ondrejm Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Ty druhý barevný;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Gulfy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Stále a furt GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 IDF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 *V ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Potom, co jsem vyzkoušel, koupil, ponosil, prodal, asi vím, kde je me místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 vraciam sa k nim stale castejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 před 11 minutami, kuncák7 napsal: Potom, co jsem vyzkoušel, koupil, ponosil, prodal, asi vím, kde je me místo. Proč ne, nelákaly tě ty s krémovým cifrem a modřenýma ručkama, ty mě vždycky děsně braly (ele nikdy jsem nenašel odvahu si je pořídit (hold jsem spíš GMTák než chronař)). myslím toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 před 4 minutami, Vit napsal: Proč ne, nelákaly tě ty s krémovým cifrem a modřenýma ručkama, ty mě vždycky děsně braly (ele nikdy jsem nenašel odvahu si je pořídit (hold jsem spíš GMTák než chronař)). myslím toto: Ty jsem měl opravdu jen chvilku. Ten cifr se mi okoukal :-)). Ale ty modřené ručky- to je pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 před 43 minutami, kuncák7 napsal: Potom, co jsem vyzkoušel, koupil, ponosil, prodal, asi vím, kde je me místo. Aj ja som ich mal strašne rad. Nechýba im nic a sú nádherne nositelne. Síce staršia foto ale rad na nich spomínam :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 před 15 minutami, actionman1 napsal: Aj ja som ich mal strašne rad. Nechýba im nic a sú nádherne nositelne. Síce staršia foto ale rad na nich spomínam :)) O dost lepší fotka než já a origo ručky. Hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 před 41 minutami, kuncák7 napsal: Ty jsem měl opravdu jen chvilku. Ten cifr se mi okoukal :-)). Ale ty modřené ručky- to je pecka. před 22 minutami, actionman1 napsal: Aj ja som ich mal strašne rad. Nechýba im nic a sú nádherne nositelne. Síce staršia foto ale rad na nich spomínam :)) Díky za reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 417ES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Dnes modrý BB58… a zjišťuji, že si vystačím s 2-3 OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 před 1 hodinou, junior300 napsal: palec hore pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se