Akam Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 (upraveno) Po dlouhé době slaměným vdovcem, plány jsou jasné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. června 2022 uživatelem watchboy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 V podvečer na slunicku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Žeru je… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Já vám tu “lukšury” sérii pokazím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Toto kombo je pre mňa naj… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 před 31 minutami, Jeronimo napsal: Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Furt mě sereš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Právě teď, Akam napsal: Furt mě sereš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Rupya a Oris.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 V 23. 6. 2022 v 19:46, E36 napsal: V 23. 6. 2022 v 20:56, enrico156 napsal: Brněnská přehrada má hezký západy slunce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Luxusní fotky, pánové. @Vit: Tak jsem se po roce dočkal a sehnal wolframové LT. Ten wolfram je těžkej, jak prase, takže testuju, dosud na gumě, dnes díky místnímu expertovi na hodinařinu i na náramku. ETA Unitas (zatím měřím hodnoty), ale je to plnotučný manuál a krásně tiká, 44mm, modrý číselník, Wolfram Karbid case i náramek - jako jedny z mála, je to snad lepší než keramika, jsem fakt spokojený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Vidíte ten čudlík s červeným proužkem? A druhý, menší, avšak obdobného ražení, je hned na pravém boku! Jako kdo z vás to na svých mechanikách má? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 před 8 hodinami, Sphinxx napsal: Luxusní fotky, pánové. @Vit: Tak jsem se po roce dočkal a sehnal wolframové LT. Ten wolfram je těžkej, jak prase, takže testuju, dosud na gumě, dnes díky místnímu expertovi na hodinařinu i na náramku. ETA Unitas (zatím měřím hodnoty), ale je to plnotučný manuál a krásně tiká, 44mm, modrý číselník, Wolfram Karbid case i náramek - jako jedny z mála, je to snad lepší než keramika, jsem fakt spokojený. Moc hezké Davide, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 před 15 hodinami, Gustaf napsal: Rupya a Oris.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A hele Kraslice, jak ti chutnalo? Mě nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 před 16 minutami, garisz napsal: A hele Kraslice, jak ti chutnalo? Mě nic moc. Hele, mě chutnalo....já IPU celkově můžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Vcerajsia pivna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Ušáci na Hartě, testem WR prošli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se