DarylVanHorne Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června před 52 minutami, petr.73 napsal: Cestou na prázdniny Super - že by bráchové? Moje Monstra už týden ve tráví většinu času ve vodě a moc jim to svědčí. Teď je akorát oplachuji od soli v bazénu. Zcela upřímně - ten člověk, který dostal jako první nápad, udělat bar se sezením v bazénu by zasloužil Nobelovu cenu 1 2
Hector_24 Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června před 7 minutami, DarylVanHorne napsal: Zcela upřímně - ten člověk, který dostal jako první nápad, udělat bar se sezením v bazénu by zasloužil Nobelovu cenu Maji to vymyslene, lide nemusi chodit na zachod, takze stihnou vic utratit 4
bacil.357 Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Už jsem měl nutkání je prodat...Blbost. 3 1
petr.73 Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června před 1 hodinou, DarylVanHorne napsal: Super - že by bráchové? Moje Monstra už týden ve tráví většinu času ve vodě a moc jim to svědčí. Teď je akorát oplachuji od soli v bazénu. Zcela upřímně - ten člověk, který dostal jako první nápad, udělat bar se sezením v bazénu by zasloužil Nobelovu cenu Ve svém živlu jsou na léto prostě 3
nazdarhodiny Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června (upraveno) Dneska pokus na kuzi. Maji dost zvlasti sun-burst. Z jednoho uhlu tmavy champagne, z jineho bile. Jen se strasne snadno upatlaj Upraveno 28. června uživatelem nazdarhodiny 3 1
Filip eM Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Ta kombinace barev mě pořád baví... A bavit asi nepřestane. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se