super. Ale zase tam nejde použít jakýkoliv řemínek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno pátek v 12:53 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:53 Rolby v lázních:-) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno pátek v 13:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:00 před 6 minutami, Kostra napsal: Rolby v lázních:-) Luhačovice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno pátek v 13:08 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:08 Alpinisty a zealande guma. Kvalita gumy i souhra s hodinkama dokonala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno pátek v 14:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:26 Dnešní návštěva chronoshopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno pátek v 14:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:57 Emergency Series Geeez podruhé Low-Temp LCD Ten High-brightness double LED (Super Illuminator) je dobrej lampión https://gshock.casio.com/intl/products/master-of-g/emergency-colors/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno pátek v 15:25 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:25 Conquest 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se