Akam Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 15 minutami, financ napsal: miluju rozbalovačky. Rozpárat balík, něžně vytáhnout hodinky z krabice, seřídit čas, datum není zatím potřeba řešit a šup na ruku Pěkné sou, taky jsem pokukoval, ale mám ty Dan Henry a je to podobný, tak jsem to odložil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Wempe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 39 minutami, Akam napsal: Pěkné sou, taky jsem pokukoval, ale mám ty Dan Henry a je to podobný, tak jsem to odložil Nemáš na mysli kvartzky? Ty jsou podobný. Tohle je mechanika, vyprodaná limitka a docela blbě se to shání https://www.fratellowatches.com/the-fast-and-the-fratelli-yema-rallye-andretti-limited-vs-the-yema-speedgraf/#gref Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 2 minutami, financ napsal: Nemáš na mysli kvartzky? Ty jsou podobný. Tohle je mechanika, vyprodaná limitka a docela blbě se to shání https://www.fratellowatches.com/the-fast-and-the-fratelli-yema-rallye-andretti-limited-vs-the-yema-speedgraf/#gref jedině kvartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Ranger day Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Hanhart 417 ED 1954. Asi bez překvapení Paradni remen, co je to zac? Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Kachnickofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Naomi Uemura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 5 hodinami, Akam napsal: ten pocit, kdy dám další kousek na ruku, po týdnu si říkám, do prdele, tydle by mně stačily na furt, proč mám toho plnou kabelku? Někdy si prostě nerozumím 007 jsou supr přesně, mám to taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 (upraveno) @blackhead Ten řemen je myslím horween od Zekona, jestli se pletu, tak mě Hondza určitě opraví Upraveno 2. srpna 2022 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Dovolim si odpovedet, nepletes se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Moc pěkný hodinky, sednou fajnove, ani to nevypadá, že Andyho jsou ve skutečnosti větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 V zivote bych to nerekl, z fotek zvlast ne, ale jsou to kazde jine hodinky. Nazivo je ten rozdil velikosti je strasne velkej.39 jsou super pohodlne a kompaktni. Pusobi vic vintazne, i kdyz cisla na cifru maji bila. 42 mi prijdou kapku vic moderni a vyvazenejsi v pomeru prumer pouzdra vs vyska, cisla na cifru jsou ale lehce zazloutla. Jsou ale tezsi a zvlast ted v lete mene pohodlne. Oboje jsou kazdopadne super volba.Edit: foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Díky za reakci Andy, bral bych ty 39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Zpočátku mi přišly moc velké a teď mi pro změnu připadají malé Formule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Z práce jsem dorazil s X-Windy... A na procházku "na dotažení" ChWard Concept A teď klasické dilema... Co zítra na ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Dovolim si odpovedet, nepletes se Zdravim mistni Hanhart buňku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Můj letošní objev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Moony Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 5 hodinami, Akam napsal: jedině kvartz No trochu je v tom rozdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se