jenik77 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 V 17. 9. 2022 v 13:31, Kostra napsal: Sekne jim to i na kůži V 17. 9. 2022 v 13:49, nizkotucnytvaroh napsal: Jak kdyby k sobě patřily už z výroby, paráda! dovolim si velmi nesouhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Chr.Ward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 (upraveno) Počasí na betla, tak aspoň na ruce pohoda Upraveno 18. září 2022 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 před 5 hodinami, Kostra napsal: Vypadají parádně, jaké jsou dojmy z nošení? Já jsem dnes královna všech moří:-) Po tahu asi to nejlepší, co jsi jim zatím navléknul. Co to je prosímtě za gumu? --------------------------------------------------- Já pořád LÜM-TEC B19 při sázení ořechů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 nejaka sekretarka z H. mi napisala, ze o chvilu bude aj tah... "chvilu" vnima asi kazdy inak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Sun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Po tahu asi to nejlepší, co jsi jim zatím navléknul. Co to je prosímtě za gumu? --------------------------------------------------- Já pořád LÜM-TEC B19 při sázení ořechů. Díky a jmenuje se to Horus;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 20 hours ago, shewcza said: ta modra je fakt dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 dovolim si velmi nesouhlasitSamozřejmě je to na vkusu každého soudruha,takže klidně nesouhlas:-)Přidám ještě jednu provokaci, snad z toho nikomu nepraskne cévka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 @Kostranahodou,ta modra jim sekne.Ja bych je dal na cervenyho krokouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Dnes po cely den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Před hodinou, Kostra napsal: Díky a jmenuje se to Horus;-) Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 před 5 hodinami, JanP napsal: Při Neděli Heuer Monza Sent from my SM-G980F using Tapatalk Ty mě berou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 před 1 hodinou, bluman napsal: ta modra je fakt dobra Díky, je fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 před 2 hodinami, Kostra napsal: Samozřejmě je to na vkusu každého soudruha,takže klidně nesouhlas:-) Přidám ještě jednu provokaci, snad z toho nikomu nepraskne cévka nejsem zadny purista, tohle nebo guma mi prijde cajk, ale ta kuze je pro me jak pest na oko a jasna vec, vkus kazdeho soudruha je jiny. nastesti pro vsechny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Dnes jsem poprvé vyzkoušel Nautily, ale něco se mi na nich nějak nezdálo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 9 hours ago, DarylVanHorne said: Dnes jsem poprvé vyzkoušel Nautily, ale něco se mi na nich nějak nezdálo... Drobne nedostatky jsou vykomponzovany cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Podzimní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se