ouskavl Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Ginza na sněhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Pěkná trojka, ja dnes klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Zas a znovu, su nesktocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 [mention=12491]Kostra[/mention] rozbaleno, taková ta moje cyklická klasika, ale kalibr Heuer02 jsem ještě neměl…Opožděně gratulace Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Krásné dobré ráno pacienti. Nevím jak vy, ale já jsem se dnes probudil do jednoho z nejnádhernějších chronorán v životě.Vždycky mě fascinovaly, prošel jsem si obdobím náhražek tipu Steinhart a Davosa, pak dlouhým obdobím popření jejich hodnoty, nechutenstvím v podobě nedostupnosti, když na ně konečně byly peníze a krátkým morálním peklem před nákupem na secondary marketu. No a včera večer došla má duše konečně chronoklidu. Jsou přesně takové, jaké jsem si je vysnil a mám z nich radost až na kost (a to se kostrám moc často nestává:-)).Tome gratulace a snad bude mít tvoje chronodusicka chvilku klid Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 On 12/20/2022 at 9:24 AM, Kostra said: Díky a ohledně toho rýpání to bylo myslím oboustranné, já jsem je přesvědčoval, že v tom až takový rozdíl není a za ty prachy to nestojí a oni mi taktně naznačovali, že moc nevím o čem mluvím a že do toho časem dorostu:-) No a dorostl jsem a jsem šťastný Super! Takhle se to tady asi obcas vyvine, asi prirozeny vyvoj Btw. Pokud je to naznaceno taktne jak pises, je to uplne v rychtiku. To ja projevil radost nad novymi Steinhart Nav B-Uhr 44 Dual Time Titanium (za 18k, s konskym remenem za 250 €) nekdy v lete a LovecK me sejmul hlaskou - Dacia na ruce. To mi zrovna od zdejsiho old school clena neprislo taktni, nepochopil jsem takovy komentar. Jsem si rikal, ze jsem asi nejaky loser, kdyz nemam hned zrovna Rolady, Panerai apod (kor kdyz Flieger krome Big 5 Laco, Stowa, IWC, atd. dela mraky dalsich firem jako Seiko, Orient, atd). Ale co uz, dost brekotu. Anyway. Vesele Vanoce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voncci Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Momentálně mé nejoblíbenější na tom nejhorším řemenu ( ta délka nebo spíš nedelka mě zničí ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 (upraveno) ked si nacal tie remene, ja mam problem u hirscha, ci M alebo L. M je ltt, tak na druhu dierku a L mi potom trci zbytocne cez pol zapastia ten volny koniec. Je toto uz prilis k tomu modremu cifru? Upraveno 23. prosince 2022 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Pokojne sviatky vsetkym chronopacientom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 @Juraj11 díky, kámo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Tome gratulace a snad bude mít tvoje chronodusicka chvilku klid Sent from my iPhone using TapatalkDíky Jirko:-) A uvidíme jak chronodušička, ale minimálně z pohledu financí mám na chvíli pauzu:-) A ať jen nekecám, jedno foto z ranního lovu kaprů:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Konfigurujeme, zatial sa usmieva tak vyzera ze zelena je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Dnes Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 před 7 hodinami, bluman napsal: ked si nacal tie remene, ja mam problem u hirscha, ci M alebo L. M je ltt, tak na druhu dierku a L mi potom trci zbytocne cez pol zapastia ten volny koniec. Je toto uz prilis k tomu modremu cifru? Z tohoto ten černomodrý listnáč. ------------------------ Já pro mě tradiční vánoční LÜM-TEC M8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Ježíšek existuje, díky @Akam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se