Arthur N. Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17 1
bluman Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února a uz dnesna.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
tm80 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
rekib1 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
Prochy68 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Pavel87 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Tyhle mám momentálně moc rád - ráno dám na ruku a o nic se nestarám. Uz začínají chytat “patinu” a jsou stále hezčí. Za mě od Casio fajn počin celá tahle řada a její varianty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bacil.357 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
Arthur N. Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 1 hodinou, bluman napsal: a uz dnesna.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty nemas modry hodinky, jsi nemocny a vi to doktor 2 1
Vit Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února LEMANIA MVS (vím, chtělo to spíš bronzovky, ale nevěděl jsem co mi v půjčovně dají za auto ...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
bluman Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února 10 minutes ago, Vit said: LEMANIA MVS (vím, chtělo to spíš bronzovky, ale nevěděl jsem co mi v půjčovně dají za auto ...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokial Ti nedali auto stare jak hodinky, tak cajk 1 2
Chorche Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února (upraveno) Jedna z pátku, ještě než mě skolila rymicka, takže pak už nebylo co fotit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. února uživatelem Chorche 5
Divers Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17 2
ladvach Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Do roboty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Vit Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února před 11 hodinami, bluman napsal: Pokial Ti nedali auto stare jak hodinky, tak cajk Naštěstí ne. (i když jsem z letiště jel jen 40 km, takže by mi nějaký veterán z 1953 možná udělal radost) Byla to nějaká nová Cupra SUV. ----------------------------------------------- O víkendu na fajn večeři: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
ondralbc Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Homeoffice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
ATOM Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února V robotě u kafe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
Prochy68 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
MC97 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Dobré ráno sa praje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Prochy68 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Před hodinou, ATOM napsal: V robotě u kafe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta citelnost a jednoduchost je pecka, budu si muset neco podobneho tak poridit.
MilosDv1 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února zombie mód Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se