lub Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května tyhle sternglasky jsou mi čím dál více sympa a to jsem se obával, že je brzo pošlu dál. našel jsem jim subtilní kožku petrolejové barvy a myslím, že to celkem ladi. to je tak uklidňující, bez té vteřinovky 6 1
LovecK Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května @Rybiz dobře ty! snad jediná věc co mě letos nenechala v klidu
AndyAaron Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května tyhle sternglasky jsou mi čím dál více sympa a to jsem se obával, že je brzo pošlu dál. našel jsem jim subtilní kožku petrolejové barvy a myslím, že to celkem ladi. to je tak uklidňující, bez té vteřinovky Navic je to aspon neco jineho nez gecka nebo potapky. A hodi se ke vsemu
lub Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 13 minutami, AndyAaron napsal: Navic je to aspon neco jineho nez gecka nebo potapky. A hodi se ke vsemu je to tak. díky Andy..
Zlý vlk Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 52 minutami, Ondrej71 napsal: Rádiový JDM solary JDM znamená, že v Evropě rádio nehraje?
OndraPod Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 10 hodinami, marecenator napsal: Hezká frajeřinka, těch tu myslím moc nebude 1
Tomak Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května (upraveno) Seiko Upraveno 12. května uživatelem Tomak 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se