Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pecka! Nějak mi uniklo, že už jsi je sem dával... a taky jiný krásný kousky. Chápu správně, že maj modrej cifr, kterej v závislosti na světelnejch podmínkách často vypadá skoro černej?

Presne tak, ten dial v 80% pripadu vypada jako extremne tmava navy(temer do cerna). Ta esteticky krasna modra vykoukne jen v pripade primeho slunecniho svetla. Dost spatne se to slovy, nebo i fotkou popisuje, nikdy jsem nic podobneho na hodinkach nevidel. Pokud se nepletu, tak ten dial lakovala stejna firma, ktera dela ciferniky pro F.P.Journe.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno
před 14 minutami, Roland Sands napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Spitfire jsou nejlepsi Marky.... hned po Tribute:))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 15 minutami, Kid_A napsal:

Spitfire jsou nejlepsi Marky.... hned po Tribute:))

Každému Marky podle chuťi ;). Tvoje experimenty s řemeny mě baví, budu muset na léto taky nějaký pořídit.

Odesláno
před 1 minutou, Roland Sands napsal:

Každému Marky podle chuťi ;). Tvoje experimenty s řemeny mě baví, budu muset na léto taky nějaký pořídit.

Diky moc👍 

Odesláno
před 2 hodinami, JanP napsal:

Presne tak, ten dial v 80% pripadu vypada jako extremne tmava navy(temer do cerna). Ta esteticky krasna modra vykoukne jen v pripade primeho slunecniho svetla. Dost spatne se to slovy, nebo i fotkou popisuje, nikdy jsem nic podobneho na hodinkach nevidel. Pokud se nepletu, tak ten dial lakovala stejna firma, ktera dela ciferniky pro F.P.Journe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Děkuju, to o FPJ jsem nevěděl. Černo - navy - modrý odstin je top!

Odesláno

Dneska v praci za drsnaka 😎. Retro drsnaka 😁. Vzal jsem na prochazku JR, kdyz maji novy remen. Velky jak viko vod kanalu, ale diky super kratkym nozkam a nizkemu pouzdru dost pohodlny. Jo, kde sou ty casy velkejch leskljech orloju. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...