ATOM Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 odpoledni siesta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanP Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 Pecka! Nějak mi uniklo, že už jsi je sem dával... a taky jiný krásný kousky. Chápu správně, že maj modrej cifr, kterej v závislosti na světelnejch podmínkách často vypadá skoro černej?Presne tak, ten dial v 80% pripadu vypada jako extremne tmava navy(temer do cerna). Ta esteticky krasna modra vykoukne jen v pripade primeho slunecniho svetla. Dost spatne se to slovy, nebo i fotkou popisuje, nikdy jsem nic podobneho na hodinkach nevidel. Pokud se nepletu, tak ten dial lakovala stejna firma, ktera dela ciferniky pro F.P.Journe. Sent from my iPhone using Tapatalk
Roland Sands Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 před 14 minutami, Roland Sands napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Spitfire jsou nejlepsi Marky.... hned po Tribute:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 před 15 minutami, Kid_A napsal: Spitfire jsou nejlepsi Marky.... hned po Tribute:)) Každému Marky podle chuťi . Tvoje experimenty s řemeny mě baví, budu muset na léto taky nějaký pořídit.
Kid_A Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 před 1 minutou, Roland Sands napsal: Každému Marky podle chuťi . Tvoje experimenty s řemeny mě baví, budu muset na léto taky nějaký pořídit. Diky moc
Akam Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 Před hodinou, nazdarhodiny napsal: Super fotka, radost pohledet. Diky JR dostaly nove obuti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky! Neotřelý kousek
martar Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 před 2 hodinami, JanP napsal: Presne tak, ten dial v 80% pripadu vypada jako extremne tmava navy(temer do cerna). Ta esteticky krasna modra vykoukne jen v pripade primeho slunecniho svetla. Dost spatne se to slovy, nebo i fotkou popisuje, nikdy jsem nic podobneho na hodinkach nevidel. Pokud se nepletu, tak ten dial lakovala stejna firma, ktera dela ciferniky pro F.P.Journe. Sent from my iPhone using Tapatalk Děkuju, to o FPJ jsem nevěděl. Černo - navy - modrý odstin je top!
Akam Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin JJJ Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 Večerní rozjímaní nad prostorem.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 před 5 hodinami, Roland Sands napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Veliká paráda..... já ješte stále Němce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pozorovatel Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 A nalejvárna pokračuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nazdarhodiny Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Dneska v praci za drsnaka . Retro drsnaka . Vzal jsem na prochazku JR, kdyz maji novy remen. Velky jak viko vod kanalu, ale diky super kratkym nozkam a nizkemu pouzdru dost pohodlny. Jo, kde sou ty casy velkejch leskljech orloju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nazdarhodiny Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Az na fotce koukam, ze jsem pouzdro po sundani tahu neotrel. Jeste stylovejsi uz by byly leda fleky od krve
Jarett Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Kompasofka ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nicolas02 Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jaroslav Jára Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
shewcza Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 (upraveno) 36mm na 185mm vysočině Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2024 uživatelem shewcza
Peta M Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Pořád Cartier, skoro nic jiného nenosím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 som si posvietil UV baterkou na Sinn EZM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se