shaggy Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 F1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Nedelny bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Čas od času je fajn si hodinky i sundat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 @shewcza- krasne ti sedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 8 minutami, Jarett napsal: Čas od času je fajn si hodinky i sundat ... Na takové "hodinky" tu bylo kdysi také vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Rodinna grilovacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Piknikovka a malé osvěžení po cestě @Attersee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 23 hodinami, Jeronimo napsal: Na pohodu a na chleba se sádlem s cibulí Jsem asi trochu zaspal dobu, nevěděl jsem, že máš starý Polárky (nebo novej kousek do sbírky?), výborná volba před 9 hodinami, horskjan napsal: @Axel Jo, s tou "pocitovou" velikostí souhlas, za sebe bych ty Aquis 43,5mm přirovnal k hodinkám s klasickými nožkami cca 41-42mm. Když jsem kupoval své Aquis Clippertony, tak 41,5mm ještě Oris nedělal, dnes bych možná sáhl právě po Cal.400 41,5mm v zelené, ale neumím se vzdát toho krásného modrého číselníku. Na ruce (mám 18-18,5 cm) sedí (a myslím i opticky) ty moje větší dobře i díky relativně malé výšce pouzdra, vzhledem k průměru. Zkoušel jsem také 39,5mm, ale ty jsou mi opravdu malé. Každopádně, jak jsem psal do vlákna R&R Matoušovi pod jeho recenzi Aquisů, za mě to jsou svébytné moderní potápky od sympatické značky, krásně zpracované. I ta Sellita v mých běží bezva, rezervu nátahu tady moc neřeším, protože je téměř nesundám z ruky Mám je ze svých hodinek, i dražších, nejraději a nosím je s přehledem nejvíce... Na Tvoji ruku těch 43.5 i 41.5 mm je v pohodě, podobně i mně těch 39.5mm příjde už málo a k charakteru moderních potápek tolik nesedí.. U retro diveru jsou ty menší rozměry naopak žádoucí. Aquis jsou jedny z těch hodinek, které naživo vypadají snad lépe než na fotkách.. Hezký zbytek neděle všem! Squale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 4 minutami, Axel napsal: Jsem asi trochu zaspal dobu, nevěděl jsem, že máš starý Polárky (nebo novej kousek do sbírky?), výborná volba Ty už mám snad rok a půl. Jsou mnohem pohodlnější než suby. Mají nižší dýnko a kratší sponu. Pro mě po DJ 36 druhé nejpohodlnější Rolexky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Dneska jsem vzal na projížďku starý Uraly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Jedna zo vcera, OP36, max. pohodlie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Teď už nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 30 minutami, Jeronimo napsal: Ty už mám snad rok a půl. Jsou mnohem pohodlnější než suby. Mají nižší dýnko a kratší sponu. Pro mě po DJ 36 druhé nejpohodlnější Rolexky. Aha, tak to mi nejak uteklo Kupovat nekdy stary Rolby, vybral bych prave ty Polarky.. super elegantni univerzaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 V 19. 7. 2023 v 19:34, M3maniac napsal: Tak ji ( je ) pak cvakni To si piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Jejda, neviděl jsem Jarettův příspěvek z odpoledne, až teď. Kdybych jej viděl, nedávám sem svůj předchozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Záchodoffka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Nofiltér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 25 minutami, tikzot napsal: Nofiltér Luky, Expy 2 bych u tebe nečekal. Super fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se