Daemonultimate Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Podzim v bronzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Mám z nich hroznou radost, kterou nedokázala zkazit ani manželka zvídavým dotazem- ty máš zase nové hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Padla, zoncna fajruje, tak na jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Porad Mariny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Mám z nich hroznou radost, kterou nedokázala zkazit ani manželka zvídavým dotazem- ty máš zase nové hodinky. A počkej až zjistí, že jsi ty samý měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 28 minutami, Tobi napsal: A počkej až zjistí, že jsi ty samý měl. Tys snad byl toho . To byla druhá věta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 OS F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 @F.B. Pecka! Tyhle jsem taky měl akorát modrý. Vadil mi snad jen ten titan, ale ten AR je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Před hodinou, Kalisport napsal: @F.B. Pecka! Tyhle jsem taky měl akorát modrý. Vadil mi snad jen ten titan, ale ten AR je boží. Vdaka. Mne titan vobec nevadi, prave naopak, no stale viac a viac si uvedomujem, ze bez tej potapacskej lunety vlastne neviem zit F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Maj něco do sebe. Asi si je po 10 letech taky poprvý schrastim. (zápůjčka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Na hruby pytel hruba zaplata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 16 hodinami, prischera napsal: Porad Mariny Jsou fakt moc povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 (upraveno) Typek na LinuxDays.cz dal dokopy vlastne smart “hodinky” Keby ste sa chceli niekto dnes a zajtra zastavit, je to mozne aj bez registracie, proste dobehnite v Prahe na FIT CVUT v Dejviciach. F. Edit: ma to teda 8 farieb, nie je to vodotesne, baterka ma tragicku vydrz Upraveno 7. října 2023 uživatelem F.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Dneska Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se