BudhaBudhovic Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna před 1 hodinou, DarylVanHorne napsal: Kdo uhodne o co se ti právě snažím? vyměnit žárovku v podsvícení MTG ? Myslím, že tam nevejde...:) 1 1
DarylVanHorne Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna před 44 minutami, BudhaBudhovic napsal: vyměnit žárovku v podsvícení MTG ? Myslím, že tam nevejde...:) Všechno jde, když se chce Jen já nejsem úplně nejslibnější, tak jsem to vzdal
Arthur N. Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna V 31. 7. 2025 v 12:20, LovecK napsal: Daytona neskákej, ty Daytony jsou fakt pravý a dobrý 3
Tomix Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna Pekný zvyšok dňa prajem. Nový prírastok (samozrejme hodinky, nie kočka ) 3
bluman Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna 12 hours ago, Filip eM said: Od kurýra rovnou na ruku... Sa nam tu tusim rozmaha nejaka pamdemia 1 2
chief Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna Trek na TrinkerAlm měl být jen 2.5h nahoru. po cestě štrůdl a ️ Nakonec to bylo o něco déle praváky všude kolem cesty v dolní části v lese. Už jsme museli zavírat oči protože 2 igelitky byly plné. Chytře jsem si nechal Švýcarák v autě u baráku. Tak hrubé očištění na cestě musel zvládnout hřebík. Na další den jsme si dali další trek, a s dalšími houbami, Tyhle čerstvý už vezeme domů. Za barákem za půl hodiny. Prostě byli všude A co u nás v Čechách, už rostou? 8 1
Filip eM Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna před 9 minutami, bluman napsal: Sa nam tu tusim rozmaha nejaka pamdemia Člověk si zajde jednou na smažený řízek s @Vortex-Tempus... A je to ... 4
Filip eM Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Ke snídani si dám asi sandwich.. Tohle mě baví 8
Naving Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 9 hodinami, chief napsal: Trek na TrinkerAlm měl být jen 2.5h nahoru. po cestě štrůdl a ️ Nakonec to bylo o něco déle praváky všude kolem cesty v dolní části v lese. Už jsme museli zavírat oči protože 2 igelitky byly plné. Chytře jsem si nechal Švýcarák v autě u baráku. Tak hrubé očištění na cestě musel zvládnout hřebík. Na další den jsme si dali další trek, a s dalšími houbami, Tyhle čerstvý už vezeme domů. Za barákem za půl hodiny. Prostě byli všude A co u nás v Čechách, už rostou? Nádhera… akurát v Rakúsku naozaj pozor na dodržiavanie limitu nazbieraných húb (myslím 2kg na osobu a deň?), pretože pokuty nie sú malé, a zbieranie do igelitky tiež nie je úplne ideálne, kvôli zapareniu a následnému rýchlemu tvoreniu toxínov v hubách. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se