bandicoot Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna V kanclu. Dlouho jsem je neměl. Jsou boží. 8 1
Filip eM Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Jedna věc je, jak hodinky vypadají, druhá je, jak se nosí... 4 1
milomac Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Já dneska quartzky za volantem v rozkvetlé jarní krajince 2
FantasticFabio Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna před 4 hodinami, Divers napsal: Jako sou gut, ale ježišmarjá ta 4a20ti hodinovka by mě asi zničila…… 1
FantasticFabio Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna před 1 hodinou, laroaz napsal: V pravé poledne ….asi ňákej western , nebo co ?!
FantasticFabio Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna před 4 hodinami, Chorche napsal: Dneska Brno Nechci bejt hnidopich, ale spíš vidim Oris , než Brno….. jestli je to , to máznutý pozadí, tak holt jó 1
Chorche Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna před 37 minutami, FantasticFabio napsal: Nechci bejt hnidopich, ale spíš vidim Oris , než Brno….. jestli je to , to máznutý pozadí, tak holt jó Tak hádám, že místní poznají, a ostatní to nezajímá 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se