Radek Cigi Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 18 1
paya01 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna FXD na sněhu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
financ Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Zimní radovánky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
kaktusář Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 2
ouskavl Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Malé Bé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Radek124 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna (upraveno) Jednoznačná volba na sníh… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna uživatelem Radek124 6 1
Klub300 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Mrazivé sluníčko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Arthur N. Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna furt je manzelce testuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
paya01 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna No a když FXD na sněhu, tak ještě přidám GMT u kamen... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
FantasticFabio Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 1 minutou, Arthur N. napsal: furt je manzelce testuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No snad je bude moci aspoň vyzkoušet…. někdy ….. 2 1
Arthur N. Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 2 minutami, FantasticFabio napsal: No snad je bude moci aspoň vyzkoušet…. někdy ….. Hele prezuto z cervenyho krokodyla na cernou jesterku a jeste v supliku mozna neco najdu
ladvach Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
phys Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
jankoxxx Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 3 hodinami, Arthur N. napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. wow! moje stare kukacky neverim ze ich este mas. 1
Gustaf Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Venku -11'C grog tajm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Karussell Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Dnes je den bílých cifrů-jak jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Kupa54 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Před koncertem komorní hudby je třeba naladit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
petr.73 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Dneska na dvakrát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Arthur N. Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 2 hodinami, jankoxxx napsal: wow! moje stare kukacky neverim ze ich este mas. To jsou jiny nez jsem Ti prodal (LE 30/30). Tyto maji jine cislo, jsou zachovalejsi a objevil jsem je v USA. Kamarad American tam zrovna byl a privezl mi je. Snad uz tu hloupost neudelam a nepridam je
chief Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Tak dneska už to s 2kolkou oktávkou nešlo úplně do cíle. Přimrzlo a silničáři v tomhle kopci to nechali ladem. Thx Byli jsme asi 2 min od hlavního tahu, příznačně Pekloves a pár minut do Lomnice nad Popelkou. Nahoře koukám taky tam zakotvilo auto, a já k němu ani nedojel. Se staženými půlkami jsem to odcouval, a to ještě jsem musel v jednu chvíli do protisměru, protože se nahoru řítil další nadšenec. No povedlo se Další auto bude zase 4kolka #mudmaster #lowtemplcd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se