Tomak Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
Ondrej71 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září PRIMky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
ZH6 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Kalisport Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Snídaně je základ dne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Jumbo Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Sphinxx Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 17 hodinami, Prochy68 napsal: Jj, ty jsem myslel Hele, jsou větší, jsou vyšší, mají velmi atypické barevné provedení pouzdra a číselníku, ale jsou opravdu nabité a navíc strojek s křemíkovým vláskem a reservou 60h, oboustranným antireflexem, průhledem na stroj. Doteď jsem měl na piedestalu v tomto segmentu Navitimer 46 s křídly, ale skřípu zubama, abych řekl, že tohle je skoro lepší .. o ceně 65K vs. 200+ se ani nebavím. Je to nezvyk, ale líbí se mi i tenhle "destro style" po vzoru Panerai. Nechci nic slibovat, ale jestli budu mít trochu času, udělám jim (zaslouží si to) podrobnou recenzi s fotkami, tohle mě fakt překvapilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1 1
petr4612 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Neformální pátek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1 1
exell Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Friday off. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Tomak Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 1 hodinou, Sphinxx napsal: Hele, jsou větší, jsou vyšší, mají velmi atypické barevné provedení pouzdra a číselníku, ale jsou opravdu nabité a navíc strojek s křemíkovým vláskem a reservou 60h, oboustranným antireflexem, průhledem na stroj. Doteď jsem měl na piedestalu v tomto segmentu Navitimer 46 s křídly, ale skřípu zubama, abych řekl, že tohle je skoro lepší .. o ceně 65K vs. 200+ se ani nebavím. Je to nezvyk, ale líbí se mi i tenhle "destro style" po vzoru Panerai. Nechci nic slibovat, ale jestli budu mít trochu času, udělám jim (zaslouží si to) podrobnou recenzi s fotkami, tohle mě fakt překvapilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takový strojek bych měl v hodinkách raději, než ten z Navitimerů
Vit Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 1 hodinou, Sphinxx napsal: Hele, jsou větší, jsou vyšší, mají velmi atypické barevné provedení pouzdra a číselníku, ale jsou opravdu nabité a navíc strojek s křemíkovým vláskem a reservou 60h, oboustranným antireflexem, průhledem na stroj. Doteď jsem měl na piedestalu v tomto segmentu Navitimer 46 s křídly, ale skřípu zubama, abych řekl, že tohle je skoro lepší .. o ceně 65K vs. 200+ se ani nebavím. Je to nezvyk, ale líbí se mi i tenhle "destro style" po vzoru Panerai. Nechci nic slibovat, ale jestli budu mít trochu času, udělám jim (zaslouží si to) podrobnou recenzi s fotkami, tohle mě fakt překvapilo. Určitě prosím něco sepiš a nafoť. Už teď se na to těším.
JHonza Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Jarosla.v Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
kat. g. Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
ladvach Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Kar v robotě je chtěl strašně kupit. Strašně moc. Tak sem mu je vzal do roboty a nic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
lamizol Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) Vybírám novej povoz. Kulík dvojka po fejsu. Myslim, že to pude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září uživatelem lamizol 5
Traveller Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
ADIkov Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Arthur N. Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září vobrovskej pavouk na balkone a sel mi po titanofkach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2 2
Jumbo Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 1 hodinou, lamizol napsal: Vybírám novej povoz. Kulík dvojka po fejsu. Myslim, že to pude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. K tomu volantu bych čekal jiné hodinky, nebo k těm hodinkám jiný volant... Ale jestli v tom přiřazení není chyba, tak dobře vyber.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se